Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Calinan esyam hakkinda bi konu actim kimisi dalga gecmis kimisi ukalalik yapmis yani ottan boktan her konuyu konusuyoruzda nedir bu bilmislik anlam veremedim acikcasi gecmis olsin demek cokmu zor yardimci olamasalar bile
Calinan esyam hakkinda bi konu actim kimisi dalga gecmis kimisi ukalalik yapmis yani ottan boktan her konuyu konusuyoruzda nedir bu bilmislik anlam veremedim acikcasi gecmis olsin demek cokmu zor yardimci olamasalar bile
Ya öyle ki anneligimizi sorgulayan bir sürü cahiller var kimi bilmişlik yapar kırar döker kimi bende anneyim hiç senin gibi değilim der bak sana bişey diyim mı kadının düşmanı yine kadın niye destek olmak varken kötü olur ki insan hemcinsine karşı biz bizi korumazsaj savubmazsaj fikir alışverişi yapmazsak kime gidicez sorucaz
Sonucta bu site onun icin var iyi kotu yanlis dogru konusup fikir alisverisi yapip yoruk almak vs icin allah kalplerine gore versin ne diyim cok benciller