Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

ne zamandı bat
çok silik
uzaktan bakınca hayalet var gibi
kürtaj üstüne regl oldun mu peki ?

ne zamandı bat
çok silik
uzaktan bakınca hayalet var gibi
kürtaj üstüne regl oldun mu peki ?
Canım normalde daha bir hafta var ama tahminen 11. Gün yumurtlama oldu. Ben pazarmıs gibi düşünüyorum kürtajdan sonra regl olmadım

Canım normalde daha bir hafta var ama tahminen 11. Gün yumurtlama oldu. Ben pazarmıs gibi düşünüyorum kürtajdan sonra regl olmadım
regl olmadıysan beta tam sıfırlanmamış olabilir
kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar
benim bi tanıdığımda düşük yaptı regl olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrendi
yani hiç belli olmaz , 2 gün sonra bi daha yap bence varsa çizgi koyulaşacaktır

Bende öyle düşündüm olabilir mi diye. Ama hem gebelik belirtileri var yumurtlamadan sonra oldu. Hem de dün buraya attığım test te resimde yoktu ama çıplak gözle görünüyordu çizgi. Bugün çıkan düne göre biraz daha fazla. O yüzden kürtajdan kalan bir şey değil bence. Eğer kürtajla alakalı olsaydı bugün hiç çıkmazdı diye düşünüyorum. Elimde test kalmadı zaten. Mecbur adet zamanını beklicem nasip diyelim artık.

testin bitmesi bi yandan iyi sürekli yapıp kafan karışmaz bi yandna kötü tabi
sen sipariş ver istersen hazır olsn
umarım güzel olur sonu :)

Çok teşekkürler , darısı başınıza sağlıkla
Amin canım inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu. Kasıklarım da arada sırada ağrı oluyor Bağırsaklarım çok hareketli. Yumurtlama gününü oldukça iyi değerlendirdik takvime göre 20 Ocak‘ta adet olmam gerekiyor sabırla beklemeyi umuyorum. İnşallah benle bu hayırlı sonuçlar alırım

Canım bu hangi Marka bir de ne zaman kürtaj oldun?

Yani bence görünüyor markası önemli ama ben bu şekilde test alıp maalesef kanları negatif gördüğüm oldu Nimo Marka testi

Canım bu hangi Marka bir de ne zaman kürtaj oldun?
Prodoktor. Son gebeligimi bu markayla ögrendim. Toplu almıştım. Daha önce gebelik yokken hiç göstermiyordu. 19 Aralık'ta oldum. Ama erken yumurtlama oldu. Beta sıfırlanmadan yumurtlama da olacağını sanmıyorum. Ama belli de olmaz tabi. Zaman göstericek.
Yani bence görünüyor markası önemli ama ben bu şekilde test alıp maalesef kanları negatif gördüğüm oldu Nimo Marka testi
Markası dediğim gibi prodoktor. Daha önce pozitif gösterdiğinde hamileydim. Ama daha çok erken test yaptım. Kürtaj sonrası beta değil bu. Öyle olsa dünden daha silik veya hiç çıkmazdı. Yeni gebelik gibi duruyor. He sağlıklı mıdır bilemem. İnşallah sağlıklıdır

Senin kaset testin hangi markaydı canım bende ondan sipariş vereyim olmazsa
gebelik testi laboquick canım. ben ovülasyonu da bu markadan aldım ve bir tane bile bozuk çıkmadı.
ama bi şey dicem. yumurta çatladıktan sonra 14 sonra regl olunmuyor mu? yumurtalama geçeli 1 hafta olduysa bat 20 ocak nasıl oluyor. bilmediğim için soruorum

İlk teste de baktım koyulasmis bence ay duygulandirdiniz beni kızlar Yaa 2 güzel haber birden çok sevindim

Kızlar rüyalarımda test yapıyorum ben de sözde kafaya takmıyormuş gibiyim catlamanin 6. Günü daha bi de testte çıkma ihtimali de olamaz döllenme olduysa bile ama ben bu ay beklemiyorum yani hissim o yönde

aaaa onu yaparım bak
yarın sabah bi daha yapıcam
yoksa duramam :) :)
bi yandan da kasıklarım ağrıyor. dün akşam tamam dedim regl olucam. korkuyorum sağlıkla ilerler inşallah
Korkmakta haklısın ben de korkuyorum daha pozitif görmedim ama görünce de korku olacak biliyorum kolay Bi süreç atlatmadik sonuçta çok normal. Ve biliyorsun zaten regl sancisi ile aynı oluyor gebelikte de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…