Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yükselmez bence hatta büyük ihtimalle kimyasala dönüştü düşüyor değer. Testte çıktığına göre dün daha yüksekti.

Çok az devam ediyor hala damla damla
Sağlık olsun canım beta fotoda 5,3 yine ne olur ne olmaz takipte ol yarın da kan ver derim ben anlayabilirsin daha da net olarak düşük ya da yükselişten.

Ya gerçekten çok üzüldüm ben de o sandalyeye artık çıkmak istemiyorum gerçekten haklısın. Ama kanama bu yoğunlukla kac gündür var o da önemli. Benim 4. Gün azaldı bariz şekilde ve regl artik sonuna geldi diyebildim. Bundan daha uzunsa ters giden birseyler olabilir çok fazla kan kaybetmek de sorun olabilir

Olabilir, zaten d vitaminim sıfırmış onlardan kaynaklı da olabilir
O baş dönmesi yapıyor muymuş? Benim de düşük. Baş donmem de vardi 2-3 gundur. D vit yazdı bana dahiliye Dr u kan baktirdigimda ama dozu yüksek diye ben de devam edemedim gebelik ihtimaline karşı. İçeceğim artik nasıl olsa yokmuş gebelik benim de

Uf bende aynı b12 de çok düşükmüş kullanmamıştım biraz daha bekleyip başlayacağım bunlarda gebeliğe engel olabilir hemen depoları dolduralım

Bugun reglin 4.günü canim, kanamanin yogunlasmasi 2.günün aksamina basladi. Hala bugunde devam ediyor. Cok uzun zaman olmadi ama normal zamandaki gibi degil diye ben takılıyorum galiba bide pes pese surekli kanama gördükçe görmeye dayanamiyor da olabilirim insallah azalir ve biter 7.güne kadar.
Dedigin gibi yeniden gitmek istemiyorum o muayene koltuguna
Allahım bu süreci de saglikla geciriip saglikla hamile kalıp bebegimizi dogurup büyütmeyi nasip etsin hepimize...
Malesef ki bu acıları yaşayan bilir...

D vitamini de olabilir ama demir seviyen de düşmüş olabilir. Tabi tahmini bu

Üzüldüm canım benim daha gelmedi. Gelesi yok. Hani ne olduğu belli değil. Adet olsam rahatlıcam gerçekten
Ya benim de yine uyanınca bulantı çok oldu, akintim pembe gibi geldi. Şimdi bulantı giderek yine azalıyor ve akıntı kesildi. Böyle suruncemede olması beni de yoruyor ağladım biraz önce dayanamadim

Uf bende aynı b12 de çok düşükmüş kullanmamıştım biraz daha bekleyip başlayacağım bunlarda gebeliğe engel olabilir hemen depoları dolduralım
Evet haklısın onlar da engel olabilir. Benim b12 normaldi daha önce düzenli multivitamin kullandığım jcin gebelik hazırlık sürecinde faydası olmuş. Ama depolar düşmesin diye tekrar başlayacağım. Biraz takviye de araştırayım diyorum yumurta kalitesini arttıracak içerikli ve folik de içeren. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim hatta kızlar

Ya benim de yine uyanınca bulantı çok oldu, akintim pembe gibi geldi. Şimdi bulantı giderek yine azalıyor ve akıntı kesildi. Böyle suruncemede olması beni de yoruyor ağladım biraz önce dayanamadim
Bence de sen test yap en iyisi. Benim testler negatif en azından adeti bekliyorum.. en azından kafanda birşeyler oturur dicem ama..adet gelene kadar da insan acaba mı diyor

Insallah Canım o zaman takip et sadece. Kendini kötü hissedersen Dr a git tabi ama. Benim de psikolojimi çok etkiledi. Cildim de hassas benim. Afedersin ped koy koy o da ayrı mahvetti kızardı tahriş etti. Bi ara pamuk sardım koydum artık. Tam bitti diyorum 2 gün yok gibi olup geri geldi. Bi yerden sonra sinirlerimi bozuyordu agresif olmuştum evde de. Hormonlar da sıfırlanmamıştı haliyle. Regl olunca da alıştıgimin dışında oldu ayrı korktum ben de. Normalden yoğundu dediğim gibi ve sanki Bi yerim kesilmiş de ordan su gibi akıyordu üstüme başıma geçti ilk yogun geldigi zamanlar hatta bir gununde de nöbetteydim 24 saat ruh gibi gezdim. Herkes rengin solmuş dedi kanlarına baktir. O nobet bana 3 gün gibi gelmişti o halimle çalışırken yumurtlama da düzenli olurdu mesela ilk regl sonrası 22. Gün oldu o da strese soktu. Bi ara artık yumurtlama olmayacak onu da bozmuş Bu olay dedim. Ama ilk 3 ay regl ve yumurtlama duzensizlikleri gorulebildigini okudum Bi yerlerde hatırlamıyorum su an.

Sen sabah test yap bence artık merakını üstünden at

Bence de sen test yap en iyisi. Benim testler negatif en azından adeti bekliyorum.. en azından kafanda birşeyler oturur dicem ama..adet gelene kadar da insan acaba mı diyor
Kızlar muhtemelen teste gerek kalmaz ben regl olurum diye düşünüyorum. Sadece sürünerek olacak bu ay bence tamamen sökülmesi zaman alacak. Varsa da kimyasal falandır çünkü pembe akıntı gördüm ve pembe akıntı travma oldu bende. Bebeğimi pembe akıntı başlayıp kaybettim. Kanamam hiç olmamıştı sadece 2 farklı gün tek sefer gelen pembe akıntı ile hem de onu görünce bitti bu ay yok dedim zaten ben ondan ağladım sanırım dediğim gibi o pembe bende travma yapmış

Ya o kadar ayni seyleri yaşamışız ki sasirdim su an gercekten burada konusmanin en iyi yani bu bence. Insan kendini yalniz hissediyorken bir anda o his uzaklasiyor. Yazdiklarini okumak iyi geldi canim çünkü bir ben böyle geçirdim saniyordum ama görüyorum ki yalniz degilmisim
Kiyamam sende cok zor geçirmişsin gercekten o sekilde birde calismak hele birde nöbette olmak.. cok zor olmustur eminim yani buna.
Benimde iste yogun sekilde geliyor kanamam ve normalde 4.gunde misal 3 saat gitmesem wcye problem olmazdi. Ama simdi ayni ilk gün gibi yerimden kalktigim gibi koşuyorum tuvalete.
Yani isyan etmiyorum asla ama gunlerdir ped kan ped döngüsü sonra iste regl agrisi gece verimsiz uyku falan beni de epey sersemlestirdi tüm dengem bozuldu... ya bu sabah yataktan kalkip banyoya girmek zorunda kalacak kadar yogundu mesela
Tam dedigin gibi bir azalıyor bir basliyordu ta ki bu regle kadar. Insallah normal reglim bitince bir daha oyle seyler yasamam..

Okumaya ve yalnız olmadığını bilmeye ihtiyacın olduğunu anladigjm için tekrar ve daha detaylı yazmak istedim ben de öyle hissetmiştim ama burda kızlar destek oldu, benzer süreçler geçirdik çünkü. Benim de pijamama ve azıcık yatağa geçmişti sabah uyandığımda. Ki regl olduğumda uyurken azalırdi normalde. Oluyor demek ki böyle şeyler. Benim regl sonrası lekelenme bitti bu arada. İnşallah senin de öyle olur Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat versin, aratmasın. Amin

Cok teşekkür ederim gerçekten
Gercekten cok aradim burda da konularda ben gibi olani okumamistim senin yazdiklarin iyi geldi bana cok benzer olmus hepsi...
Yaa insallah benimde bu regl ile artik o lekelenmelerim falan biter. Çünkü bu kadar yogun regl oluyor olmak da temizlenmesini sagliyor rahmin. Insallah bende regl bitince normal sekle dönerim en azindan bedensel olarak..
Amiiiinnn insallah en tez vakitte hamilelik haberlerimizi alalim saglikla dogurup buyutelim bebeklerimizi Allahım isteyen herkese nasip etsin

Rica ederim canim iyi geldiyse ne mutlu, bitecek üzülme. Rabbim bu sıkıntılarımızı eninde sonunda sevince dönüştürecek buna inanıp dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…