• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.230
104
43
Önceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu

Önceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu
Haber verin elbette, ayrica tartismayacaksaniz kendisi de evde olsun.

Altinlarinizi da almayi ihmal etmeyin.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama dediğiniz gibi su akar yolunu bulur. Bazen bitirmek devam etmekten daha iyidir. Eşinize haber verin yalnız gitmeyin. İnşallah mutlu olursunuz 💐

Önceki konularınızı bilmiyorum ama dediğiniz gibi su akar yolunu bulur. Bazen bitirmek devam etmekten daha iyidir. Eşinize haber verin yalnız gitmeyin. İnşallah mutlu olursunuz 💐
Teşekkür ederim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah sorun yaşamadan hallolur🌺

Plansız hareket etmişsiniz.Bari bir şans daha vermiş gibi yapıp altınları fln alsanız ya da uzaklaştırma verin eve giremesin altın vs alin

Bu tür durumlarda kadının sinsi ve akıllı davranıp ona göre davranması gerekir. Bu herif size küfür etmiş, başkanından çocuk yapsam bakar mısın demiş, çalışma hayatınızda giydiğiniz kıyafet hakkında ileri geri konuşmuş, ayrılırsan öldürürüm demişte demiş. Mutlaka ayrılın.

Evet haber verin, habersiz gitmek doğru olmaz üstünüze iftira atabilirler. Eşiniz sınırlı biriyse o evde olmasın onun yerine başka yakını dursun şahit olarak

Eşinizin haberi vardır bana istiyor gibi geldi yoksa bu kadar iletişimsizlik bir gündemi oldu bana o istiyor gibi geldi bilemem .Sanki ilerde o istedi diye hani millete böyle denecek ben barışmak istediğini falan anlamadım konuda

Düğün takıları ne olursa olsun kadının hakki bu bir . Eşyalarının satış senetleri , fişleri vs varsa senin veya ailenin adına onları al bu iki, evini terketme gidecekse adam gitsin veya uzaklaştırma al bu üç. Acele karar verme sinsi ol gerekiyorsa kendi cikarkarin için bi süre barismissin gibi davran. Uyanık ol . Kocan mal kaçırmasın tabuları vs göz kulak ol. Şerh köydür gizlice .

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Ayrılacağın kişiyle medeni bir şekilde konuşup alacaklarını alman gerektiğini söyleyip alabilsen keşke sonrada anlaşmalı boşanabilsen ama anladığım kadarıyla karşı taraf sorunlu diğer arkadaşların dediği gibi avukat ile yol izlemen daha doğru hem sen onlarla konuşmamış olursun.
Canını sıkma inanki hayatın daha güzel olacak
Darısı başıma ama benim daha zamanım var boşanmak için maalesef ki.

Back
X