• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanacagim galiba

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar. Eski konularimi biliyorsunuzdur belki. Esimle hala kavgaliyiz ve bana resmen yalvariyor bitsin artik diye. Kendisiyle barisik degil piskolojiside bozuk aslinda, hersey benim hatam dedi hatta. Kendi hatasiymis hersey. Birsuru sey soyledi kendini acindiracak seylerde soyledi. Artik bende bu isin olacagini sanmiyorum cunku cok agir kufurlerde etti bana. Biz neredeyse 13 senedir beraberiz. Onu birakmak unutmak oyle kolay olmuyor:(

Size sorum ben ne yapacagim bana akil verin lutfen:(
Bosanirsam nasil yasiycam? Ailemle beraber yasamalimiyim sizce? Hic bisey eskisi gibi olmaz ama. Kendi evime o sakinlige alistim. Ailemle yasarsam onlara uymam lagzim, ve o sese o gurultuye alismam lagzim tekrar. Off alahim napicam ben. Eger bosanirsam hemen kendi evimede cikamiyorum bu arada maddiyat yuzunden. Bir sene ailemle yasayip oylemi ayrilsam yoksa hic ayrilmasammi. Napicam bilmiyom. Ve ailem ya karsi cikarsa ayri yasamama:( Basindan boyle bisey gecmis olan varmi acaba? Bu arada cocugum yok ve yaklasik 2,5 yillik evliyim. 10 sene ciktiktan sonra evlendik yani cok severek aslinda ama boyle oldu iste:( Kayinvalidem cok iyi hep benim yanimda. Ayrilinca onuda ozliycem. Off herseyi dusunuyorum iste kafayi yedim artik. Lutfen bi akil verin. Simdiden tesekur ederim

O gitsin sen niye gidiyosun cnm.madem yalvarıyor alsın bavulunu def olsun. Kadının yeri evidir. Evlendikten sonra baba evine dönmek çok cok zor. Allah kimseye yasatmasin

Ben zaten bosanana kadar bu evden cikmam dedim. Bosandiktan sonra mecbur cikmam gerek ama. Cunku odiyemem kirayi. Zaten odiyebilsemde onunla yasadigim evde kalmak istemem, bana aci verir:(

Ailenin yaninda yasarsin.Cok sanslisin cocugun yokmus.Calisir kendine para kazanirsin sonra istersen ayri eve gecersin kendin.
.Kayinvrlidenizde masaallahi varmis bosanan bir gelinden ilk defa duyuyorum kv özlerim diyeni.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Su an maddi olarak yalniz yasamaya imkaniniz yoksa, aileden baska seçenek görünmüyor. Ileride durumunuzu toparlarsaniz 1 oda bile olsa bir eve çıkarsınız, yeter size. Eğer aileniz rencide etmeyecekse, boşanma sonrasi süreci ailenizle kalabalikla atlatmaniz daha kolay olabilir. Yalnız yaşamak fazlaca tek başınıza hissettirir kendinizi.
Ilişki terapistine gitmeyi denediniz mi?

Ailenin yaninda yasarsin.Cok sanslisin cocugun yokmus.Calisir kendine para kazanirsin sonra istersen ayri eve gecersin kendin.
.Kayinvrlidenizde masaallahi varmis bosanan bir gelinden ilk defa duyuyorum kv özlerim diyeni.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Tesekur ederim canim aminnn. Cok cikmazdayim, zor seymis allahim. Kaynanam gercekten iyi biri genc ruhlu cok iyi anlasiriz ama esimin piskolojik sorunlari batirdi hayatimizi. Para, ofke, sinir ve saygisizlik bitirdi bizi

Ben 4 aydir ailemin yanindayim. Elbette zor kolay asla diyemem 4 sene sonra aileniz size , siz ailenize yeniden alismaya calisiyorsunuz. Ama her seyi bir yana birakin kafanizi yastiga rahat koymanin luksu ve keyfi hic bir seyde yok. Galiba bosanacagim diye degil de BOSANIYORUM diye yazmaniz daha yerli olurdu. Adam size daha ne yapsin ?

çalışıyormusunuz bilmiyorum 1+1 falan eve çıksan aile yanı gerçekten zor olabilir sanırım ben ailemin yanına çıkmazdım ama yakın bi yer tutardım maddiyatım elimden geldiği kadar ile

İlişki terapistine falan gittiniz mi her yolu denediniz mi kurtarılacağına dair. Eğer boşanmak kaçınılmaz son olursa; boşanana kadar şuan yaşadığın evde kal kendisi gitsin, tek yaşamak madden sarsar diosan bi müddet ailenle kalıp maddi anlamda kendi kendine yetebildikten sonra ayrı eve çık derim. Umarım herşey güzel olur sizin için.

