• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacağım

oriphiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
204
334
53
Merhaba kızlar,
Geçmiş konumdan bağımsız olarak yeni bir gündemle geldim. Bugün avukatla görüştüm. Kendisine dava açıyorum. Avukat önce anlaşmalı olması için kendisi ile görüşeceğini söyledi. Çünkü çekişmeli olupta 3 yıl onun soyadını taşımanı öyle ya da böyle hayatında olmasını istemem gençsin daha dedi (29 yaşındayım). Kısaca özetlemek gerekirse ben 2 hafta önce eşimin telefonunu karıştırdım WhatsApp üzerinden alınan ve gönderilen fotoğraflara eriştim (konuşmalar silinmiş). Şubat ayından mayıs sonuna kadar 3 kadınla karşılıklı atılmış fotoğraflar vardı. Bunlardan biriyle karşılıklı müstehcen fotoğraflar vardı. Ayrıca eski sevgilisine de ulaşmaya çalışmış hatta kızın yeni numarasını bile bulup konuşmaya çalışmış kız sakın bir daha bana yazma demiş ve ardından onu engellemiş ama ismini de farklı kaydetmiş. Müstehcen fotoğrafları olan kıza ulaştım görüştük ve her şeyi anlattı. 2 ay kadar ilişkileri olduğunu ilk buluşmaya yüzük takmadan geldiği için evli olmadığını düşündüğünü instagram hesabını sorduğunda sorunlu olduğunu söylediğini ve bir şekilde evli olduğunu öğrenmesi üzerine bizim boşanma aşamasında olduğumuzu söylemiş. Hatta öyle şeyler söylemiş ki duyduğumda aklım çıkacak sandım. Bahsettiği şeylerin ucundan kıyısından bile yaşadıklarımızla alakası yoktu. Baya biz boşanma aşamasında mal mülk para konusunda anlaşamadığımız için süreç uzuyormuş. Halbuki adam evde ve gayet iyiyiz. Kız madem ayrılacaksın gitme diyormuş o tamam deyip sonra gitmem lazım babam hastanede doktor açıklama yapacak ömrü ne bilmiyoruz beni mutlu görmesi lazım vs diyormuş. Eski konumu bilenler eşimin ailesinden yana yaşadıklarımı bilirler. En son onlarla bile buzlar çözülmüştü (elti ve kayınbirader hariç). Edindiğim bilgiye göre kasım ayında eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış ulaştığı eski sevgilisinin arkadaşı olan kişiye de evliliğinde çatırdamalar olduğunu, mutsuz olduğunu söylemiş. Hatta ona aldatma taktiği vermiş vs. Bu arada evliliğimizde tartışma yoktu normal çiftler arasında ne olursa o kadardı. Örnek vermek gerekirse 6 da gelecektin işten neden 7ye kaldın söz vermiştin gibi (iş dolayısıyla sık sık farklı illere seyahatinden dolayı kızardım zaten hep dışarıdasın erken gel ki daha çok vakit geçirelim diye). Sonra kızlar bunları öğrendikten sonra ben büyük bir şok yaşadım. Bunun evlilik değil bir şaka olduğunu anladım. Elimdeki kanıtlar epey ciddi (fotoğraflar işte şahitler falan) anlayacağınız olay baya büyük. Adam aslında yaşamadığımız şeyleri yalan söyleyerek hayatına çekmiş. Şimdi şu yüzden boşanamıyoruz dediği her şeyi yaşayacak. Diyeceğim o ki bazen asla anlamıyorsunuz. Ama o altıncı his size her şeyi gösteriyor. Ha bu arada atladığım bir nokta var evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar vardı doktora terapiste falan gitti ama üstünde durmadı ben de ona elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Kıza da sürekli onu görmek ve beraber olmak istediğini söylüyormuş. Kız dava kağıdı görmeden olmaz ancak uzaktan diyormuş ve öyle yapıyorlarmış(doğru yalan biliyorum ama o fotoğraflar atıldıysa kesin fiziksel olmuştur düşüncesindeyim) Açıkcası ben adam için öğle yemeği yedi mi ay canım diye düşünürken o başka alemlerde olmuş. Bunları bulduğumu söylediğimde her şeyi inkar etti. Kendi şeyini bile bu kimin ne bu ya falan diyerek. Kızları tanımadığını fotoğrafların buraya nasıl geldiğini bilmiyorum falan diyerek. Biz bu hale nasıl geldik inanın bilmiyorum süreçte hiç hissetmedim. Belki daha da öncesi vardı inanın bilgim yok ama yapmış baya beni çatır çatır aldatmış. Ha bu arada çalışıyordum işten yeni ayrıldım çalışmamın sebebi ise düğün borçları yüzünden sırtındaki kamburu azaltmaktı. Normalde atanmak için ders çalışan biriyim onu bile bir süreliğine askıya almıştım. Ben evde onu beklerken o dışarı çıkıp avcı olma derdindeymiş. Kıssadan hisse düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hayatta ne yaşayacağımızı bize kimlerin ne yapacağını gerçekten bilemiyoruz. Bu arada kendisi 1 haftadır yazmıyor ama sağdan soldan bana ulaşmaya çalışıyor. Henüz birebir irtibata geçmedi. Muhtemelen bu kadar elimin güçlü olduğunu bilmiyor. Daha ailesi ve çevresinde kimseye anlatmadım. Anlatacağım ama süreç başlasın diye bekledim. Yani bu kızlar buraya kadarmış.

