Boşanacağım bebeğim için ne kadar nafaka almalıyım

demarrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
28
10
3
25
Merhaba
Ben eşimden boşanmak istiyorum.Şiddet,aldatma,küfürle geçen bir evliliğim oldu.1 yaşında bebeğim var.Eşime yarın boşanma davası açacağım.Eşim 50 bine yakın bir maaş alıyor sizce bebeğim için ne kadar nafaka alabilirim.Altınlarımı sattı borçuna verdi.Evi ve arabası yok i.Eşyaları almayı düşünmüyorum.Bebeğim için sadece nafaka almak istiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

10 bin işte bence..beziydi mamasıydı falan İnsalalh nafaka konusunda sorun çıkarmayacak biridir

Koşullarınızı bilmeden buna yorum yapılamaz. Nafakayı da burda belirlememelisiniz.
Çalışmıyorum ev hanımıyım kendim için istemiyorum bebeğim için tahminen ne kadar almalıyım daha önce boşanan bu yollardan geçen kadınlar düşüncelerini söyler ondan dolayı açtım konuyu

Çalışmıyorum ev hanımıyım kendim için istemiyorum bebeğim için tahminen ne kadar almalıyım daha önce boşanan bu yollardan geçen kadınlar düşüncelerini söyler ondan dolayı açtım konuyu

O zaman biraz daha detay vermelisiniz. Bu çocuğu büyütmeyi planladığınız koşullar neler? Bezle bitmiyor ki. Yemesi, içmesi, oyun grubu, özel aşıları. Bebek masraflı bir konu biliyosunuz ama bir o kadarda kişiden kişiye değişen bir konu.

O zaman biraz daha detay vermelisiniz. Bu çocuğu büyütmeyi planladığınız koşullar neler? Bezle bitmiyor ki. Yemesi, içmesi, oyun grubu, özel aşıları. Bebek masraflı bir konu biliyosunuz ama bir o kadarda kişiden kişiye değişen bir konu.
Ailem arkamda bebeğimi 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum KPSS’ye hazırlanmayı düşünüyorum.Bebeğim sütüm kesildiği için mama veriyorum.Bezde kullanıyor henüz küçük giyimi oluyor dediğiniz gibi masraflı

Merhaba
Ben eşimden boşanmak istiyorum.Şiddet,aldatma,küfürle geçen bir evliliğim oldu.1 yaşında bebeğim var.Eşime yarın boşanma davası açacağım.Eşim 50 bine yakın bir maaş alıyor sizce bebeğim için ne kadar nafaka alabilirim.Altınlarımı sattı borçuna verdi.Evi ve arabası yok i.Eşyaları almayı düşünmüyorum.Bebeğim için sadece nafaka almak istiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Nafakaya çok güvenmeyin. Burada 10 bin 15 bin iste diyenler olmuş ancak siz istesenizde o kadar çıkmıyor mahkemede. Mutlaka iş bulun.

Nafaka miktarları çok komik. Ben üç sene önce boşandığımda 750 TL karara bağlanmıştı .Daha doğrusu öyle anlaşmıstk daha fazlasını istersen anlaşmalı boşanmam demişti. Kabul etmiştim fakat sonradan öğrenmiştim ki cekişmeye de gitsem alacağım miktar az çok aynıymış. Üç sene öncesinden bahsedyrm tabi sonra nafaka arttırım davası açtım o da bir sene önce sonuçlandı 2500 e yükseldi .Bu arada memur iyi bir maaşı var .Siz istediğiniz miktarı söylesin insansa uğraştırmaz direkt verir zaten .Onun dışında nafaka diye verilen rakamla çocuğun hiçbir ihtiyacı karşılanmaz.

Ailem arkamda bebeğimi 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum KPSS’ye hazırlanmayı düşünüyorum.Bebeğim sütüm kesildiği için mama veriyorum.Bezde kullanıyor henüz küçük giyimi oluyor dediğiniz gibi masraflı
Özel kreşe gidecekse benim yaşadığım şehirde kreşler 15 bin aylık
Onun için iyi hesap edin giderlerinizi

Özel kreşe gidecekse benim yaşadığım şehirde kreşler 15 bin aylık
Onun için iyi hesap edin giderlerinizi
Evet bende sordum fiyatlar o kadar ama bebeğim daha çok küçük şuna kendim bakacağım aklımda bir iş var eğer onu yaparasam bakıcı tutacağım oda 22 bin dediler

Nafaka miktarları çok komik. Ben üç sene önce boşandığımda 750 TL karara bağlanmıştı .Daha doğrusu öyle anlaşmıstk daha fazlasını istersen anlaşmalı boşanmam demişti. Kabul etmiştim fakat sonradan öğrenmiştim ki cekişmeye de gitsem alacağım miktar az çok aynıymış. Üç sene öncesinden bahsedyrm tabi sonra nafaka arttırım davası açtım o da bir sene önce sonuçlandı 2500 e yükseldi .Bu arada memur iyi bir maaşı var .Siz istediğiniz miktarı söylesin insansa uğraştırmaz direkt verir zaten .Onun dışında nafaka diye verilen rakamla çocuğun hiçbir ihtiyacı karşılanmaz.
Nafaka artırım davası kaç yılda sonuçlandı uzun sürüyor mu

Eğer yapılabiliyorsa gelecekteki okul masraflarını karşılamak gibi maddeler ekleyebilirsiniz. Anaokulu için falan yapanları biliyorum ama 1 yaşında ya gelecek için yapılabiliyor mu onu bilmiyorum. Dava anlaşmalı mı olacak çekişmeli mi?

Çocuğa bilmem de aldatma olduğu ıcın kendınıze de nafaka isteyin .. kanıtlarınız varsa .. çünkü nafakalar komık miktarlar en azından yaranıza merhem olsun eline geçtikçe ….tüfeyide eklettirmeyi unutmayın ki her sene ugrasmayın … bunuda bi avukata sorun eline telefonu alan konu açıyor 🤣🤣

Back
X