Gecmis olsun canimBenim bos gebelik cikti.7+5te kalp atisi gozlemlenmedi gecen hafta aldilar bos gebelikmis gercekten Rabbim hayirlisini versin dedim toparlanmaya calisiyorum artik.Allah herkesin gonlune gore versin valla takdiri ilahi.hafif kanamam devam ediyo adet gordukten sonra hamile kalabilirsin dedi ama bakalim artik haftaya kontrole gitcem hepimiz icin hayirlisi
Size de cok gecmis olsunHepimize gecmis olsun 33 yasindayim doktor cok karsilasiyoruz olabiliyor dedi patalojide de bir sey cikmadi ama hala adet olmadim 60 gun surebiliyormus.okadar cok duyuyorumki bos gebelik yasayanlari yediklerimizdenmidir o kadar cok varki
Hepimize gecmis olsun 33 yasindayim doktor cok karsilasiyoruz olabiliyor dedi patalojide de bir sey cikmadi ama hala adet olmadim 60 gun surebiliyormus.okadar cok duyuyorumki bos gebelik yasayanlari yediklerimizdenmidir o kadar cok varki
Boş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)Bende bos gebelik yasadim 6 ay once tekrar hamile kalabilirmym acaba
Boş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)
Kürtaj oldum, 3 Ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı çok şükür. Kontrollerini ihmal etme, folikasit kullanmaya da devam et bu süreçte
Hamile misiiinnnBoş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)
Kürtaj oldum, 3 Ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı çok şükür. Kontrollerini ihmal etme, folikasit kullanmaya da devam et bu süreçte
Boş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)
Evet çok şükürHamile misiiinnn
Çok sevindim Saglıklıca kucağına almak nasip olsun ben de 11 hafta 4 günlük hamileyim :)Evet çok şükür
Umutsuzluğa kapılma olumlu düşün hep :)Cok sagol ya umutsuzluga kapiliyrm bazen ama tesekkur ediyrm dusuncen icin
Sağlıkla kucağımıza alalım insallahÇok sevindim Saglıklıca kucağına almak nasip olsun ben de 11 hafta 4 günlük hamileyim :)
Daha yeni girebildim kusura bakma cinsiyetini göstermedi benim bebeğim :) sen öğrendin mi :) şu an 17+1 iz :)Sağlıkla kucağımıza alalım insallahBiz 12 Haftalık olduk 3 gün cük büyüğüz :)) Cinsiyet tahmini oldu mu
Öğrendim kuzum ilk erkek dediler 16. Hafta da netleşti kız olduğunu öğrendim :) Kızlar geç gösterir derler bizimki de bacak arasını zor açtı :))Daha yeni girebildim kusura bakma cinsiyetini göstermedi benim bebeğim :) sen öğrendin mi :) şu an 17+1 iz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?