• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş ve kimyasal gebelik belirtileri

kbrygtkdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
8
0
1
32
Merhaba adetime 4 gun kala halsizlik mide bulantısı ishal şikayetiyle acile gittim ben üşüttum hastayı. Serum takarlar diye düşündüm ayrıca iki gunde belim çok agridi simdi geçti diğer gebeligimde hiçbir belirt yoktu hcg 31.5 cikti iki gun sonra kan verdim sonucu bekliyorum adetimde yarin olması gerekiyor 10 aylik bebegim var çok korkuyorum gebelikten boş olsun diye dua ediyorum çünkü kürtaj olup günahına giremem boş gebelik yaşayan var mı belirtileri nelerdi ya da kimyasal gebelik

Merhaba adetime 4 gun kala halsizlik mide bulantısı ishal şikayetiyle acile gittim ben üşüttum hastayı. Serum takarlar diye düşündüm hcg 31.5 cikti iki gun sonra kan verdim sonucu bekliyorum adetimde yarin olması gerekiyor 10 aylik bebegim var çok korkuyorum gebelikten boş olsun diye dua ediyorum çünkü kürtaj olup günahına giremem boş gebelik yaşayan var mı belirtileri nelerdi ya da kimyasal gebelik
Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah.. Korunsa mıydnz acaba bu kadar strese girmektense😔

Korundum açıkçası cunku bebek düşünmedik ikinciyi hiçbir zaman istemiyordum ki ben
Yani çok pinpirikli bir anneyim gecem gündüzüm oğlum ben şimdi nasıl bakarım nasil yetiştiririm iki gindir yerdemiyim goktemiyim bir ben bir Allah bilir

Merhaba adetime 4 gun kala halsizlik mide bulantısı ishal şikayetiyle acile gittim ben üşüttum hastayı. Serum takarlar diye düşündüm ayrıca iki gunde belim çok agridi simdi geçti diğer gebeligimde hiçbir belirt yoktu hcg 31.5 cikti iki gun sonra kan verdim sonucu bekliyorum adetimde yarin olması gerekiyor 10 aylik bebegim var çok korkuyorum gebelikten boş olsun diye dua ediyorum çünkü kürtaj olup günahına giremem boş gebelik yaşayan var mı belirtileri nelerdi ya da kimyasal gebelik
Ben bugun gebeligim kimyasala dondu iki gun sonra kan testi yine verin duzenli artarsa saglikli dger duserse arkasindan kanama meydana geliyor.. benim artti sonra siddetli kasik bel agrisiyla kanama oldu.. siz istemiyorsunuz oluyo ben istiyorum dusuyor Allah iste herkes farkli imtihan oluyo rabbim gonlunuze gore versin ama bakamam diye kiymayin bir cana yine sizin takdir iyi gunler

Ben bugun gebeligim kimyasala dondu iki gun sonra kan testi yine verin duzenli artarsa saglikli dger duserse arkasindan kanama meydana geliyor.. benim artti sonra siddetli kasik bel agrisiyla kanama oldu.. siz istemiyorsunuz oluyo ben istiyorum dusuyor Allah iste herkes farkli imtihan oluyo rabbim gonlunuze gore versin ama bakamam diye kiymayin bir cana yine sizin takdir iyi gunler
İlkini çok istedik hemen olmadı tam ise başladım kafam dağılsın diyenler hamielymisim simdi tüm anlarim oğlum ve çok şımarık annem gelip yardım ediyor asisina kontrolüne ben o yuzden istemiyorum Allah size versin tüm isteyenlere versin

Merhabalar arkadaşlar 1 sene 2 aylıklım evliyim ilk hamileliğim de düşük yaptım sonra eylul ayında hamile olduğumu öğrendim 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarını duymak icin doktoruna gittim bos gebelik dedi güvenemedim başka doktora gittim ve iki kez muayene oldum ve onlarda bos gebelik dendi...

Back
X