kacıncı haftandasın da bos gebelık rıskın varMerhaba arkadaşlar benim boş gebelik riskim var en son 4.400 du değerler farklı bir etki varmı normal gebelikle
Benim adetimden 10 gün geçti kese görünmedi bı sonra göründu bebeği göremedim dedi doktorkacıncı haftandasın da bos gebelık rıskın var
Tatlım 3 kez bhcg baktır 2 gün aralıklarla. Her seferinde sonuç bir önceki sonucun 2 katı olmalı. Eğer düzenli artıyorsa herşey yolunda demektir.Merhaba arkadaşlar benim boş gebelik riskim var en son 4.400 du değerler farklı bir etki varmı normal gebelikle
Bu hamileliğimde bana da öyle dediler düşük betayla ögrendim düzenli artmadı vs. Doktor cok emindi hatta 2. Kez kan verdiğimde yarın gel yükselmezse alırız bile dediMerhaba arkadaşlar benim boş gebelik riskim var en son 4.400 du değerler farklı bir etki varmı normal gebelikle
Tatlım 3 kez bhcg baktır 2 gün aralıklarla. Her seferinde sonuç bir önceki sonucun 2 katı olmalı. Eğer düzenli artıyorsa herşey yolunda demektir.
Merhaba Bilgi için teşekkürlerBu hamileliğimde bana da öyle dediler düşük betayla ögrendim düzenli artmadı vs. Doktor cok emindi hatta 2. Kez kan verdiğimde yarın gel yükselmezse alırız bile dedi3 kez üst üste aynı saat aynı yerde 2 gün arayla kan verdim. Çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var. Sadece geç döllenme yaşamışım bir de adet günü öğrendim hamileliğimi çok başlarda oldugu için 1.5 hafta boyunca kimyasal yada boş diye gidip geldik. Sıkmayın canınızı takibinizi yapın inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Merhaba inşallah boş gebelik değildir sağlıklıdır benim ilk gebeliğim boş gebelikti beta hcg 2,5 -3 kat sonuna kadar artarak gitti baş ağrısı mide bulantısı tüm belirtilerim hep devam etti kürtaja kadar 105 bin di değerim kürtaj olduğum gün boş gebelikte yani beta takibi ile boş gebelik tanısı konulmuyor beklenen hafta ve kese boyutuna göre bebek oluşmadıysa tanı öyle konuluyor yol sac ta vardı kesem büyüdükçe büyüdü herşey normal di 9. Haftaya girdim ama hala yoktu kürtaj yaptılar doktorum bekletti yine de beni umarım sizlerin sağlıklı olurMerhaba arkadaşlar benim boş gebelik riskim var en son 4.400 du değerler farklı bir etki varmı normal gebelikle
cok gecmis olsun. benim de 9. haftada bebek gorulmemisti. gec dollenmedir belki diye beklettiler. 11. haftada evde dusuk yaptim. ultrasonda gormedikleri embrioyu evde ben gordumMerhaba inşallah boş gebelik değildir sağlıklıdır benim ilk gebeliğim boş gebelikti beta hcg 2,5 -3 kat sonuna kadar artarak gitti baş ağrısı mide bulantısı tüm belirtilerim hep devam etti kürtaja kadar 105 bin di değerim kürtaj olduğum gün boş gebelikte yani beta takibi ile boş gebelik tanısı konulmuyor beklenen hafta ve kese boyutuna göre bebek oluşmadıysa tanı öyle konuluyor yol sac ta vardı kesem büyüdükçe büyüdü herşey normal di 9. Haftaya girdim ama hala yoktu kürtaj yaptılar doktorum bekletti yine de beni umarım sizlerin sağlıklı olur
Size de çok geçmiş olsun ne kanamam ne de başka bir düşük belirtim olmadı kürtaja gittim ben de Patoloji raporum da fetal dokuya rastlanmadı sadece kese ve plesental doku vardı benim de bebek yoktucok gecmis olsun. benim de 9. haftada bebek gorulmemisti. gec dollenmedir belki diye beklettiler. 11. haftada evde dusuk yaptim. ultrasonda gormedikleri embrioyu evde ben gordumyani bos gebelik degildi. ama sonra genetik testi yapildi ve trisomy 22 olarak geldi raporu. belki sizinki de boyle olmustur diye hikayemi yazmak istedim.
