Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım başka doktora gittim oda geç döllenme olduğunu şuan daha 6 haftalık olduğunu 1 hafta daha beklemek gerektiğini söyledi 2 ayrı doktor iki ayrı yorum yaptıCanim bence başka doktora daha görün kalp atışı 8 haftalikta duyulan var bence bekleyin
Kese büyümemis gelişmemiş kalp atışını duyulmadiCanım kese nasıl görünüyor acaba gelişme göstermiş mi ilki öğrendiğimden itibaren
Senin mi canım aynı durum bende de var başka doktora gittim bi hafta daha bakalım dediKese büyümemis gelişmemiş kalp atışını duyulmadi
Başka doktorada gittim aynı şeyi söylediSenin mi canım aynı durum bende de var başka doktora gittim bi hafta daha bakalım dedi
Ne söyledi canımBaşka doktorada gittim aynı şeyi söyledi
Bebeği göremedilerNe söyledi canım
Bnde 1 hafta beklicem bebek gorunmesse kürtaj olcamAşkım bende de kalp atışı yok birisi diyor aynı haftasında kaldı birisi de dedi daha çok erken 1 hafta daha bekleyelim dedi
Canım kaç haftalık olduğun belli mi benimde başta kese boştu sonradan oluştu bu seferde kalp atışı inşallah biz ve bekleyen herkese nasip olurBnde 1 hafta beklicem bebek gorunmesse kürtaj olcam
Senin kaç haftalıkken boştu sonra kaç haftalıkken oluştu bı Dr farklı söylüyor biri farklı bir 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi kafam Allah bullakCanım kaç haftalık olduğun belli mi benimde başta kese boştu sonradan oluştu bu seferde kalp atışı inşallah biz ve bekleyen herkese nasip olur![]()
Canım kese boşken hafta ölçemedi sonra dedi embriyo ne zaman oluşursa haftayı o belirler sonra oluştu 6 haftalık dedi 10 gün bekleyelim dedi 10 gün bekledik gene kalp atışı olmadı kürtaj dedi başka doktora gittim belki tahminden daha küçüktür kıyamadım herhangi bi sıkıntım yok 1 hafta daha beklesem bişey olmazSenin kaç haftalıkken boştu sonra kaç haftalıkken oluştu bı Dr farklı söylüyor biri farklı bir 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi kafam Allah bullak