- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi imagemaker
Tazelemeeeeebak sımdı benım bıle dusuncem degıstı
daha esımle 10.yılımızda nıkah tazeleyelım derken
Acık modern düşün
Kültürlü ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tazelemeeeeebak sımdı benım bıle dusuncem degıstı
daha esımle 10.yılımızda nıkah tazeleyelım derken
evet kutsal bekaret deniyor ve önem veriyorlar vermeyenler zaten günahkar olarak görüyorlarkatoliklerde mi bakire kız oğlan kız evleniyor
gelinliklerine kırmızı kurdele de takıyor mu onlar :)
namus cinayetleri var mı onlarda ?
oku oku oku
aslında image katoliklerde de ortodokslarda da evlilik dışı seks günahtır, koyu katolikler boşanamadıkları gibi evlilik öncesi sekse de karşıdırlar.katoliklerde mi bakire kız oğlan kız evleniyor
oku oku oku
Tazelemeeeee
Acık modern düşün
Kültürlü ol
Su avrupa ozentiligini bi biraksak adam olucaz dakatoliklerde mi bakire kız oğlan kız evleniyor
oku oku oku
hatta musevilerde evlenecekleri güne kadar kız ve erkek birbirini göremiyor nikah yapacakları yerde de perde oluyor perde arkasından nikahları kıyılıyor sonra birbirlerini görebiliyorlaraslında image katoliklerde de ortodokslarda da evlilik dışı seks günahtır, koyu katolikler boşanamadıkları gibi evlilik öncesi sekse de karşıdırlar.
hatta koyu katolikler bundan 50 yıl öncesine kadar cidden evlenmeden önce ilişkiye girmezlerdi.
zaten katoliklere göre cinsellik sadece üremek için olmalıdır, hatta aydınlanma çağına yani katolik klisesinin gücü eritilene kadar cinsel ilişkiden zevk alan çiftlerin günah işlediği söyleniyordu.
çünkü o dönemdeki incil yorumlamalarına göre "elma" günahtı ve Adem ve Havva cennetten seks yaptıkları için (cennet bahçesinde üreme olamayacağı için safi zevk amacıyla cinsel ilişkiye girdikleri için) kovulmuşlardı.
(not: bu dediklerim tamamen Hristiyan versiyonudur, İslamda böyle değil demeyin, olmadığını ben de biliyorum.)
kocası ilgilenmeye başlayacak, daha çok sevecek, hiiiiç kavga etmicekler vs vs sen de ne kültürsüzsünimagemaker huu
Arasıra konuna gelip bakıyorum.Hala cevaplamadın, boşanınca ve beraber yaşamaya devam edince ne değişecek?Bak sen umursamıyor olabilirsin ama bu çok önemli bir soru. Cevabını veremiyorsan sadece milleti kızıştırmak için açtığını düşüneceğim konuyu.
kocası ilgilenmeye başlayacak, daha çok sevecek, hiiiiç kavga etmicekler vs vs sen de ne kültürsüzsün
Herhangi birine kültürsüzsün dediğini görmedim ben. 'Senin gibi kültürlü insanlar' yazısını gördüm. Yargılamadan cevap veren herkese yazılmış olarak algıladım. zira ben de nikahsız yaşamaya sıcak bakmadığımı belirttim ama üzerime alınmadım?
guya konu sahıbıne dinsız denılmıste idda edıyorayrıca katoliklerle kendimizi niye kıyasladık anlamadım ben ? zaten onların yaptıklarını yapacaksak neden müslümanız ?