Kızlaarrr elimde 17 tane ovülasyon + 2 tane gebelik testi var. Laboquik
yanlış anlamayın öyle parayla filan değil duruyor , kullanacak birine gitsin .
kullanacak biri varsa vericem. izmir de oturuyorum.
isteyen varsa kargo yapayım.
önce buraya yazayım dedim
Kızlar merhaba malesef dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+3teydim. Doktor bir iki güne kanaman başlar dedi ama bende gelen giden yok. Bu süreci atlatmış birisi varsa süreç nasıl ilerliyor acaba kanama çok ağrılı oluyor mu yada benim ekstra bir şey yapmam lazım mı kendiliğinden düşmesini bekleyelim, 2 hafta önce kalbi durmuş dedi. Benim beyaz akıntım devam ediyor
Kızlar merhaba malesef dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+3teydim. Doktor bir iki güne kanaman başlar dedi ama bende gelen giden yok. Bu süreci atlatmış birisi varsa süreç nasıl ilerliyor acaba kanama çok ağrılı oluyor mu yada benim ekstra bir şey yapmam lazım mı kendiliğinden düşmesini bekleyelim, 2 hafta önce kalbi durmuş dedi. Benim beyaz akıntım devam ediyor
Çok geçmiş olsun, vakumlu kürtaj mıydı sonraki gebelikleri etkiler mi acaba sanırım önceki gibi kazıma değilde vakumlu yapıyorlarmış artık. Birde yattını mı hastanede, genel aneztezi altında mı yapıyorlar
Küçük bir kızım var o nedenle soruyorum kusura bakmayın
Canım benimde kalbi durduğunu öğrendiğimden 4 gün sonra direk kürtaj oldum. Benim doktorum bekleme gibi bir süreç söylemedi açıkcası. Ben hastaneden ameliyat günü alarak kürtaj oldum. Hastaneye gittiğimde dilaltı verdiler. Sonra doktor geldi kanamam başlamadığı için tekrar verdi ondan sonra kanama başladı. Onun dışında hiç kanamam olmadı.
Çok geçmiş olsun, vakumlu kürtaj mıydı sonraki gebelikleri etkiler mi acaba sanırım önceki gibi kazıma değilde vakumlu yapıyorlarmış artık. Birde yattını mı hastanede, genel aneztezi altında mı yapıyorlar
Küçük bir kızım var o nedenle soruyorum kusura bakmayın
benim saat 13:00 gibi oldu 17:00 gibi çıktık hastaneden. Tüm gün hastanedeydik ama ilaç alacağım için 09:00 da gittik. Vakumluydu. Anestezi altında yarım saat 45 dk içinde bitiyor. Hiç bir şey hissetmedim ağrım olmadı.