Gebeliğe Hazırlık Boş gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
boş gebelik yaşayıp ayni zaman da kesesi büyüyen var mı ? Bir de kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz ?

Canım boş gebelikle ilgili bildiğim kesenin büyüyebildiği ama kan değerleriyle anlaşılıyor zaten ona görede önlem alınıyor kalp atışıda bebekte 6.hafta yanılmıyorsam

Boş gebelikte zaten bebek olmuyor ki... sadece kese büyüyor....

Boş gebelikte kese var ve zamanla büyüyor fakat bebek olmuyor maalesef
Boş gebelik değilmiş bebeğimin kalp atışını hiç duymadım gelişimi durmuş maalesef Kurtaj olmak zorunda kaldım, Allah kimseyi evladıyla sınamasın varlığına çok alışmıştım

Boş gebelik değilmiş bebeğimin kalp atışını hiç duymadım gelişimi durmuş maalesef Kurtaj olmak zorunda kaldım, Allah kimseyi evladıyla sınamasın varlığına çok alışmıştım
İnşallah bir daha yaşamazsınız. Çok zor biliyorum.

İnşallah bir daha yaşamazsınız. Çok zor biliyorum.
Amin inşallah, kontrolüme henüz gitmedim ama fazla zaman geçmeden tekrar gebeliği düşünüyorum, rabbim insallah en kısa zaman da tekrar nasip eder bu durumu başka türlü atlatabilicegimi sanmıyorum

Rabbim saglikli gebelik nasip etsin canim en kisa zamanda insallah

Ben de 2 kere boş gebelik gecirdim eger ilkse vakit kaybetmeden testlerini yaptir asla ikinciyi bekleme
Boş gebelik değilmiş canım bebeği gördük ama kalbi atmadı gelişimi durdu denildi sonra kürtaj oldum maalesef, ilk adetimi gördüm ikinci için bekliyorum suan sen naptın hamile misin tekrar

Boş gebelik değilmiş canım bebeği gördük ama kalbi atmadı gelişimi durdu denildi sonra kürtaj oldum maalesef, ilk adetimi gördüm ikinci için bekliyorum suan sen naptın hamile misin tekrar
Suan 3.ye hamileyim henuz çok Yeni. Igne ve ilac kullaniyorum. Kan pihtilasmam yok ama meyillilik var. Rabbim ayni acilari yasatmasin. Bence imkanin varsa testlerini yaptir nolur 2. Yi beklemek vakit kaybi. Doktorlar onemsemiyor olabilir diyor

Suan 3.ye hamileyim henuz çok Yeni. Igne ve ilac kullaniyorum. Kan pihtilasmam yok ama meyillilik var. Rabbim ayni acilari yasatmasin. Bence imkanin varsa testlerini yaptir nolur 2. Yi beklemek vakit kaybi. Doktorlar onemsemiyor olabilir diyor
Tekrar kontrol için hastaneye gitmeyi düşünüyorum kürtajdan sonra test istedim ama özel olduğu halde yapmadı, test için tekrar gidicem insallah kaç ay sonra hamile kaldınız ?

Korunmayı biraktigim 2. Ayda. Genetik testlerin sonucunu bekledim. Devlet hastaneleri 2. Dusukten sonra yapiyor testleri ozelde yaptirabilirsin.

Iyi akşamlar arkadaşlar 8 martta en son hasta oldum adetim 1 gün gecikmisti evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlilide 25 çıktı bir hafta sonra 1300 çıktı ama ogrendigimden beri kahverengi akintim var doktor daha erken demişti o arada şehir dışına çıktım birden vişne renginde kanamam oldu hastaneye gittim hemen düşük yapiyo olabilirsin dedi adet günüme göre 6 haftalık hamile görünüyorum test yaptılar beta hcgm 6110çıktı düşük önleyici iğne yaptılar pazar günü kontrole çağırdı gittim tekrar test yaptı bu sefer 8000 cikti sağlıksız gebelik dedi kesenin şekli bozuk dedi kürtaj yapmam lazım dedi bende kabul etmedim çıktım bugün kendi doktoruma gittim şuan herşey normal nasıl hemen kürtaj der yolk kesesi yeni oluşmuş haftaya perşembe kalp atışına bakarız suanlik bisey yok belki yerleşme kanamasidir dedi.kahverengi kumlu gibi geliyo ama sadece peçeteyle silince mide bulantisindan duramıyorum bu ikinci hamileligim öncekinde hiç böyle şeyler olmamıştı.ayni durum başına gelen varmı acaba internette okuyorum çok bilgi kirliliği var haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmemacaba bu akıntı neden

Iyi akşamlar arkadaşlar 8 martta en son hasta oldum adetim 1 gün gecikmisti evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlilide 25 çıktı bir hafta sonra 1300 çıktı ama ogrendigimden beri kahverengi akintim var doktor daha erken demişti o arada şehir dışına çıktım birden vişne renginde kanamam oldu hastaneye gittim hemen düşük yapiyo olabilirsin dedi adet günüme göre 6 haftalık hamile görünüyorum test yaptılar beta hcgm 6110çıktı düşük önleyici iğne yaptılar pazar günü kontrole çağırdı gittim tekrar test yaptı bu sefer 8000 cikti sağlıksız gebelik dedi kesenin şekli bozuk dedi kürtaj yapmam lazım dedi bende kabul etmedim çıktım bugün kendi doktoruma gittim şuan herşey normal nasıl hemen kürtaj der yolk kesesi yeni oluşmuş haftaya perşembe kalp atışına bakarız suanlik bisey yok belki yerleşme kanamasidir dedi.kahverengi kumlu gibi geliyo ama sadece peçeteyle silince mide bulantisindan duramıyorum bu ikinci hamileligim öncekinde hiç böyle şeyler olmamıştı.ayni durum başına gelen varmı acaba internette okuyorum çok bilgi kirliliği var haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmemacaba bu akıntı neden
Rabbim yardimciniz olsun kardesim
Zaten saglikli bir bebekse dusmez korkmayin sagliksizsa da dusmesinde fayda var denir
Kahverengi lekeyi bilmem ama dusukte kirmizi ve pembe leke tehlike diye biliyorum
Yatin dinlenin istirahat iyi gelecektir
Bir de ne kadar etkisi var bilmem ama progeston hormonu ilaci alabilirsiniz eczaneden
Zaten saglikli bir bebekse siz ne yaparsaniz da dusmeyecektir arkadasim
Ben de iki seferdir bos gebelik yasiyorum
Rabbim isteyen dileyen herkesi yavrusuyla kavustursun insallah
Her kayip giden umut ve hayaller demek ...

boş gebelik yaşayıp ayni zaman da kesesi büyüyen var mı ? Bir de kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz ?
Canim benimde basıma iki kez geldi boş gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim ama doktora gitmedim kese büyüyordu bende ama içi boştu sende nasıl oldu

Canim benimde basıma iki kez geldi boş gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim ama doktora gitmedim kese büyüyordu bende ama içi boştu sende nasıl oldu
Bos değilmiş canim farklı doktora gittim bi kaç gün sonra gözüktü bu sefer de kalp atışı yok denildi 4 gün sonra falan kürtaj oldum beklemediğim icin çok pişmanım geç gözüktü atıyordu belki kalbi de , karindan bakıldı hep. 3 ay oldu şimdi kürtaj olalı hiç korunmadım ama hamile kalamadım bi sorunum da yok şükür

Back