Son düzenleme:
Zararın neresinden dönerseniz kardır, boşanma kararınızı doğru buldum. Daha önünüzde upuzun bir hayat var. Dilerim bundan sonra karşınıza iyi insanları çıksın. Bu arada düğün ikinizin düğünü olduğu için düğün borçlarını ödemek adına çalışmanız zaten olması gereken
Merhabalar, bize ailesi ödeyeceğiz dedikten ve düğünde altınların büyük bir kısmını alıp ödeyemeyeceğiz de dedikleri için sıkıştık. Baştan biliyor olsaydım olsun çalışır öderiz kafasında olurdum. Dersime odaklanır daha kısa sürede atanırdım yoksa ödeme konusunda problem değil dediğiniz gibi iki taraflı ödenebilir.

Çok iyi bir karar vermişsiniz. Umarım bir an önce boşanıp yolunuza bakarsınız. Böyle aşağılıklara nefes bile harcanmaz. Bir şeyi merak ettim. Fotoğraflara nasıl ulaştınız?

merhabalar, sizi çok iyi anlıyorum ve umarım bu yaşadıklarınız bir an önce son bulur, huzurunuza kavuşursunuz.
Ben maalesef sizin durumunuzda değil, karşıdaki kızın durumundaydım. bir adamla arkadaş ortamında tanışmıştık, adam kendine tamamen yalan ikinci bir hayat kurmuş. ben 26 yaşındayım o da 30 falandı çok fark yoktu aramızda. bana evde annem var hasta diyordu meğersem karısıymış evdeki.. sizinki de babam hasta demiş mesela :) biz bu adamla 3 aydan fazla ilişki yaşadık hatta birlikte başka bir şehire bile gitmiştik, daha doğrusu o beni görmeye gelmişti. yine yok annem yok işten arıyorlar diyerek beni kandırmıştı. sonra karısı bana ulaştı sizin yaptığınız gibi ve kadınla her şeyi konuştuk tüm gerçekleri ortaya döktük. ikimiz de helalleştik ve kadın direkt boşanma davası açtı. anlaşmalı boşandılar, adam arabayı vermeye ikna olmuş. Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.

şimdi çok sevdiğim mükemmel bir erkek arkadaşım var. ara sıra da boşanan kadınla konuşuyoruz, kendisi yurt dışına taşınıyor hatta ben ikna etmiştim. o adam da kendi b.kunda boğuluyor beş parasız. vicdanınız çok rahat olsun. çoooook daha mutlu günler sizi bekliyor inşallah

