Gebeliğe Hazırlık Boş gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Kizlar merhaba boş gebelik yaşayanlar nasıl bı yol izliyor nasıl hamile kaldınız bı tedavi uygulandimi ben 2 tane boş gebelik yaşadım boş gebelik yasayip sonrasında çocuk sahibi olan var mı

Benim ilk hamileliğim boş gebelik ti canım sonrasında bir yıl sonra hamile kaldım 6ay korunduk. Hayırlısı olur inşallah

Kizlar merhaba boş gebelik yaşayanlar nasıl bı yol izliyor nasıl hamile kaldınız bı tedavi uygulandimi ben 2 tane boş gebelik yaşadım boş gebelik yasayip sonrasında çocuk sahibi olan var mı
Ben de 2 ay önce boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Boş gebelik yaşanmasının bir ihtimal sebebi de kan pıhtılaşması olabiliyor. Eğer 2 ve 3 boş gebelik yaşadıysanız devlet hastanelerinin tıbbı genetik bölümlerinden randevu alıp kan pıhtılaşması testini yaptırın derim. Ben yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı. Eğer çıkarsa iğne veya bebek asprini ile kan sulandırıcı kullandırtıyorlar.

29 Eylül'de boş gebelikten ötürü kürtaj oldum. Doktor 3 ay korunmamızı söyledi. Fakat hala hamile kalamıyorum. Moralim çok bozuk. Benimle benzer durumda olanlar var mı?

Be
Şuan ona çalışıyorum:) 3

şuan ona ugraşıyorum . :) 3 ay oldu tık yok iyice üzülmeye başladım elfen de bir şey gelmiyor
Şuan ona çalışıyorum:) 3

şuan ona ugraşıyorum . :) 3 ay oldu tık yok iyice üzülmeye başladım elfen de bir şey gelmiyor
ben de aynı şekilde maalesef. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Hayırlı îlan vakitte Hayırlısı ile olur İnşallah

Agir isler yapmak yada spor yapmakta bos gebelige neden oluyor arkadaslar ben de iki ay once bos gebelik yasadim tam nedenini bilemiyorum cunku yasim 43 benim o nedenle yumurta kalitesizligi de olabilir belki ama agir spor ve agir bir nezle sonrasi maalesef dusuk yaptim
Cok yikici tabi allah hepimizin kucaklarini doldurur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…