Ben seviyorum ve eminim oda seviyor. Ama saygisi yok kufurbaz ve cok sinirli ve ofkeli bir insan kinci nefretci. Benim huylarimin tam tersi aslinda. Ilk askim ama o benim unutmasi cok zor olacakeğer sevmiyorsan o da seni istemıyorsa ayrılmak canını acıtmayacaksa aılenle de yasamaya alışırsın
Bende hep oyle dusundum. Yazik birakma piskoljisi iyi degil birakip gidemessin dedim kendime. Seviyorumda yani ama sevmek hersery degil tabide ama onu boyle birakamiyorumda. Ama kendisi tedavi olmak istemiyor. Bu yuzden daha ne icin katlanmam gerektigini bilmiyorum
Esimin huylarini sayim. Iyi yonleride var tabi. Iyi yonleride cok. Eger moreli iyiyse, bana sevgisini gosterir. Isten gelince sarilir oper. Masayi hazirlariz genelde ve geri toplariz. Ev islerine pek yardimci degil ama huyu guzel olsa onada bisey demiycem.Asilamayacak bir sorun degil..Cok aman aman bir bosanma sebebi yok ortada..Bence yani.Anlattigin kadariyla.Bosandiktan sonra hayatin daha zor olacak.Ikisinin de artisini eksisini dusun oyle karar ver.
Peki 10 senede bı özelliklerini fark edemedin mi ? Ya da fark ettiysen neden bunlara rağmen evlendin ?Ben seviyorum ve eminim oda seviyor. Ama saygisi yok kufurbaz ve cok sinirli ve ofkeli bir insan kinci nefretci. Benim huylarimin tam tersi aslinda. Ilk askim ama o benim unutmasi cok zor olacakunutamam ama boylede yasiyamiyorum artik
Tesekur ederim yorumunuz icin. Cok ihtiyacim varİnsan nelere alışıyor kuzum.Sen de alışacaksın bir süre sonra ailenle olan yeni hayatına.Kendini toplayınca ayrılırsın yanlarından küçük bir yer tutar yaşar gidersin.
Eşinin iyi ve kötü yanlarını yazmışsın.Kötü gördüklerin dünya kadar.İyi olanlar iki satır.Bu durumda böyle mutsuz yaşayacağına bir süre ailenle idare edersin.
Boşandıktan sonra yeniden evlenene kadar ben de annemle yaşadım.Çok sıkıntı oldu diyemem.Biz iyi anlaşırız çünkü.Sizin durumunuzu bilemiyorum ama böyle de yaşayamadığın belli.En azından geçici olarak dene derim.Tabi kesin kararınız buysa.
Bukadar degildi ama tabi kendini belli ediyodu. Ne bilim seviyordum duzelir saniyordum cunku iyi oldugumuzdada cok cok iyiyiz cok mutlu oluyordum. Off cIkmazdayimPeki 10 senede bı özelliklerini fark edemedin mi ? Ya da fark ettiysen neden bunlara rağmen evlendin ?