Su an maddi olarak yalniz yasamaya imkaniniz yoksa, aileden baska seçenek görünmüyor. Ileride durumunuzu toparlarsaniz 1 oda bile olsa bir eve çıkarsınız, yeter size. Eğer aileniz rencide etmeyecekse, boşanma sonrasi süreci ailenizle kalabalikla atlatmaniz daha kolay olabilir. Yalnız yaşamak fazlaca tek başınıza hissettirir kendinizi.
Ilişki terapistine gitmeyi denediniz mi?
Hayir denemedim. Ama biz dis ulkede yasiyoruz burdaki terapist bizi anlarmis onuda bilmiyorum tabi. Ama kavgaliyken teklif ettim gel beraber terapi gorelim dedim. Ama istemedi. Kendi icinde doktora gitmesini soyledim belki sakinlestirici verirler sinirlerine hakim olur diye ama onuda istemedi

İlişki terapistine falan gittiniz mi her yolu denediniz mi kurtarılacağına dair. Eğer boşanmak kaçınılmaz son olursa; boşanana kadar şuan yaşadığın evde kal kendisi gitsin, tek yaşamak madden sarsar diosan bi müddet ailenle kalıp maddi anlamda kendi kendine yetebildikten sonra ayrı eve çık derim. Umarım herşey güzel olur sizin için.
Terapiste gitmedik istemedi esim. Zaten burdaki terapistin bizi anliycagini sanmiyorum yurt disinda kaliyoruz. Turk terapist olsa daha iyi olurdu. Ama zaten kabul etmedi gitmeyii.O giderse ben simdiki evimde tek yasiyamam cunku kirayi odiyemem:( Ve onunla yasadigim evdede kalmak istemiyorum, butun yasanan guzel seylerde akliam gelir daha cok uzulurum eminim. Annemgilin evinede cok yakin su anki evim. Herzaman gorucem yani mecburen simdiki yasadigim evi:( cok korkuyorum ilerideki hayatimdan

Sanki boşanma uyacaksınız bana öyle geliyor çünkü ortada kesin verilen bir karar yok

Ortada aldatma yoksa bence bir sans daha verin.
Psikolojik problemleri var diyorsun,birlikte cözün onu yuzustu birakip gitme.
Seneleriniz gecmis,bukadar kolay olmamali.

Tesekur ederim canim aminnn. Cok cikmazdayim, zor seymis allahim. Kaynanam gercekten iyi biri genc ruhlu cok iyi anlasiriz ama esimin piskolojik sorunlari batirdi hayatimizi. Para, ofke, sinir ve saygisizlik bitirdi bizi
Anliyorum bak emin ol bosanfiktan bir sure sonra neden bu eziyeti cekiyorum diceksin .Ne guzel seni sahiplencek bir ailen bile var

10 senede anlayamadınız mı bu huylarını?

maddi imkan yoksa ailenizin yanına geçin, sonra ayrılırsınız.

Biraz güçlü ve dik durun lütfen adam istemiyor böyle biriyle evli kalıp yaşamak daha zor bence. Ben de boşandığım da ailemin yanına döndüm ve onlar beni tedavi etti diyebilirim annemle her akşam konuştuk sohbetler ettik babamla öyle.. her hafta bir yerlere gezmeye gittik çalışıyor musunuz bilmiyorum ama aileniz sizin için en iyi yer olacaktır. Ben annem olmasaydı o süreci anlatamazdım. Hatta boşandıktan bir süre sonra evliliğimden daha çok ailemle keyifli çok güzel zamanlar geçirdiğimi anlamıştım şimdi şükürler olsun çok huzurlu bir evliliğim var.

eğer sevmiyorsan o da seni istemıyorsa ayrılmak canını acıtmayacaksa aılenle de yasamaya alışırsın

Ortada aldatma yoksa bence bir sans daha verin.
Psikolojik problemleri var diyorsun,birlikte cözün onu yuzustu birakip gitme.
Seneleriniz gecmis,bukadar kolay olmamali.
Bende hep oyle dusundum. Yazik birakma piskoljisi iyi degil birakip gidemessin dedim kendime. Seviyorumda yani ama sevmek hersery degil tabide ama onu boyle birakamiyorumda. Ama kendisi tedavi olmak istemiyor. Bu yuzden daha ne icin katlanmam gerektigini bilmiyorum:(

Back
X