Boşalıyorum ama dışarıya atamıyorum

Mutabım değilsin Ferhan, git ötede hayattaki tek meziyetinle ilgilen sen

Seks hikayelerini anlattığın bir kitap yaz da hepimiz rahatlayalım.

Öyle miymiş, bilmiyordum diyeceğinize hâlâ yazanla uğraşıyorsunuz.daha siz kadın olarak bilmiyorsunuz.erkek nasıl.bilsin bunları
Artık yaşlandığı için libidosu ve seks hayatı olmadığını iddia eden biri olarak niye sürekli cinsellik bölümünde takılıyorsun?

İşeyiverin üstüne ahahahahah

ben bunu yaşıyorum ama her zaman olmuyo güneş tutulması gibi mucizevi bir olay ama birkaç arkadaşın da dediği gibi fışkırtmalı bir şey olmuyor yalnızca içimden sular akıyo ama fışkırmalı olanında çiş yapıyor bence kadınlar. kocanız bunu bilmiyor büyük ihtimalle çişinizi yapın bi güzel sonra da harikaydın kocacım deyin mutlu olsun bari ahhahaha

bu olayda erkeğin görevi büyük. ne kadar iyi olursa o kadar yaklaşırsınız ama dediğim gibi fışkırtmalı bi şey olacağını zannetmeyin.

özellikle ayakta ve o arkamdayken yaşıyorum bunu belki pozisyona bi şans verirsiniz

Ferhans sana ilk defa katıldım. Cidden oluyor ve dediğin gibi bunun sayısı 6-7 ye kadar çıkabiliyor. Her ilişkide değil ama tabi.

Legen tut kiz altina jfjxjxjx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…