Merhaba kızlar,
Geçmiş konumdan bağımsız olarak yeni bir gündemle geldim. Bugün avukatla görüştüm. Kendisine dava açıyorum. Avukat önce anlaşmalı olması için kendisi ile görüşeceğini söyledi. Çünkü çekişmeli olupta 3 yıl onun soyadını taşımanı öyle ya da böyle hayatında olmasını istemem gençsin daha dedi (29 yaşındayım). Kısaca özetlemek gerekirse ben 2 hafta önce eşimin telefonunu karıştırdım WhatsApp üzerinden alınan ve gönderilen fotoğraflara eriştim (konuşmalar silinmiş). Şubat ayından mayıs sonuna kadar 3 kadınla karşılıklı atılmış fotoğraflar vardı. Bunlardan biriyle karşılıklı müstehcen fotoğraflar vardı. Ayrıca eski sevgilisine de ulaşmaya çalışmış hatta kızın yeni numarasını bile bulup konuşmaya çalışmış kız sakın bir daha bana yazma demiş ve ardından onu engellemiş ama ismini de farklı kaydetmiş. Müstehcen fotoğrafları olan kıza ulaştım görüştük ve her şeyi anlattı. 2 ay kadar ilişkileri olduğunu ilk buluşmaya yüzük takmadan geldiği için evli olmadığını düşündüğünü instagram hesabını sorduğunda sorunlu olduğunu söylediğini ve bir şekilde evli olduğunu öğrenmesi üzerine bizim boşanma aşamasında olduğumuzu söylemiş. Hatta öyle şeyler söylemiş ki duyduğumda aklım çıkacak sandım. Bahsettiği şeylerin ucundan kıyısından bile yaşadıklarımızla alakası yoktu. Baya biz boşanma aşamasında mal mülk para konusunda anlaşamadığımız için süreç uzuyormuş. Halbuki adam evde ve gayet iyiyiz. Kız madem ayrılacaksın gitme diyormuş o tamam deyip sonra gitmem lazım babam hastanede doktor açıklama yapacak ömrü ne bilmiyoruz beni mutlu görmesi lazım vs diyormuş. Eski konumu bilenler eşimin ailesinden yana yaşadıklarımı bilirler. En son onlarla bile buzlar çözülmüştü (elti ve kayınbirader hariç). Edindiğim bilgiye göre kasım ayında eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış ulaştığı eski sevgilisinin arkadaşı olan kişiye de evliliğinde çatırdamalar olduğunu, mutsuz olduğunu söylemiş. Hatta ona aldatma taktiği vermiş vs. Bu arada evliliğimizde tartışma yoktu normal çiftler arasında ne olursa o kadardı. Örnek vermek gerekirse 6 da gelecektin işten neden 7ye kaldın söz vermiştin gibi (iş dolayısıyla sık sık farklı illere seyahatinden dolayı kızardım zaten hep dışarıdasın erken gel ki daha çok vakit geçirelim diye). Sonra kızlar bunları öğrendikten sonra ben büyük bir şok yaşadım. Bunun evlilik değil bir şaka olduğunu anladım. Elimdeki kanıtlar epey ciddi (fotoğraflar işte şahitler falan) anlayacağınız olay baya büyük. Adam aslında yaşamadığımız şeyleri yalan söyleyerek hayatına çekmiş. Şimdi şu yüzden boşanamıyoruz dediği her şeyi yaşayacak. Diyeceğim o ki bazen asla anlamıyorsunuz. Ama o altıncı his size her şeyi gösteriyor. Ha bu arada atladığım bir nokta var evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar vardı doktora terapiste falan gitti ama üstünde durmadı ben de ona elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Kıza da sürekli onu görmek ve beraber olmak istediğini söylüyormuş. Kız dava kağıdı görmeden olmaz ancak uzaktan diyormuş ve öyle yapıyorlarmış(doğru yalan biliyorum ama o fotoğraflar atıldıysa kesin fiziksel olmuştur düşüncesindeyim) Açıkcası ben adam için öğle yemeği yedi mi ay canım diye düşünürken o başka alemlerde olmuş. Bunları bulduğumu söylediğimde her şeyi inkar etti. Kendi şeyini bile bu kimin ne bu ya falan diyerek. Kızları tanımadığını fotoğrafların buraya nasıl geldiğini bilmiyorum falan diyerek. Biz bu hale nasıl geldik inanın bilmiyorum süreçte hiç hissetmedim. Belki daha da öncesi vardı inanın bilgim yok ama yapmış baya beni çatır çatır aldatmış. Ha bu arada çalışıyordum işten yeni ayrıldım çalışmamın sebebi ise düğün borçları yüzünden sırtındaki kamburu azaltmaktı. Normalde atanmak için ders çalışan biriyim onu bile bir süreliğine askıya almıştım. Ben evde onu beklerken o dışarı çıkıp avcı olma derdindeymiş. Kıssadan hisse düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hayatta ne yaşayacağımızı bize kimlerin ne yapacağını gerçekten bilemiyoruz. Bu arada kendisi 1 haftadır yazmıyor ama sağdan soldan bana ulaşmaya çalışıyor. Henüz birebir irtibata geçmedi. Muhtemelen bu kadar elimin güçlü olduğunu bilmiyor. Daha ailesi ve çevresinde kimseye anlatmadım. Anlatacağım ama süreç başlasın diye bekledim. Yani bu kızlar buraya kadarmış.

merhabalar, sizi çok iyi anlıyorum ve umarım bu yaşadıklarınız bir an önce son bulur, huzurunuza kavuşursunuz.
Ben maalesef sizin durumunuzda değil, karşıdaki kızın durumundaydım. bir adamla arkadaş ortamında tanışmıştık, adam kendine tamamen yalan ikinci bir hayat kurmuş. ben 26 yaşındayım o da 30 falandı çok fark yoktu aramızda. bana evde annem var hasta diyordu meğersem karısıymış evdeki.. sizinki de babam hasta demiş mesela :) biz bu adamla 3 aydan fazla ilişki yaşadık hatta birlikte başka bir şehire bile gitmiştik, daha doğrusu o beni görmeye gelmişti. yine yok annem yok işten arıyorlar diyerek beni kandırmıştı. sonra karısı bana ulaştı sizin yaptığınız gibi ve kadınla her şeyi konuştuk tüm gerçekleri ortaya döktük. ikimiz de helalleştik ve kadın direkt boşanma davası açtı. anlaşmalı boşandılar, adam arabayı vermeye ikna olmuş.
Bence siz aynısı değilsiniz. O kız bildiği halde devam etmiş. Bana bir de ona inanmadığını söyledi. İnsan inanmadığı adama çıplak fotoğraf atar mı saçmalık. Zaten ona da dava açacağım. Şimdilik beklesin. Yazık günah. Kızla masaya oturduğumda bilmiyordur dedim ama bilip devam ettirdiği için yazıklar olsun dedim içimden. Sonuçta sadakat sorumluluğu onda değil ama bir kadının bir kadına zulüm olmaması gerekir. Hatta bana diyor ki sen çok iyi birine benziyordun sana ulaşmayı çok istedim ama korktum olay üstüme kalır diye diyor. Ya bilmiyorum ama dünya çivisi çıkmış yazık.

Merhaba kızlar,
Tek cümle kurabileceğim
DONUNA KADAR ALMADAN BIRAKMAYIN

Üzüldüm gerçekten, soğukluk ya da farklı bir davranış hissetmediniz mi önceden? Ben bile okurken inanamadım …

Bence siz aynısı değilsiniz. O kız bildiği halde devam etmiş. Bana bir de ona inanmadığını söyledi. İnsan inanmadığı adama çıplak fotoğraf atar mı saçmalık. Zaten ona da dava açacağım. Şimdilik beklesin. Yazık günah. Kızla masaya oturduğumda bilmiyordur dedim ama bilip devam ettirdiği için yazıklar olsun dedim içimden. Sonuçta sadakat sorumluluğu onda değil ama bir kadının bir kadına zulüm olmaması gerekir. Hatta bana diyor ki sen çok iyi birine benziyordun sana ulaşmayı çok istedim ama korktum olay üstüme kalır diye diyor. Ya bilmiyorum ama dünya çivisi çıkmış yazık.
ha evet ben bu olay ortaya çıktığı gün bitirdim ve karısıyla direkt iş birliği yaptım o adamdan kurtulmak için. kıza dava açabilir misiniz bilmiyorum evlilik birliklerinde genelde çiftler sorumlu oluyor bugüne kadar kızın size karşı bir hakareti tehditi olmadıysa ona dava açamazsınız diye biliyorum

Üzüldüm gerçekten, soğukluk ya da farklı bir davranış hissetmediniz mi önceden? Ben bile okurken inanamadım …

