Bu sabah esim evde vakit gecircegimize abinlerle bulusalimmi bi sor vakitleri varmi dedi. Tabi böyle teklifin ondan gelmesine sevindim genelde ben isteyince keh küm eder öyle kabul eder. Abimler bu arada kaynanasigildelerdi oturdugumuz sehire 130km mesafede. Bende abime degilde esine yazdim, annengilin ordamisiniz bi planiniz varmi bugün diye. Abime yazsaydim saten esimle konusun ayarlayin dicekti, o yüzden bastan ona yazdim. Oda bi planimiz yok, carsilari dolasiriz büyük ihtimal, gelin sizde beraber dolasiriz ozaman dedi. Saat ayarladik ve biz yola ciktik. Vardigimizda msj attim biz geldik diye, geri cvp gelmedi. Abimi aradim napiyonuz nerdesiniz diye, hic evde oturuyoz bilmiyorum bugün disari cikarmiyiz falan filan dedi, sasirdim tabi, esimde yanimda diye bozuntuya vermedim. Peki biz dolasiyoz buralari haber verirsiniz ozaman gelicek olursaniz dedim kapattim teli. Baya zaman gecti aradan abim aradi bu sefer biz carsiya geldik siz nerdesiniz diye, magaza ismi verdim ordayiz diye, iyi belki karsilariz dedi kapatti. Esim noldu buluscazmi bulusmucazmi dedi, mahcup oldum resmen, yeni gelmisler baldizlari varmis yaninda dolasiyolarmis, olmassa ayri takiliriz yemege giderken haberlesiriz tekrar dedim esime, o sirada msj attim abime yemek yedinizmi yiyelimmi beraber diye, siz yiyin biz gec yedik dedi. Esimde gel ozaman yemegimizi yiyip geri dönelim dedi. Öylede yaptik. Abim ne aradi ne sordu naptiniz hala burdamisiniz evinize döndünüzmü diye. Acikcasi kirildim alindim. Bir yandan kendimi esime karsi mahcup hissettim, onca yolu bosa git gel yaptigimiz icin. Hadi deselerdi bizim planlarimiz var hic gitmezdik ozaman, yanlisda anliycak bisey yok onda. Resmen ayni yerleri ayri ayri gezmis olduk ve bosuna o yolu gidip geldik. Hala daha gercek gibi gelmiyor, hamileliktenmidir nedir baya icime oturdu, düsünsenize bir plan yapiyorsunuz, kalkip 130km yol gidiyorsunuz, bekliyorsunuz gelicekler diye oyalaniyorsunuz ama ne gelen var ne giden, nede arayip soran..