tesekkurler. benim de hic kanamam agrim olmadi. normal bir hamilelik gibiydi. benim raporlarima da embriyoya rastlanmadi yazmislar ama ben biliyorum var oldugunu. detayli yazmak istemiyorum bu konuda.Size de çok geçmiş olsun ne kanamam ne de başka bir düşük belirtim olmadı kürtaja gittim ben de Patoloji raporum da fetal dokuya rastlanmadı sadece kese ve plesental doku vardı benim de bebek yoktunasip böyleymiş hamdolsun
Hakkında hayırlısı değilmiş demekki üzülme dua etMerhaba inşallah boş gebelik değildir sağlıklıdır benim ilk gebeliğim boş gebelikti beta hcg 2,5 -3 kat sonuna kadar artarak gitti baş ağrısı mide bulantısı tüm belirtilerim hep devam etti kürtaja kadar 105 bin di değerim kürtaj olduğum gün boş gebelikte yani beta takibi ile boş gebelik tanısı konulmuyor beklenen hafta ve kese boyutuna göre bebek oluşmadıysa tanı öyle konuluyor yol sac ta vardı kesem büyüdükçe büyüdü herşey normal di 9. Haftaya girdim ama hala yoktu kürtaj yaptılar doktorum bekletti yine de beni umarım sizlerin sağlıklı olur
Olabilir tabiki Allah bilir hiç bilemiyorum nasip diyelim sağlıklısı da nasip olsun inşallahtesekkurler. benim de hic kanamam agrim olmadi. normal bir hamilelik gibiydi. benim raporlarima da embriyoya rastlanmadi yazmislar ama ben biliyorum var oldugunu. detayli yazmak istemiyorum bu konuda.
sizde dw bu sekildeyse bhcgnin duzenli artisina bir aciklama olabilir belki diye dusundum ama sadece bir fikir.
Herşey yolunda olsun inşallah her insan farklı herkeste farklı gelişebiliyor durumunuzdan haberdar edin dualarım sizinleHakkında hayırlısı değilmiş demekki üzülme dua etbilmiyorum inamk pazartesi belli olucak sizden de bı bilgi almak istedim
Öncelikle boş gebelik yaşamış biri olarak şunu yazayım. Boş gebelik ve beta arasında bir bağlantı yok. Benim beta değerim iki günde bir iki katından fazla arttı. Birçok hamilelik belirtileri yaşadım. Yani doktorun sana boş gebelik teşhisini koyabilmesi için ultrason incelemesi şart. Ben geç yumurtladım bebeğim o yüzden geç döllenmeydi. Normal gebelik haftasından iki hafta geride gidiyordu ama keseyi falan hep gördük sadece kalp atışlarını duyamadık onun için bir hafta kadar bekledik. Detayları ultrasonlara girdim yine de yaşam belirtisi yoktu kürtaj dendi ve kaybettik maalesef.Merhaba arkadaşlar benim boş gebelik riskim var en son 4.400 du değerler farklı bir etki varmı normal gebelikle
Öncelikle boş gebelik yaşamış biri olarak şunu yazayım. Boş gebelik ve beta arasında bir bağlantı yok. Benim beta değerim iki günde bir iki katından fazla arttı. Birçok hamilelik belirtileri yaşadım. Yani doktorun sana boş gebelik teşhisini koyabilmesi için ultrason incelemesi şart. Ben geç yumurtladım bebeğim o yüzden geç döllenmeydi. Normal gebelik haftasından iki hafta geride gidiyordu ama keseyi falan hep gördük sadece kalp atışlarını duyamadık onun için bir hafta kadar bekledik. Detayları ultrasonlara girdim yine de yaşam belirtisi yoktu kürtaj dendi ve kaybetti
Çok teşekkür ediyorum canım benim pazartesi kontrol var yazıcam mutlakaHerşey yolunda olsun inşallah her insan farklı herkeste farklı gelişebiliyor durumunuzdan haberdar edin dualarım sizinle
Hakkında hayırlısı olsun canım benim banada bebeğe dair hiç bı bulgu göremedim belki çok küçüktür falan dedi de bilemiyorum pazartesi kontrol var dualarınızı bekliyorumÖncelikle boş gebelik yaşamış biri olarak şunu yazayım. Boş gebelik ve beta arasında bir bağlantı yok. Benim beta değerim iki günde bir iki katından fazla arttı. Birçok hamilelik belirtileri yaşadım. Yani doktorun sana boş gebelik teşhisini koyabilmesi için ultrason incelemesi şart. Ben geç yumurtladım bebeğim o yüzden geç döllenmeydi. Normal gebelik haftasından iki hafta geride gidiyordu ama keseyi falan hep gördük sadece kalp atışlarını duyamadık onun için bir hafta kadar bekledik. Detayları ultrasonlara girdim yine de yaşam belirtisi yoktu kürtaj dendi ve kaybettik maalesef.