Boşanacağım, 8 aylık oğlum ve ailesizlik..

Merhabaa iyi geceler konudan bağımsız olarak gece emmesini nasıl kestiniz? vermeyince gözleri kapalı ağlıyor pış pış falan hiç fayda etmiyor alana kadar ben de aramızdaki güven bağı zedelenmesin diye yine mecbur emziriyorum ama sabaha kadar çok kötüyüm 5-6 kez kesin emziriyorum bazen daha fazla. Taktik varsa yazabilir misiniz lütfen

4/3'nü alabiliyoruz ama tutar konusunda bilgim yok ama kendisi yaşasaydı asgari ücretin üzerinde alırdı muhakkaak diye düşünüyorum

4/3'nü alabiliyoruz ama tutar konusunda bilgim yok ama kendisi yaşasaydı asgari ücretin üzerinde alırdı muhakkaak diye düşünüyorum
Hayır karısı öyle alıyor. Çocuklar 4/2 diye biliyorum ben. Ama bu işlerde de çok fazla değişken var. Mesela emekli olduğu yıl ve öldüğü yıl bile fark ediyor. 2007 öncesi ve sonrası farklı demişlerdi kuzenime mesela

Valla bana 4/3 demişlerdi ilk basvuruda bulundugum zamanlar fakat bizimki cok eski giriş 2007 öncesi

Benim eşimde boşanmada nafaka istememe şartı koştu. Maddi durumu gayet iyi zorlarsan mahkemenin belirlediği az miktarı öderim ama bir daha da çocuklarla da ilgilenmem para da göndermem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…