Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ben de aynı şekildeyim ya bugün yumurtlamamın yedinci günü daha teste çıkmaz ama umudun ne var ne yok bilmiyorum kafaya takmayacağım diyorum yine kendimi bu sitede buluyorum
Bakalım birkaç güne biz de güzel haberlerle gelelim dua edelim

benimde normalde akıntım olurdu ama bu sefer daha çok oldu gibi geldi. bilemedim belki ondandır değildir :)
Gebelikte o beyaz akintim suluydu süt kıvamında. Şu an gayet elastik o yüzden gebelikten değil benimki bu kadar detay verdiğim icin affedin

Sağolasın canım. Hep beraber gidelim ya. Zaten hepimizin günleri çok yakın birbirine
Benim de standart şu an beyaz akıntı ve arada minik batmalar. Sindirim sistemim de hareketli dünden beri. Hem regl hem hamilelikte yaşadığım şeyler o yüzden regl olacak gibi devam ediyorum üzülmemek için
Benim ayakta kalınca çok hissettiriyor kendini. Yani yorulunca falan. Dün disardaydim. Baya ağrim vardı akşam. Bugün evdeyim daha hafif batmalar var.
7+5 ti kürtaj olduğumda. Ama bebek olmadığı için çok yukselmemistir. Bir de ben kürtaj olmadan önce baya gebelik belirtilerim sıfırlanmıştı bulantılarım halsizliklerim hiç biri yoktu. Muhtemelen beta düşmeye başlamıştı çoktan. Kan vermek için acele etmeyim diyorum. Çünkü hem erken. Hem evde çocuklar var. 2 gün de bir beta takibi yapamam. Test alıcam büyük ihtimal ya da beklicem sadece ( sanmıyorum tabi ama ) hayırlısı sağlıklısı olsun bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
yaaaa benim kafam duruyor bazen
doğum günün kutlu olsun :) sağlıklı bol neşeli yılların olsun. bi bakmışsın seneye bugün bebişinle kutluyorsun :) o zaman bugünleri hatırlarsın
amin amin amin
İnşallah canım. Çocuklar da var tabi bir miktar kalabalıklaşıcaz

aaa öyle mi iyi 3 kişi kutlarsınız yazacaktım
bende 2 gün kan vermeyi düşünmüyorum. düşük yaptığımda 1 hafta arayla vermiştim bu sefer onuda yapmam

aaa öyle mi iyi 3 kişi kutlarsınız yazacaktım
bende 2 gün kan vermeyi düşünmüyorum. düşük yaptığımda 1 hafta arayla vermiştim bu sefer onuda yapmam
Allah nasip ederse 5 kişi olucaz
Bende son gebeligimde adet geçince bir de 2 gün sonrası vermiştim. Sıkıntı yoktu. Ama usg için 7+3 ü bekledim. O gün boş gebelik olduğunu ögrendim eğer şuan yine varsa sıkıntı olmazsa bu sefer yine usg için 7+ beklemeyi düşünüyorum. Bu süreçte kanama vs. Olmazsa tabi.

Boş gebelikmiydi canım senin

muhteşem emojisini 5 kişi olmanıza yaptım yanlış anlaşılmasın :)
bizim 2. çocuk olacak allah izin verirse. ama allah biliyor ya yaşım ve şartlarım elverseydi 3.yü de isterdim. kalabalık aile seviyorum

Öyle valla yakınız eğer hepimizin olursa anneler grubunda da beraber oluruz orda da birbirimize destek oluruz çok isterim eni sonu Rabbim nasip edecek biliyorum ama sizlerle aynı şeyleri yaşadık ve korkularımız da ortak, birbirimize yeni süreçte de iyi geleceğimize inanıyorum o yüzden şimdilerde olursa daha mutlu olacağım ben de haliyle ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin de en dogru zamanı bilen O sonuçta takdirine razıyım
Evet ayakta durmak etkiliyor gebelik durumunda. İnsan korkuyor benim de en büyük korkum bu. Gebelik olursa uzun süre ayakta durmayacagim bir yer talep ettiğimde bu defa oyalamayip rahat bir yere alırlar umarım ve sağlıklı bi süreç olur

bizim 2. çocuk olacak allah izin verirse. ama allah biliyor ya yaşım ve şartlarım elverseydi 3.yü de isterdim. kalabalık aile seviyorum
Maşallah sizlere ikişer üçer darısı başıma ben daha ilki için uğraşıyorum. Hiç tatmadım o duyguyu daha

Valla haklısınız ben de bu sefer geç gideceğim Dr a eğer pozitif görürsem. 2 güne bir gidip didik didik muayene oldum da ne oldu ki. Veren Allah alan Allah. Nasipte varsa sağlıkla ilerleyecek zaten. Kalp atışı gördükten ve netlestikten sonra zaten düzenli kontrollere gidiliyor nasıl olsa

Maşallah sizlere ikişer üçer darısı başıma ben daha ilki için uğraşıyorum. Hiç tatmadım o duyguyu daha
allah tattırsın canım benim. 1-3 hepsinin yeri ayrı diyorlar. ben şahsen düşük yapınca 1 tane var canı sağolsun, allah olmayanınkini korusun diyordum , hala diyorum. canları sağ olsun allah isteyene nasip etsin

Aminnn. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin 1 de olsa 3 te aynı tabiki. Sadece annelik duygusunu hiç tatmamis olmak farklı olan yanlış anlaşılmasın başka bi niyetle söylemedim. Ben de maddi manevi uygun olursak isterim 2-3 olsun eminim ki anne olunca da kardesi olsun o da o duyguyu yasasin yalniz kalmasin diye ister insan. simdilik annelik hissini yaşama isteği ağır basıyor ilk olacak nasipse onu söylemeye çalışmıştım

Bir de ben bebeğimi kaybettikten sonra aslında ilk çocuğunda bunu yasayan bir sürü insan olduğunu öğrendim çevremde. Konusu geçmiyorken insanlar anlatmiyormus haliyle. Şimdi 1 er 2 ser çocukları var onların eğitimi dertleri vs konuları bunlar olunca sanki kimsede böyle birsey olmamış sanıyordum. Benjm bu olayın üstüne kaç tane abla dediğim yaşta insan bana anlattı iş yerimde. 4 aylık bebeğini kürtaj olup parça parça alınmasın diye doğum yapan ablanın hikayesi beni çok etkilemişti. Beterin beteri varmış demek lazım. Rabbim daha kotusunden korusun. Belki bu seviyede bunu yaşamamız bizim için daha az acı verici olmuştur. Hareketlerini hissettiği parmaklarına kadar gördüğü bebeğini toprağa verip aylarca depresyondan çıkamamış kendine gelememiş sonra Rabbim 2 evlat nasip etmiş onların güzel günlerini de göstersin herkesin acıları var, isterken doğru şekilde istemek gerektiğini de öğrendim bu süreçte

yok kız anladım ben seni merak etme :)
tabi tabi kesinlikle. allah kimseyi taşımayacağı dert yüklemesin. bende öyle, annem hep anlatırdı , beni çok istemiş , benden önce çok yalancı gebelik yaşamış , düşük yapmış. masal gibi gelirdi. yaşayınca insan anlıyor. aslında her kadın bunu yaşıyormuş. düşük yapmak bile, hamile kalabiliyoruz demek ki diye şükür sebebi oluyor artık. kısacası hakkımızda hayırlısı ve kolay olanı olsun :)

Boş gebelikmiydi canım senin
Evet. Boş gebelikti malesef.
İnşallah oluruz ya. Ben de kalabalık aile seviyorum ne yalan söyleyim. Evlenmeden önce iki kere ikizlerim olsun bir kız bir erkek şeklinde hayalim hep 2 kız 2 oğlan %50 sini tutturdum hadi bakalım

Canım inşallah sende güzel haber alacaksın. Hastanen sana imkanı sağlarsa çok güzel olur. Genel sıkıntı çıkarıyorlar diye duymuştum
Olur olur Allah ın izniyle. Vakti saati vardır. Ama seni çok iyi anlıyorum. İkizleri de biraz bekledik. Yine çok şükür Rabbim nasip etti. Ama o psikilojiyi anlayabiliyorum yani. İnşallah en yakın zamanda en güzeli ile nasip olur
Ben de gebelik testi sipariş verdim. Haftaya perşembeye kadar sıkıntı olmazsa o zaman bir sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum. TSH yükseliyor benim. O zamana kadar elimdeki testlerle takip ederim sanırım. 6 Şubat'ta eşimin doğum gününde kalp atışı inşallah yalnız ben hayallerimi hep gerçekten oluyomus gibi yaşıyorum biraz her şeyi erken düşünüyorum kusura bakmayın hani şey diyebilirsiniz daha kan testini bile vermedin kalp atışı için gün ayarlamış diye
Bende kürtaj günü psikilojim gayet yerindeydi. Çocuklarım var Allah onlara sağlık versin diyordum. Ertesi gün benim psikoloji yerlere indi. O yüzden ilk ay denemelere başladım ne yalan söyleyim. Zaten bizim hemen olmuyor diye kafam da biraz rahattı. İlk defa ilk ay oldu

Yaaaa canım inanamıyorum neler görüyoruz maşallaah çok mutlu oldum çok heyecanlandım senin adına kan verdin mi? Giremedim bikaç gündür ne güzel haberler okuyorum ya
yok vermedim bat a 4 gün var. Biraz daha beklicem. Sürekli kan vermek istemiyorum. Öyle bakalım

Bi yerde şey diye okumuştum. Mesela düşük yapıyorsun ya vücut kendini hazırlıyormuş. Sonraki aylar daha kolay hamile kalınıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…