- Konu Sahibi norayildiz
Sağlıklı gebelikse yine artmasi beklenir , ve haftasıyla uyumlu olması beklenir hayırlısı deyip tevekkül edin inan elden birşey gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabii beklemekten başka elimden bişey gelmiyor bekleyip göreceğizSağlıklı gebelikse yine artmasi beklenir , ve haftasıyla uyumlu olması beklenir hayırlısı deyip tevekkül edin inan elden birşey gelmiyor
Merhaba keseyi gördünüz mü acaba rica etsem söyler misinizMerhaba hanımlar. İki hafta önce buraya eczaneden aldığım testi atıp sizlerin yorumlarını almıştım. Daha sonra kan testi vererek hamile olduğumu öğrendim. İlk iki gün gayet iyi ilerleyen beta hcg daha sonra yavaş artmaya başladı. Şöyle ki regl gecikmesinden dört gün sonra yaptırdığım ilk kan testi 82 iki gün sonra 181 dört gün sonra 270 dört gün sonra 376 ve bugün 390. Doktorum boş gebelik olduğunu bir iki hafta kendi kendine düşmesini bekleyeceğimizi söyledi. Düşmezse kürtaj dedi. Böyle bir durum yaşayıp kendi düşüren oldu mu diye sormak istedim. Ve bu süreçte kendi düşmesi için bir şey yapmam gerekir mi? Önerileriniz var mı? Açıkçası kürtaj yaptırmak istemiyorum ama düşmezse de mecbur
Kaçıncı haftada keseyi gördünüz pekiDoktorunuz muayene etti mi acaba sizi.
Ben hem bos gebelik yasadim hem de kimyasal gebelik.
Soyle ki bos gebelikte beta degerim 4600 lere çıkmıştı, ama bebek gorunmemisti ve tüp bebekti , yaklaşık 9 hafta sonra kurtaj olmuştum zaten kanamam baslamisti , doktorumda kese bozulmaya baslamis zaten demisti Bos gebelik 2 haftada anlasilabilecek bir durum değildir.
Ama kimyasal gebelikte ise betam cok düşük başlamıştı ve giderek de azaldi , sonra da kanamam basladi.
5. haftada keseyi görmüştükKaçıncı haftada keseyi gördünüz peki
Ayırt edici bi özelliği var mıydı acaba mesele şöyle olunca boş gebelik oluyor diye5. haftada keseyi görmüştük
Ayırt edici bi özelliği var mıydı acaba mesele şöyle olunca boş gebelik oluyor diye
Keseyi gördük kalp atışı da duyduk ama bugün düşük yaptım maalesef.Merhaba keseyi gördünüz mü acaba rica etsem söyler misiniz
Çok üzüldüm inşallah tez zamanda çok sağlıklı bir gebeliğiniz olur ama betanız o şekilde nasıl hem kese hem kalp atışı duydunuz kaçıncı haftada oldu bunlarKeseyi gördük kalp atışı da duyduk ama bugün düşük yaptım maalesef.
Amin inşallah. Benim durumum çok karışık sat 15 Nisan. Betam bir türlü doğru düzgün artmadı. Önce dış gebelik olabilir dedi baktı beta 270ken kese gördü. Sonra beta yine düzgün artmayınca gittim boş gebelik olabilir betayı takip edelim dedi. 519la gittim bir daha baktı kalp atışı duyduk. Geçen hafta bugün kalp atışı duyduk. Normalde yedi haftalıktı ama ultrasona göre altı haftalık geriden geliyor dedi. Doktor başkası anlatsa inanmam böyle bir durumu ilk kez görüyorum demişti. Ama bence o da biliyordu bu hamileliğin sağlıksız olduğunu. En nihayetinde parçalar gelince de düşük başladı işteÇok üzüldüm inşallah tez zamanda çok sağlıklı bir gebeliğiniz olur ama betanız o şekilde nasıl hem kese hem kalp atışı duydunuz kaçıncı haftada oldu bunlar
Çok geçmiş olsunAmin inşallah. Benim durumum çok karışık sat 15 Nisan. Betam bir türlü doğru düzgün artmadı. Önce dış gebelik olabilir dedi baktı beta 270ken kese gördü. Sonra beta yine düzgün artmayınca gittim boş gebelik olabilir betayı takip edelim dedi. 519la gittim bir daha baktı kalp atışı duyduk. Geçen hafta bugün kalp atışı duyduk. Normalde yedi haftalıktı ama ultrasona göre altı haftalık geriden geliyor dedi. Doktor başkası anlatsa inanmam böyle bir durumu ilk kez görüyorum demişti. Ama bence o da biliyordu bu hamileliğin sağlıksız olduğunu. En nihayetinde parçalar gelince de düşük başladı işte
Amin inşallah. Benim durumum çok karışık sat 15 Nisan. Betam bir türlü doğru düzgün artmadı. Önce dış gebelik olabilir dedi baktı beta 270ken kese gördü. Sonra beta yine düzgün artmayınca gittim boş gebelik olabilir betayı takip edelim dedi. 519la gittim bir daha baktı kalp atışı duyduk. Geçen hafta bugün kalp atışı duyduk. Normalde yedi haftalıktı ama ultrasona göre altı haftalık geriden geliyor dedi. Doktor başkası anlatsa inanmam böyle bir durumu ilk kez görüyorum demişti. Ama bence o da biliyordu bu hamileliğin sağlıksız olduğunu. En nihayetinde parçalar gelince de düşük başladı işt
süreç benim de şuan kalp atisi hiç duyulmadı beta düzgün ama 16 nisan benim de bugün baska bir doktor a gidecegim Protestan ı da bıraktım kendi düşsün diye ama düşük olmuyor azıcık leke geldi üç gün önce devamı da yok ne olacak bilmiyorum ve tabiki kürtaj olmak istemiyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Rabbim bundan sonraki sureclerinizde inşallah sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip eder.
inşallah saglıklıca zamanı gelınce alırız yavrularımızıAmin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah siz de düşük mü yaptınızinşallah saglıklıca zamanı gelınce alırız yavrularımızı
16 nısan benimde adet tarıhım kese bebek var kalp atısı yok başka bır doktora daha gideceği bugün eğer gelişme olmadı ise kürtaj cuma yoktuİnşallah siz de düşük mü yaptınız
İnşallah kalp atışı duyarsınız16 nısan benimde adet tarıhım kese bebek var kalp atısı yok başka bır doktora daha gideceği bugün eğer gelişme olmadı ise kürtaj cuma yoktu
Malesef gelişme hıc olmamıs kurtajİnşallah kalp atışı duyarsınız
Çok üzüldüm Allahım bir daha bu acıyı yaşatmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallahMalesef gelişme hıc olmamıs kurtaj
Amin inşallahÇok üzüldüm Allahım bir daha bu acıyı yaşatmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallah