Selam hanimlar. Eski konularimi biliyorsunuzdur belki. Esimle hala kavgaliyiz ve bana resmen yalvariyor bitsin artik diye. Kendisiyle barisik degil piskolojiside bozuk aslinda, hersey benim hatam dedi hatta. Kendi hatasiymis hersey. Birsuru sey soyledi kendini acindiracak seylerde soyledi. Artik bende bu isin olacagini sanmiyorum cunku cok agir kufurlerde etti bana. Biz neredeyse 13 senedir beraberiz. Onu birakmak unutmak oyle kolay olmuyor
Size sorum ben ne yapacagim bana akil verin lutfen
Bosanirsam nasil yasiycam? Ailemle beraber yasamalimiyim sizce? Hic bisey eskisi gibi olmaz ama. Kendi evime o sakinlige alistim. Ailemle yasarsam onlara uymam lagzim, ve o sese o gurultuye alismam lagzim tekrar. Off alahim napicam ben. Eger bosanirsam hemen kendi evimede cikamiyorum bu arada maddiyat yuzunden. Bir sene ailemle yasayip oylemi ayrilsam yoksa hic ayrilmasammi. Napicam bilmiyom. Ve ailem ya karsi cikarsa ayri yasamama
Basindan boyle bisey gecmis olan varmi acaba? Bu arada cocugum yok ve yaklasik 2,5 yillik evliyim. 10 sene ciktiktan sonra evlendik yani cok severek aslinda ama boyle oldu iste
Kayinvalidem cok iyi hep benim yanimda. Ayrilinca onuda ozliycem. Off herseyi dusunuyorum iste kafayi yedim artik. Lutfen bi akil verin. Simdiden tesekur ederim

Size sorum ben ne yapacagim bana akil verin lutfen

Bosanirsam nasil yasiycam? Ailemle beraber yasamalimiyim sizce? Hic bisey eskisi gibi olmaz ama. Kendi evime o sakinlige alistim. Ailemle yasarsam onlara uymam lagzim, ve o sese o gurultuye alismam lagzim tekrar. Off alahim napicam ben. Eger bosanirsam hemen kendi evimede cikamiyorum bu arada maddiyat yuzunden. Bir sene ailemle yasayip oylemi ayrilsam yoksa hic ayrilmasammi. Napicam bilmiyom. Ve ailem ya karsi cikarsa ayri yasamama