Gebeliğe Hazırlık Boş gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bos gebelik cikti.7+5te kalp atisi gozlemlenmedi gecen hafta aldilar bos gebelikmis gercekten Rabbim hayirlisini versin dedim toparlanmaya calisiyorum artik.Allah herkesin gonlune gore versin valla takdiri ilahi.hafif kanamam devam ediyo adet gordukten sonra hamile kalabilirsin dedi ama bakalim artik haftaya kontrole gitcem hepimiz icin hayirlisi

Benim bos gebelik cikti.7+5te kalp atisi gozlemlenmedi gecen hafta aldilar bos gebelikmis gercekten Rabbim hayirlisini versin dedim toparlanmaya calisiyorum artik.Allah herkesin gonlune gore versin valla takdiri ilahi.hafif kanamam devam ediyo adet gordukten sonra hamile kalabilirsin dedi ama bakalim artik haftaya kontrole gitcem hepimiz icin hayirlisi
Gecmis olsun canim
Benim iki seferdir bos gebelik oluyor
Sizin yasiniz kacti yasla ve kiloyla olgisi var mi acaba ben oyle tahmin ediyorum
Eger yasiniz gencse uc ay kadar da beklenebilir bende yas 44 neredeyse dr alti ay verdi :(
Nasip kismet isi bunlar rabbim bebegi isteyene degil istedigine veriyor canim
Cok gecmisler olsun

Hepimize gecmis olsun 33 yasindayim doktor cok karsilasiyoruz olabiliyor dedi patalojide de bir sey cikmadi ama hala adet olmadim 60 gun surebiliyormus.okadar cok duyuyorumki bos gebelik yasayanlari yediklerimizdenmidir o kadar cok varki

Hepimize gecmis olsun 33 yasindayim doktor cok karsilasiyoruz olabiliyor dedi patalojide de bir sey cikmadi ama hala adet olmadim 60 gun surebiliyormus.okadar cok duyuyorumki bos gebelik yasayanlari yediklerimizdenmidir o kadar cok varki
Size de cok gecmis olsun
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Bende bos gebelik yasadim 6 ay once tekrar hamile kalabilirmym acaba
Boş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)
Kürtaj oldum, 3 Ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı çok şükür. Kontrollerini ihmal etme, folikasit kullanmaya da devam et bu süreçte

Boş gebelik tekrarlanan bir durum değil, tekrar hamile kalman tabiki mümkün :)
Kürtaj oldum, 3 Ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı çok şükür. Kontrollerini ihmal etme, folikasit kullanmaya da devam et bu süreçte
Hamile misiiinnn

Sağlıkla kucağımıza alalım insallah :anneadayı: Biz 12 Haftalık olduk 3 gün cük büyüğüz :)) Cinsiyet tahmini oldu mu :KK200:
Daha yeni girebildim kusura bakma cinsiyetini göstermedi benim bebeğim :) sen öğrendin mi :) şu an 17+1 iz :)

Daha yeni girebildim kusura bakma cinsiyetini göstermedi benim bebeğim :) sen öğrendin mi :) şu an 17+1 iz :)
Öğrendim kuzum ilk erkek dediler 16. Hafta da netleşti kız olduğunu öğrendim :) Kızlar geç gösterir derler bizimki de bacak arasını zor açtı :))

Back