Yardım almaya yaklaşmıyor mu ? Sonuçta 13 yıl dile kolay bşylerden hemen vazgeçmek çok kolay olmamalıBukadar degildi ama tabi kendini belli ediyodu. Ne bilim seviyordum duzelir saniyordum cunku iyi oldugumuzdada cok cok iyiyiz cok mutlu oluyordum. Off cIkmazdayimaciyorumda piskolojisi bozuk diye
Hayir yaklasmiyor. Doktora gitmen lagzim piskolojin yiyi degil sinirlerine hakim olamiyorsun felan dedim bagirdi cagirdi. Kavga esnasindayken sakince soyledim ama gitmezki. Beraber evlilik terapistinede gidelim dedim evlilik felan istemiyom ben dedi. Bana bi kufur kelimesi etmisti iki gundur, o kufuru geri aldigini soyledi az once cunku cok agir biseydi. O kufuru geri aldim diger seylerde ciddiydim ama o kelimede ciddi degildim dedi. Optu sarildi bana. Ama daha sonrada mesaj atmis ben evden ciktigimda ayrilmamiz gerek ama o kufuru gercekten oyle oldugun icin etmedim dedi. Ben cevap yazmadim cunku ne yazilirki buna yani. Anlamiyorum artik. O optugunde bende optum, sarildiginde geri sarildim. Yani onu itmedim, karsilik verdim. Iyimi ettim bilmiyorum..Yardım almaya yaklaşmıyor mu ? Sonuçta 13 yıl dile kolay bşylerden hemen vazgeçmek çok kolay olmamalı
beni sevmiyor ve artık hayatında istemıyorsan ve benımle mutlu değilsen ayrılalım de. sor kendisine düzelmek istemiyor musun de?Hayir yaklasmiyor. Doktora gitmen lagzim piskolojin yiyi degil sinirlerine hakim olamiyorsun felan dedim bagirdi cagirdi. Kavga esnasindayken sakince soyledim ama gitmezki. Beraber evlilik terapistinede gidelim dedim evlilik felan istemiyom ben dedi. Bana bi kufur kelimesi etmisti iki gundur, o kufuru geri aldigini soyledi az once cunku cok agir biseydi. O kufuru geri aldim diger seylerde ciddiydim ama o kelimede ciddi degildim dedi. Optu sarildi bana. Ama daha sonrada mesaj atmis ben evden ciktigimda ayrilmamiz gerek ama o kufuru gercekten oyle oldugun icin etmedim dedi. Ben cevap yazmadim cunku ne yazilirki buna yani. Anlamiyorum artik. O optugunde bende optum, sarildiginde geri sarildim. Yani onu itmedim, karsilik verdim. Iyimi ettim bilmiyorum..Ne olacak sonumuz allahim
Beni sevmiyomusun dememistim ama degismessen beni surekli birakmak istiyorsun ve saygiszsin dedim. Bunlari degistirmiyceksen bende artik ayrilmak istiyom demistim. O zaten ayrilmak istedigi icin umursamadi gibiydi. Ve bana bi cok kez seni sevmiyom demisti. Ama yalan soyledigini biliyorum seviyor eminim. Ama iste boyle davraniyor ve bende biktim artik. Tedavide olmuyor. Kavgali olmadigimizda hic dememistim doktora git diye ama bu son kavgadan sonra bi kac kere soyledim ama istemiyor, tersliyor.beni sevmiyor ve artık hayatında istemıyorsan ve benımle mutlu değilsen ayrılalım de. sor kendisine düzelmek istemiyor musun de?
Insanlar genelde hayatlarında büyük Değişiklikler olduğu zamsn böyle ruh hallerine girerler mesela birinin ölümü il Değişikliği gibi böyle Şeyler mi oldu ya da ayrılmak istemesinin tek sebebi bu mu ? Hiç duygulanmıyor mu mesela ? Neden bu kadar katı ? SorgulasanızBeni sevmiyomusun dememistim ama degismessen beni surekli birakmak istiyorsun ve saygiszsin dedim. Bunlari degistirmiyceksen bende artik ayrilmak istiyom demistim. O zaten ayrilmak istedigi icin umursamadi gibiydi. Ve bana bi cok kez seni sevmiyom demisti. Ama yalan soyledigini biliyorum seviyor eminim. Ama iste boyle davraniyor ve bende biktim artik. Tedavide olmuyor. Kavgali olmadigimizda hic dememistim doktora git diye ama bu son kavgadan sonra bi kac kere soyledim ama istemiyor, tersliyor.
