Çok sağolun pazartesi belli olur umarım yazarim sizede dua edinHerşey yolunda olsun inşallah her insan farklı herkeste farklı gelişebiliyor durumunuzdan haberdar edin dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun pazartesi belli olur umarım yazarim sizede dua edinHerşey yolunda olsun inşallah her insan farklı herkeste farklı gelişebiliyor durumunuzdan haberdar edin dualarım sizinle
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz çok isterim bizlere haber edinHakkında hayırlısı olsun canım benim banada bebeğe dair hiç bı bulgu göremedim belki çok küçüktür falan dedi de bilemiyorum pazartesi kontrol var dualarınızı bekliyorum
Edicem mutlakaİnşallah güzel haberlerle dönersiniz çok isterim bizlere haber edin
Merhaba sağlıklı bir gebelik 6 hafta 3 günlük müsÇok sağolun pazartesi belli olur umarım yazarim sizede dua edin
Canım benim bebeğim varmış 6 hafta 3 günlük müsMerhaba inşallah boş gebelik değildir sağlıklıdır benim ilk gebeliğim boş gebelikti beta hcg 2,5 -3 kat sonuna kadar artarak gitti baş ağrısı mide bulantısı tüm belirtilerim hep devam etti kürtaja kadar 105 bin di değerim kürtaj olduğum gün boş gebelikte yani beta takibi ile boş gebelik tanısı konulmuyor beklenen hafta ve kese boyutuna göre bebek oluşmadıysa tanı öyle konuluyor yol sac ta vardı kesem büyüdükçe büyüdü herşey normal di 9. Haftaya girdim ama hala yoktu kürtaj yaptılar doktorum bekletti yine de beni umarım sizlerin sağlıklı olur
Tebrik ederim sağlıkla kucağına Al inşallah çok güzel haberCanım benim bebeğim varmış 6 hafta 3 günlük müs
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına Al inşallah çok güzel haber
Birde hafif sol.kasik agriisi var cinsiyetin belli ediyor Muş diyorlar varmi bı bilgin canimTebrik ederim sağlıkla kucağına Al inşallah çok güzel haber
Bilgim yok canım ama sanmam öyle şeylerin cinsiyet belirtisi olduğunu öyle ağrılar normal zaten bebiş gelişiyor yerleşiyorBirde hafif sol.kasik agriisi var cinsiyetin belli ediyor Muş diyorlar varmi bı bilgin canim
Bilgim yok canım ama sanmam öyle şeylerin cinsiyet belirtisi olduğunu öyle ağrılar normal zaten bebiş gelişiyor yerleşiyor
Selam canım haftana göremiydi yoksa küçükmüydü ultrason daTeşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Haftama goreydiSelam canım haftana göremiydi yoksa küçükmüydü ultrason da