• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kendini cok bilmis gibi anlamsiz ve sacma insanlar neden yorum yapiyo nedir bu ukalalik

Calinan esyam hakkinda bi konu actim kimisi dalga gecmis kimisi ukalalik yapmis yani ottan boktan her konuyu konusuyoruzda nedir bu bilmislik anlam veremedim acikcasi gecmis olsin demek cokmu zor yardimci olamasalar bile

Calinan esyam hakkinda bi konu actim kimisi dalga gecmis kimisi ukalalik yapmis yani ottan boktan her konuyu konusuyoruzda nedir bu bilmislik anlam veremedim acikcasi gecmis olsin demek cokmu zor yardimci olamasalar bile
Ya öyle ki anneligimizi sorgulayan bir sürü cahiller var kimi bilmişlik yapar kırar döker kimi bende anneyim hiç senin gibi değilim der bak sana bişey diyim mı kadının düşmanı yine kadın niye destek olmak varken kötü olur ki insan hemcinsine karşı biz bizi korumazsaj savubmazsaj fikir alışverişi yapmazsak kime gidicez sorucaz

Sonucta bu site onun icin var iyi kotu yanlis dogru konusup fikir alisverisi yapip yoruk almak vs icin allah kalplerine gore versin ne diyim cok benciller

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back