- 7 Ekim 2020
- 1.223
- 2.210
- 83
Bende duymuştum öyle diyeBi yerde şey diye okumuştum. Mesela düşük yapıyorsun ya vücut kendini hazırlıyormuş. Sonraki aylar daha kolay hamile kalınıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru
Bende burda çok okudum korunmayo dusundum yani artık çok kararsızdim ama herhalde korunmuyacagim.yumuttlama günlerime geldim bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı gelsin inşallah bunseferBi yerde şey diye okumuştum. Mesela düşük yapıyorsun ya vücut kendini hazırlıyormuş. Sonraki aylar daha kolay hamile kalınıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru
Mayıs 10 da kürtaj oldum hala tık yok be gülümBi yerde şey diye okumuştum. Mesela düşük yapıyorsun ya vücut kendini hazırlıyormuş. Sonraki aylar daha kolay hamile kalınıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru
KızMayıs 10 da kürtaj oldum hala tık yok be gülüm
Bende duydumda kürtaj değilde normal düşük yapanlar kimyasal falan kürtaj dan sonra kalanlarida duydum ama hemen kalmıyorlar kürtaj olanlarda bir süre korunuyorlar 3 ay kadar falan siz korunmadinizmi sizde bunaralar kalırsınız inşallah ne kadar doğru bilemiyorum ama burda kimyasaldan sonraki ay yada bir kaç ay içinde kalanları okudum inşallah bizde kalırız sağlıklaMayıs 10 da kürtaj oldum hala tık yok be gülüm
Hahahahha aynen ya banada öyle dedile fos çıktıııKızbunlar yazılı kurallar değil işte kiminde hemen kiminde 1 yıl sonra. Hiç belli olmuyor ki
Ben ay adet olmadım yani 10 Mayıs’ta kürtaj oldum 10 Temmuz’da ilk adetim oldu o arada korundum. Sonra teemuzda çalışmalara başladım 6 ay oldu işteBende duydumda kürtaj değilde normal düşük yapanlar kimyasal falan kürtaj dan sonra kalanlarida duydum ama hemen kalmıyorlar kürtaj olanlarda bir süre korunuyorlar 3 ay kadar falan siz korunmadinizmi sizde bunaralar kalırsınız inşallah ne kadar doğru bilemiyorum ama burda kimyasaldan sonraki ay yada bir kaç ay içinde kalanları okudum inşallah bizde kalırız sağlıkla
Olur yaa inşallah benimde kimyasal geçirdim kanamam biteli bir hafta oldu yumurtlama zamanına girdim sayılır korunuyorum şimdilik de karasiigim ilk defa bu kadar normal de bir şey üzerinde bu kadar kararsız kalmazdim nedenide bazıları üst üste kimyasal bazilarida kimyasaldan sonra sağlıklı bir gebelik geçirmisBen ay adet olmadım yani 10 Mayıs’ta kürtaj oldum 10 Temmuz’da ilk adetim oldu o arada korundum. Sonra teemuzda çalışmalara başladım 6 ay oldu işte
Kimyasaldan sonra neden korunuyosun kiOlur yaa inşallah benimde kimyasal geçirdim kanamam biteli bir hafta oldu yumurtlama zamanına girdim sayılır korunuyorum şimdilik de karasiigim ilk defa bu kadar normal de bir şey üzerinde bu kadar kararsız kalmazdim nedenide bazıları üst üste kimyasal bazilarida kimyasaldan sonra sağlıklı bir gebelik geçirmis
Burda çok korunun diyende oldu korunmayı. Diyende o yüzden beta sifirlanmadan korunmasam olurmu beta 22 di cuma günüdeKimyasaldan sonra neden korunuyosun kikimyasal tamamen doğall her kadın çok sık yaşıyor
Yani sonuçta bir bebek yok bir döl yok bence. Korunmana gerek yok yani akışına bırak bence daha kolay hamile kalırsın ama tabii yine de tercih seninBurda çok korunun diyende oldu korunmayı. Diyende o yüzden beta sifirlanmadan korunmasam olurmu beta 22 di cuma günüde
Canım ben referans değilim tabi ama kürtajdan sonra korunmadim. Daha net değil ama şuan yine hamileyim yüksek ihtimal. İnşallah bu sefer sağlıklıdir. Şuan bütün belirtiler var. Bugün uyku hali de eklendi. Sadece göğüs ağrim yok. Yine sen bilirsin tabi ama kimyasal dan sonra korunmana gerek yok sanırım. Yine için nasıl rahat ediyorsa öyle hareket et benceBurda çok korunun diyende oldu korunmayı. Diyende o yüzden beta sifirlanmadan korunmasam olurmu beta 22 di cuma günüde
Ya ben isimleri sürekli karıştırıyorum da. Hani daha önce söyledin mi bilmiyorum. Senin de boş gebelikten mi kürtaj olmuştun ?Ben ay adet olmadım yani 10 Mayıs’ta kürtaj oldum 10 Temmuz’da ilk adetim oldu o arada korundum. Sonra teemuzda çalışmalara başladım 6 ay oldu işte
Dünya akşam.korunacagim diye diye yattım bu gecede korunmayacagim diye yaticam herhaldeCanım ben referans değilim tabi ama kürtajdan sonra korunmadim. Daha net değil ama şuan yine hamileyim yüksek ihtimal. İnşallah bu sefer sağlıklıdir. Şuan bütün belirtiler var. Bugün uyku hali de eklendi. Sadece göğüs ağrim yok. Yine sen bilirsin tabi ama kimyasal dan sonra korunmana gerek yok sanırım. Yine için nasıl rahat ediyorsa öyle hareket et bence
Seninde bebişim sağlıcakla gelsi. İnşallahCanım ben referans değilim tabi ama kürtajdan sonra korunmadim. Daha net değil ama şuan yine hamileyim yüksek ihtimal. İnşallah bu sefer sağlıklıdir. Şuan bütün belirtiler var. Bugün uyku hali de eklendi. Sadece göğüs ağrim yok. Yine sen bilirsin tabi ama kimyasal dan sonra korunmana gerek yok sanırım. Yine için nasıl rahat ediyorsa öyle hareket et bence
AhahaDünya akşam.korunacagim diye diye yattım bu gecede korunmayacagim diye yaticam herhalde
Hayırlısı inşallah yaa seninde benimde isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim özellikle böyle düşük olanlara daha sonrası için nasip etsin Allah Amin
Yani Okadarını bilmiyorum ama beta yüksekse zaten hamile kalamazsın bence korunmanın bir manası yok yani tabii yine de doktoruna bir danışBurda çok korunun diyende oldu korunmayı. Diyende o yüzden beta sifirlanmadan korunmasam olurmu beta 22 di cuma günüde
Kötü düşunme inşallah iyi olurKızlar uykudan çok fena bir kuyruk sokumu acısı ve ağrıısıyla uyandım. Çok kötüydü, dayanılmayacak kadar. Kimyasal geçirdiğim ay da da belim çok ağrımıştı adete 2 gün kala. Yine kimyasal mı oldu acaba
İnşallahKötü düşunme inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?