Diyorlar ya aşırı iyi olur ya da aşırı kötü olurlar diye. Benimki neyse oydu. Herkes şok ben bile kızla konuşunca netleştim. İnsan havada bir şey olunca tutunacak inanacak şey arıyor. Manyak manyak işler. Sormayın... :(

Ben maalesef sizin durumunuzda değil, karşıdaki kızın durumundaydım. bir adamla arkadaş ortamında tanışmıştık, adam kendine tamamen yalan ikinci bir hayat kurmuş. ben 26 yaşındayım o da 30 falandı çok fark yoktu aramızda. bana evde annem var hasta diyordu meğersem karısıymış evdeki.. sizinki de babam hasta demiş mesela :) biz bu adamla 3 aydan fazla ilişki yaşadık hatta birlikte başka bir şehire bile gitmiştik, daha doğrusu o beni görmeye gelmişti. yine yok annem yok işten arıyorlar diyerek beni kandırmıştı. sonra karısı bana ulaştı sizin yaptığınız gibi ve kadınla her şeyi konuştuk tüm gerçekleri ortaya döktük. ikimiz de helalleştik ve kadın direkt boşanma davası açtı. anlaşmalı boşandılar, adam arabayı vermeye ikna olmuş. Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.

şimdi çok sevdiğim mükemmel bir erkek arkadaşım var. ara sıra da boşanan kadınla konuşuyoruz, kendisi yurt dışına taşınıyor hatta ben ikna etmiştim. o adam da kendi b.kunda boğuluyor beş parasız. vicdanınız çok rahat olsun. çoooook daha mutlu günler sizi bekliyor inşallah
Kadınların böyle bir olması çok güzel, durum kötü tabii.

