Boş gebelik

Kucukkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
1
0
1
46
Merhaba kusura bakmayın kafam karıştı ve endişe içindeyim o yüzden tekrar rahatsız ettim sizi doktoruma da yazdım dönüş yapılmadı daha bir hafta önce Cumartesi beta HGS 619,29 çıktı 2 gün sonra 1890 çıktı dün yani 5 gün sonra 2554.57 çıktı yükseliş normal gelmedi bana ve dün tekrar doktora gittim betam 2 sonra 3178,5 çıktı doktor vajinal muayenede keseyi gördü dış gebelik değil ama içinde şu an bebek görünmüyor yarın tekrar çağırdı beta istedi düşük olması nedeni ile boş gebelikten şüphelendi sizin de böyle olup bebeği görünen oldu mu sağlıklı evladını kucağına alan oldumu meraktan ölüyorum

Allahtan ümit kesilmez bende yaşadım aynısını mayıs ayında gebe kaldığımı öğrenmiştim sonra doktora gittim kese vardı ama bebek oluşmamıştı benimde doktorum bir hafta daha bekleyelim yine de kalp atışları duymazsak kürtaj yapacam dedi ve bir hafta sonra gittiğimizde malesef kalp atışı yoktu yine sadece kese büyümüştü biraz daha ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım üzücü bir durum inş sizinde öyle olmaz şimdi tekrar yapmaya karar verdik 3 ay korunmamız gerekiyordu reglinin de düzene girdiğini anlamamız ve vücudun eski halini alması için ve bu ay heyecanla beklemedeyim bakalım ne olacak Allahtan hayırlısı bu mucizeyi tekrar yaşarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…