• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Ayrılacağın kişiyle medeni bir şekilde konuşup alacaklarını alman gerektiğini söyleyip alabilsen keşke sonrada anlaşmalı boşanabilsen ama anladığım kadarıyla karşı taraf sorunlu diğer arkadaşların dediği gibi avukat ile yol izlemen daha doğru hem sen onlarla konuşmamış olursun.
Canını sıkma inanki hayatın daha güzel olacak
Darısı başıma ama benim daha zamanım var boşanmak için maalesef ki.
Teşekkür ederim desteğin için 🌺 sorun çıkarıyolar hiç bişey vermiyolar bugün avukatla anlaştım yarın vekalet vericem avukatım da dedi her şeyini alabilirsin uzaklaştırma falan açıcaz eşyalarım için dilekçe vericez. Eğer benden kaçırırlarsa altınlarımı falan değerinde para ödemeleri gerekirmiş. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Rabbim yanımda olsun. Senin için de dua edeceğim. Rabbim seninde yolunu aydınlatsın. İşimiz kolaylaşsın 🤲

Teşekkür ederim desteğin için 🌺 sorun çıkarıyolar hiç bişey vermiyolar bugün avukatla anlaştım yarın vekalet vericem avukatım da dedi her şeyini alabilirsin uzaklaştırma falan açıcaz eşyalarım için dilekçe vericez. Eğer benden kaçırırlarsa altınlarımı falan değerinde para ödemeleri gerekirmiş. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Rabbim yanımda olsun. Senin için de dua edeceğim. Rabbim seninde yolunu aydınlatsın. İşimiz kolaylaşsın 🤲
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Sen sadece kararlı ol ve bu yolda ilerle avukat yol izlersen senin için daha rahat olur. Herşeyinide alırsın evet hiç bir malını kaçıramazlar.
Önce sen iyi ol kendine güven ve yoluna hayırlısıyla devam et inan senin için en güzelleri olacak yeni hayatında .
Tez vakit güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
Darısıda başıma inşallah 🙏🏻

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Sen sadece kararlı ol ve bu yolda ilerle avukat yol izlersen senin için daha rahat olur. Herşeyinide alırsın evet hiç bir malını kaçıramazlar.
Önce sen iyi ol kendine güven ve yoluna hayırlısıyla devam et inan senin için en güzelleri olacak yeni hayatında .
Tez vakit güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
Darısıda başıma inşallah 🙏🏻
İnşallahh ❤

Back