- 11 Nisan 2008
- 406
- 300
- Konu Sahibi papyonkilikli
Allahım seni öyle mutlu etsin ki vakti zamanı gelince arkadaşım sana çok hayırlı bir evlat nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece yazmak ve icimdeki irini akitmak istedim. Uzunca sure buralarda olmak da istemiyorum acikcasi. Sadece yazmak bile belki iyi gelir diye. Rabbime sigindim agladim ama sogutamadim yuregimi. Halbuki ben inancimi hic sorgulamadim. Sevdiği kulmusum ki biraz daha sikintim olacakmis diyorum. Teshis rezerv azligi. Cicugun olmaz diyen bir dr bi tane de biraz denersiniz sonra vazgecin diyen diger bir dr. Sonra gercekten insan olan bir dr la karsilastik ve tedavi. Transfer bekleme sureci ve gebesiniz. Oyle deli gibi mutlu olamadim hep korkum vardi ve simdi ogreniyorum ki bos gebelik. Kurtajla sonlanicak. 4 - 5 gun once ruyamda gordum bir bebegi emzirmeye calisiyorum sonra kucagimda karsima alip bana geleceksin degil mi bebegim diyorum hayir annecim dedi gelmedi. Bir tarafim yeniden basla tedaviye diyor bir tarafim ya aynisi olursa diyor.. korkuyorum uzuluyorum. Sinavimi seviyorum ama nefsim iste dayanamiyorum...
Kizlar öncelikle hepinize selamlar ve ozellikle arkadasim sana selam olsun.bak sakin ama sakin bebisi hemen aldirma biraz daha bekle. Cunku ayni durumu bende yasadim ve doktor gayet rahat kalp atisi duymassak kurtaj dedi yani onlar için bunu soylemek cok kolay insanin psikolojisini hic mi hic anlamıyolar ben o kadar uzulmustum ki gece gündüz hep dua ettim ve bi hafta sonra gittiğimiz de kalp atisini duyduk.rabbim cook büyük o yüzden sakin acele karar verme derim. Bak biz simdi 10.hafta yi bitircez ve diyorum ki iyi ki beklemisim sende dua et ve bekle ve dua ederken ya Fettah cekmeyi unutma cok faydali. Ve son olarak da sunu belitmek isterim 8. 10.haftada duyulan kalp atisi oluyo. Sahit oldugum da var. O yüzden sabir kardeşim duamdasin..