boşamak mı? 1 sene daha beklemek mi?

Eşinizle açıkça kesin bir dille konuşun belki ikna olur bu sefer,olmazsa anladığım kadarıyla eşten ve ailesinden sıkılmışsiniz istediğinizi yapın boşanmak için herturlu sebep sunulur zaten avukata danışın.

Eli boş dönmek mi? Evlenip bir çok kişi şehir değiştiriyor evlilik böyle bir şey değildir bence siz boşanın evliliğin ne olduğunu daha anlamamışsınız.
İşte sorun şu ki işim de yok kafa dağıtabileceğim. Dogunun ücra yerinde üniversite okudum ama hicccc sıkılmadım. Ve eşim beni kandırdı bu sene alıcam deyip hep bahaneler sıraladı seneye dedi. Seneye de bahane sıralamayacagından emin değilim. Ve düşünün ki ailesinin her işine kosuyor babalık yapıyor resmen babası oldugu halde amaaa ben ailemi dogru düzgün göremiyorum

hep merak ederdim insanlar bosanma asamasinda nasil cirkinlesebiliyor, cekismeli aciyor, ugrasmayi kafaya koyuyor, ben olsam sessiz sedasiz bes kurus almadan adamin hayatindan cikar giderim diye.. sizi gorunce aldim cevabimi..
Size verilen bir söz tutulmazsa ugrasmazmısınız

ozaman siz de is bulun
Once işinize yoğunlaşın.
Sonra tayin durumlari vs olabilir.

O kadar yılımı bu şehre eşe adayıp eli boş dönmek istemiyorum diyelim kandırıldım ama neden anlamıyorsunuz. Seneye de bir bahane bulacağını düşünüyorum

Çevrem çıkarcı deyip keyfi boşanırken eli boş dönmemeyi de düşünmek de ilginç.
Ortada çocuk yoksa nafaka ve tazminat erkeğe haksızlık.

bir de su var anlayamadiginiz.. ergenlik caginda oluyor oyle kardesce, ölümüne arkadasliklar.. evlendikten sonra farkli sorumluluklar, farkli sifatlar yukleniyorsunuz. ozgur bekar kiz zamanindaki gibi kayitsiz sartsiz dostluklar olusmuyor. mesela; esinin arkadasi var samimi. onun hanimiyla tanisiyorsun kafan uymuyor. senin anlastigin insanin kocasini esin sevmiyor gorusmeyelim onunla diyor vs vs.. eskiden bos vaktin olsa arkadasa gitsen simdi evinin isi bitse ancak annene, kv ye gidiyorsun gelin olma sifatin var vs.. sorun herkese yuzde doksani katilir bana. sonradan dostluk bulan da illa ki vardir. siz sizin icin artik devrin degistigini, belli bir yastan sonra kardeslik derecesinde dostluk kurmanin nadir oldugunu kaciriyorsunuz.. eski gunleri ariyorsunuz.. cogumuz sadece bir kahve icip laflamak icin, insan yuzu gormus olmak icin arkadaslik ediyoruz cevremizdekilerle..

Arkadaslar ben sadece arkadaşlarım İcin dönmek istemiyorum. Eşimin beni oyaladıgından bahsediyorum o ailesine her türlü yardıma kosarken ben ailemi göremiyorum düzgün. Evlenirken hic zora sokmadım takılan altınlarımı bile verdim daha yazmayacağım bir cok fedakarlık. Simdi de o yapsın fedakarlığı istiyorum

Size verilen bir söz tutulmazsa ugrasmazmısınız
ugrasmam.. kendime saygim var, cizdigim bir kaliteli imaj var esimin gozunde, onun ailesinde..

bir söz var bir iliskide insan kendini ayrilirken belli eder diye..

öyle bir asaletle ayrilirim ki esim arkamdan yanar nasil bir kadini kaybettim diye.. ailesi ona kizar boyle es bulamazsin kaliteli kadindi sen kaybettin onu diye..

sizin yolunuzla gidersek erkek ancak bosandiginda "bosandim, mutluyum" diye arabayi süsleyip gezer.. sükür yakami siyirdim der..

Valla konu sahibi özgüveninize hayran kaldım. Kadınlar şiddet görüyor, aldatıyor gene de boşanmaya cesaret edemiyor. Siz tayin meselesi için boşanmayı düşünüyorsunuz. Bana mantıksız geldi.baska sorunlar yoksa eger

o sekilde bir yere varamazsiniz. sadece cikmaza sokarsiniz iliskinizi.. ben olsam otururum, elini tutarim.. en ciddi edamla; bana söz vermistin. sözünü tutmani istiyorum. yoksa bu evlilige ve sana olan inancim yitecek, seninle ne ömür geciririm ne cocuk yaparim buyuturum.. bu sekilde bu evlilik devam edemez ben burada ve bu durumun icinde gercekten mutsuzum derim.. bir kere konusur kararliligimi hissettiririm. yalamaya cevirmem konuyu.

ailesiyle cok gorusmesinden de rahatsizsiniz bence.. mesele sadece sizinle ilgili degil. esinizin ailesiyle olan iliskisinden de rahatsizsiniz.

Bunuda denedim tamam seneye dedi. Sorun su ki seneye de kesin alacak mı ya ailesi vazgeçirirse ya yine beni oyalıyorsa. Birde gerçekten sığamıyorum bu şehre bas bas bağırasım var niye anlamıyor kimse

Bunuda denedim tamam seneye dedi. Sorun su ki seneye de kesin alacak mı ya ailesi vazgeçirirse ya yine beni oyalıyorsa. Birde gerçekten sığamıyorum bu şehre bas bas bağırasım var niye anlamıyor kimse
Elle tutulur sebepleriniz olsa buraya onları yazardınız.
Yok ki yazamıyorsunuz.
Şu durumda yazdıklarınıza bakılırsa haksızsınız.

siz esinizle baska sehire de gitseniz mutlu olamazsiniz gibi duruyor.. adam belki de bunu goruyor. baska sehire alsam gotursem orada da aynisini yapacak en iyisi anneme babama yakin olayim diyordur.

bu arada cidden yaptirimli sekilde konussaniz sözünü tutar.. iliskiniz elli kere sigarayi birakacagim ya da ptesi diyete baslayacagim diyen insanlara dönmüs.

Yahu şehirle alakası yok ki, sen adamı sevmiyorsun. Bu da suç değil yanlış anlama. Tüm memurlar memleketlerine dönmek ister, zaten memleketinde olan adam neden gitsin. Gitmeyecek bu çok açık, sizde eliboş dönmeyin ama ihanet yok şiddet yok size neden tazminat verilsin. En fazla nafaka, para çok önemli diye yazıyorum. Bu kadar bunalsam dayanamasam çekip giderdim çoktan. Ama o zaman da evi terketmiş olursunuz herhalde onu düşünüyorsunuz tazminat riske girer.

Bakın siz bile ta burdan tayin almayacağını beni oyalacağını düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…