Diyorlar ya aşırı iyi olur ya da aşırı kötü olurlar diye. Benimki neyse oydu. Herkes şok ben bile kızla konuşunca netleştim. İnsan havada bir şey olunca tutunacak inanacak şey arıyor. Manyak manyak işler. Sormayın... :KK43:
Merhaba kızlar,
Geçmiş konumdan bağımsız olarak yeni bir gündemle geldim. Bugün avukatla görüştüm. Kendisine dava açıyorum. Avukat önce anlaşmalı olması için kendisi ile görüşeceğini söyledi. Çünkü çekişmeli olupta 3 yıl onun soyadını taşımanı öyle ya da böyle hayatında olmasını istemem gençsin daha dedi (29 yaşındayım). Kısaca özetlemek gerekirse ben 2 hafta önce eşimin telefonunu karıştırdım WhatsApp üzerinden alınan ve gönderilen fotoğraflara eriştim (konuşmalar silinmiş). Şubat ayından mayıs sonuna kadar 3 kadınla karşılıklı atılmış fotoğraflar vardı. Bunlardan biriyle karşılıklı müstehcen fotoğraflar vardı. Ayrıca eski sevgilisine de ulaşmaya çalışmış hatta kızın yeni numarasını bile bulup konuşmaya çalışmış kız sakın bir daha bana yazma demiş ve ardından onu engellemiş ama ismini de farklı kaydetmiş. Müstehcen fotoğrafları olan kıza ulaştım görüştük ve her şeyi anlattı. 2 ay kadar ilişkileri olduğunu ilk buluşmaya yüzük takmadan geldiği için evli olmadığını düşündüğünü instagram hesabını sorduğunda sorunlu olduğunu söylediğini ve bir şekilde evli olduğunu öğrenmesi üzerine bizim boşanma aşamasında olduğumuzu söylemiş. Hatta öyle şeyler söylemiş ki duyduğumda aklım çıkacak sandım. Bahsettiği şeylerin ucundan kıyısından bile yaşadıklarımızla alakası yoktu. Baya biz boşanma aşamasında mal mülk para konusunda anlaşamadığımız için süreç uzuyormuş. Halbuki adam evde ve gayet iyiyiz. Kız madem ayrılacaksın gitme diyormuş o tamam deyip sonra gitmem lazım babam hastanede doktor açıklama yapacak ömrü ne bilmiyoruz beni mutlu görmesi lazım vs diyormuş. Eski konumu bilenler eşimin ailesinden yana yaşadıklarımı bilirler. En son onlarla bile buzlar çözülmüştü (elti ve kayınbirader hariç). Edindiğim bilgiye göre kasım ayında eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış ulaştığı eski sevgilisinin arkadaşı olan kişiye de evliliğinde çatırdamalar olduğunu, mutsuz olduğunu söylemiş. Hatta ona aldatma taktiği vermiş vs. Bu arada evliliğimizde tartışma yoktu normal çiftler arasında ne olursa o kadardı. Örnek vermek gerekirse 6 da gelecektin işten neden 7ye kaldın söz vermiştin gibi (iş dolayısıyla sık sık farklı illere seyahatinden dolayı kızardım zaten hep dışarıdasın erken gel ki daha çok vakit geçirelim diye). Sonra kızlar bunları öğrendikten sonra ben büyük bir şok yaşadım. Bunun evlilik değil bir şaka olduğunu anladım. Elimdeki kanıtlar epey ciddi (fotoğraflar işte şahitler falan) anlayacağınız olay baya büyük. Adam aslında yaşamadığımız şeyleri yalan söyleyerek hayatına çekmiş. Şimdi şu yüzden boşanamıyoruz dediği her şeyi yaşayacak. Diyeceğim o ki bazen asla anlamıyorsunuz. Ama o altıncı his size her şeyi gösteriyor. Ha bu arada atladığım bir nokta var evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar vardı doktora terapiste falan gitti ama üstünde durmadı ben de ona elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Kıza da sürekli onu görmek ve beraber olmak istediğini söylüyormuş. Kız dava kağıdı görmeden olmaz ancak uzaktan diyormuş ve öyle yapıyorlarmış(doğru yalan biliyorum ama o fotoğraflar atıldıysa kesin fiziksel olmuştur düşüncesindeyim) Açıkcası ben adam için öğle yemeği yedi mi ay canım diye düşünürken o başka alemlerde olmuş. Bunları bulduğumu söylediğimde her şeyi inkar etti. Kendi şeyini bile bu kimin ne bu ya falan diyerek. Kızları tanımadığını fotoğrafların buraya nasıl geldiğini bilmiyorum falan diyerek. Biz bu hale nasıl geldik inanın bilmiyorum süreçte hiç hissetmedim. Belki daha da öncesi vardı inanın bilgim yok ama yapmış baya beni çatır çatır aldatmış. Ha bu arada çalışıyordum işten yeni ayrıldım çalışmamın sebebi ise düğün borçları yüzünden sırtındaki kamburu azaltmaktı. Normalde atanmak için ders çalışan biriyim onu bile bir süreliğine askıya almıştım. Ben evde onu beklerken o dışarı çıkıp avcı olma derdindeymiş. Kıssadan hisse düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hayatta ne yaşayacağımızı bize kimlerin ne yapacağını gerçekten bilemiyoruz. Bu arada kendisi 1 haftadır yazmıyor ama sağdan soldan bana ulaşmaya çalışıyor. Henüz birebir irtibata geçmedi. Muhtemelen bu kadar elimin güçlü olduğunu bilmiyor. Daha ailesi ve çevresinde kimseye anlatmadım. Anlatacağım ama süreç başlasın diye bekledim. Yani bu kızlar buraya kadarm

Merhaba inanın bu forumda ilk defa birine yüzde yüz hak verdim çünkü bu site toksik ilişkiler yaşayan ,ayrilamayan şımarık ergenlerle dolu sizi tenzih ederim ve gerçek dersi olanlarıda alınmasınlar lütfen. bosanmakta.yuzde yüz haklısınız .adam ne kadar sahtekarmis ya en fenası da aptal yerine konulmak ah güzel kardesim herşeyden habersiz onu bekliyorken o neler yapıyormuş inan okurken iliklerime kadar hissettim haklılığıni ve en korktuğum seyi yasamissin Allah'ım sabır versin sana.

Hani bir insana sevip bütün benliginle guveniyorsun ve arkandan böyle rezilce bir aldatma olayı yaşatıyor sana ve inkar edip daha da aptal yerine koymaya çalışıyor :( gerçekten boşanıp onun donuna kadar al demişler bencede öyle delilleri toplayıp davada kullan ve onu bedbaht edersin inşallah ve tüm kalbimle söylüyorum gecicek atlatacaksin kardeşim

Back