ESIM evlendenmeden oncede boyle kiriciydi ve evlendikten sonra daha beter oldu. Yani bu simdinin bi problemi degil. Bu kacinci evledigimden beri cok kavga ettik ve neredeyse her kavgada istemiyom bilmem ne diyodu sonrada bisey olmamis gini sariliyo bilmem ne. Ozur diledigide cok oluyodu bende bidaha yapma diyordum oda tamam ozur dilerim diyodu ama sonra yine ayni seyleri yapiyordu. Ve bu sene daha cok kavga ettik, martta baslamisti diyebilirim. Sonra geri duzeldi sonra geri kavga ettk sonra geri duzeldi vs. Ben her kavgada biraz daha bittim yiprandim. Degeri biraz daha dustu gozumde tahamullum biraz daha bitti, cok kirdi beni kalbimi paramparca etti. Bide kavgalarda hep kendi hatalarini yuzunden cikti. Hadi benim sucum olmus olsa ve burnumdan getirse getirse boyle diycemki tamam ben ettim ben buldum, ama esimin sucu oldugu halde bukadar cektirdi ve cektiriyo bana. Bi kac ay once ev hayvani oldu, evlenmeden once vardi. Ama o oldugu icin boyle olmadi cunku hayvancagiz olmeden oncede aynen bu sekildeydiInsanlar genelde hayatlarında büyük Değişiklikler olduğu zamsn böyle ruh hallerine girerler mesela birinin ölümü il Değişikliği gibi böyle Şeyler mi oldu ya da ayrılmak istemesinin tek sebebi bu mu ? Hiç duygulanmıyor mu mesela ? Neden bu kadar katı ? Sorgulasanız
Psikolojisi bozuk eşinizin tedavi olması Şart aileler devreye girse öyle deneseniz biESIM evlendenmeden oncede boyle kiriciydi ve evlendikten sonra daha beter oldu. Yani bu simdinin bi problemi degil. Bu kacinci evledigimden beri cok kavga ettik ve neredeyse her kavgada istemiyom bilmem ne diyodu sonrada bisey olmamis gini sariliyo bilmem ne. Ozur diledigide cok oluyodu bende bidaha yapma diyordum oda tamam ozur dilerim diyodu ama sonra yine ayni seyleri yapiyordu. Ve bu sene daha cok kavga ettik, martta baslamisti diyebilirim. Sonra geri duzeldi sonra geri kavga ettk sonra geri duzeldi vs. Ben her kavgada biraz daha bittim yiprandim. Degeri biraz daha dustu gozumde tahamullum biraz daha bitti, cok kirdi beni kalbimi paramparca etti. Bide kavgalarda hep kendi hatalarini yuzunden cikti. Hadi benim sucum olmus olsa ve burnumdan getirse getirse boyle diycemki tamam ben ettim ben buldum, ama esimin sucu oldugu halde bukadar cektirdi ve cektiriyo bana. Bi kac ay once ev hayvani oldu, evlenmeden once vardi. Ama o oldugu icin boyle olmadi cunku hayvancagiz olmeden oncede aynen bu sekildeydi
Aileler devreye girse ne olur bilmiyorum. Kendisi cok sinirli biri ve kinci. Burnumdan getirebilirPsikolojisi bozuk eşinizin tedavi olması Şart aileler devreye girse öyle deneseniz bi
Bu ne demek ya? Boşanıcaksınız ama adamı mı tatmin ediyorsunuz? Cinselliği yaşayabiliyorsan affettin demektir yani. Niye boşanıyorsun o zaman?Bu arada son bi kac gunde 3 kere cinsel iliski yasadik. Reddetmessem belki biraz cozulur kendini anlatmaya calisir felan diye ama tık yok. Tek degisen kavga etmiyoruz bana terslik yapmiyor hepsi bu. Ben bunu la nasil bas edicem? Bidaha cinsellik istediginde karsilik vermemeyi dusunuyorum. Bunu nasil yapabilirim, nasil bi konusma yapabilirim?
Yardım almalı o halde yoksa böyle zorAileler devreye girse ne olur bilmiyorum. Kendisi cok sinirli biri ve kinci. Burnumdan getirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?