Boş gebelik

dersem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
9
0
86
İstanbul
Herkese merhaba

Yeni araniza kayilan bir uyeyim.Sizinle bir sorunumu paylasmak istiyorum sayin bayan arkadaslar.

Subat ayinin ilk haftasinda hamile oldugumu ogrendim daha sonra doktor arastirmasina basladim ve ozel bir muayenehanesi olan bayan bir doktora 06.02 gittim.karnimdan kontrol ederek kesenin canli oldugunu soyledi ve bekliyecegiz dedi.13/02 de tekrar gittik kontrol etti bu defa vajinadan da kontrol etti fakat kesenin icinde embriyonun yani bebegin gorunmedigini soyledi,bir hafta daha beklememi soyledi ama kucuk bir ihtimal dedi eger sonuc alamazsak kurtaj yapacagiz dedi.Tabi uzuldum cunku daha once hic boyle bir olay duymamistim.

Bana daha once basindan boyle bir olay gecen veya bir yakininin basindan gecen arkadaslardan bilgi bekliyorum.Fikirlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum

Simdiden herkese tesekkur ederim.

desem canim benim de 1 bos gebeligim oldu ve sonuc kürtajla sonuclandi kese vardi ama icinde bebek yoktu ve halan bebgim yok olmuyo hamile kaliyorum ama malesef ya bos gebelik oluyorum yada düsük bos gebeligide yasadim canim sana acil sifalar dilerim insallah olur bebeklerimiz

İnşallah canım Rabbim sana da bütün evlar özlemiyle yznıp tutuşan kardeşlerime hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsinn (aminnnnnnnnnnnn)

canım benım basımdan gecmedı ama aynı anlattıgın sekılde arkadasımın basına geldı gecen ay
onada kese var ama bebek yk dendı bır hafta bekleyelım denıldı ve bır hafta sonuucnda gene aynı hatta bır kac yere gıttı gercekten ck kotu donem atlattı cunku o kadar ck ıztıyordukı bebgı olmasını kurtaj yapıcaz kesıyı alıcaz denneyıldı ama arkadasım ıstemedı doktor sonuucnda genede dusuk yaparsın dedı ıkna oldu kurtaj oldu..cok zor canım bılıyorum ama guclu olan lazım uzulme bak bıızmde bebegımız olmuyor ugrasıyoeuz ama rabbım daha anlımıza yazmamıs

Herkese selam..

Oncelikle cok tesekkur ederim iyi dilek ve onerileriniz icin.Bakalim c.tesi gidicem hakkimda hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin.Ben kadere inanan biri olarak biliyorum ki Rabbim bana cok tatli ve saglikli bir cocuk nasip edecek insaallah yeterki sabr ve sukur edelim.

Umarim sizlerinde guzel haberlerinizi en yakin zamanda alirim.ANNE lik duygusunu en mutlu sekilde tadariz.

Bu arada ben yeni uye oldugum icin siteye yabanciyim,neler yapmam gerekir sizleri listeme eklemek icin

tesekkurler

benimde cok yakın bir arkadasımın basına geldi kürtaj oldu,2-3 ay sonra da hamile kaldı tekrar şimdi dünya tatlısı bir kızı var,üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…