Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba. Ben 3 gün önce doğum yaptım ilk gün süt gelmedi mama verdik. Diğer gün eve gelince duş aldım sol gogusumden süt geldi ama ben gogusumun ucunu sıkınca gelmiyor bebek emince bebegin yutkunmasindan emmesinden geldiğini anlıyorum. Sonra 2 3 dk sonra öyle memede duruyor çekmeye çalışınca emiyor sağdan da emiyor ama boş mu emiyor anlamadım? Hala daha sıkınca gelmiyor .bunu anlaşmasının yolu nedir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba. Ben 3 gün önce doğum yaptım ilk gün süt gelmedi mama verdik. Diğer gün eve gelince duş aldım sol gogusumden süt geldi ama ben gogusumun ucunu sıkınca gelmiyor bebek emince bebegin yutkunmasindan emmesinden geldiğini anlıyorum. Sonra 2 3 dk sonra öyle memede duruyor çekmeye çalışınca emiyor sağdan da emiyor ama boş mu emiyor anlamadım? Hala daha sıkınca gelmiyor .bunu anlaşmasının yolu nedir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yutma sesi artı bebeğin sakinliği en büyük gösterge, eğer süt gelmeyip de aç olsa muhtemelen ortalığı yıkardı bebeğiniz:) ilk iki hafta bebekler gaz sancısından falan değil %99 açlıktan ağlarlarmış zira. Ama tabii karnı doyduktan sonra boş emiyor olabilir, çünkü emme refleksiyle dünyaya geliyorlar ve sizin kucağınız ve emmek onları en çok rahatlatan şey. Eğer çok canınız falan acımıyorsa bırakın emsin bence istediği kadar.
Yutma sesi artı bebeğin sakinliği en büyük gösterge, eğer süt gelmeyip de aç olsa muhtemelen ortalığı yıkardı bebeğiniz:) ilk iki hafta bebekler gaz sancısından falan değil %99 açlıktan ağlarlarmış zira. Ama tabii karnı doyduktan sonra boş emiyor olabilir, çünkü emme refleksiyle dünyaya geliyorlar ve sizin kucağınız ve emmek onları en çok rahatlatan şey. Eğer çok canınız falan acımıyorsa bırakın emsin bence istediği kadar
Aslında canım çok yanıyor göğüs uclarim pert lansinoh göğüs ucu kremi kullaniyorum. Ama tabiki elimden geleni yapacagim emzirecegim devamlı. Ama çok az emiyor yani 5 dk yi gecmiyor bı yarım saat sonra tekrar emiyor
Aslında canım çok yanıyor göğüs uclarim pert lansinoh göğüs ucu kremi kullaniyorum. Ama tabiki elimden geleni yapacagim emzirecegim devamlı. Ama çok az emiyor yani 5 dk yi gecmiyor bı yarım saat sonra tekrar emiyor