Böyle iğnelemeleri insanların yüzüne yüzüne nasıl yapıyorlar anlayabilmiş değilim.
Alenen beni sinir eden insanlara bile böyle açıktan bel altı vuramıyorum kaldı ki en yakınıma yapayım. İnsanın ciddi problemleri olması gerek şöyle bir davranış sergilemesi için. Bu tiplerin hakkından lafını sakınmayan toksiğin dibi kadınlar gelir. Onun layığı sabahtan akşama kavga çıkaran, ertesi gün canım cicim diyen akşamına tekrar kavga çıkaran yeri geldiğinde okkalı küfürler savuran bir kafadan kontakmış ama maalesef size denk gelmiş.
Kaldı ki insanın beklentileri üst segmentse ona göre evlilik yapar. Sizinle evlendiyse denklik farkı yok demektir. Ayıya cesur ol demişler tutmuş yavrusunu yemiş misali en yakınlarını hırpalayanlar bir gün yapayalnız kalmayı hak ediyor. Ben bunları içimde tutamaz günü geldiğinde en ağır şekilde karşılığını verirdim. "Neden bana bunları dedin" demek çare olmuyor böylesine. Çünkü her şeye bir cevapları var. "Abartıyorsun" der geçerler mesela, insan abartmadığı günlere pişman olur.
Oxford mezunları kapısını aşındırırken yine de sizi seçtiyse bilemem tabii. Öyle bir durumda bile yine kendi tercihi olurdu. Eşiniz kendine dönüp bir sorsun ben kimim, bu hayatta neye derman oldum diye. Bir işe yarayan insanlar genelde başkalarıyla uğraşmazlar çünkü. Siz de biraz sesinizi çıkarın artık. Üniversiteyi okumuş bitirmişsiniz, geçmiş geçmişte kalmış.