ne zamandı batSenin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Bugün dayanamadım yine test yaptım. Biraz daha net. Bu teste ne diyorsun ? Telefonum çok iyi değil tabi orası da var. Eğer kürtaj sonrası betam düşüyor olsaydı bugün düne göre iyi cıkmazdi sanıyorumkafam da karıştı
Canım normalde daha bir hafta varne zamandı bat
çok silik
uzaktan bakınca hayalet var gibi
kürtaj üstüne regl oldun mu peki ?
regl olmadıysan beta tam sıfırlanmamış olabilirCanım normalde daha bir hafta varama tahminen 11. Gün yumurtlama oldu. Ben pazarmıs gibi düşünüyorum kürtajdan sonra regl olmadım
Bende öyle düşündüm olabilir mi diye. Ama hem gebelik belirtileri var yumurtlamadan sonra oldu. Hem de dün buraya attığım test te resimde yoktu ama çıplak gözle görünüyordu çizgi. Bugün çıkan düne göre biraz daha fazla. O yüzden kürtajdan kalan bir şey değil bence. Eğer kürtajla alakalı olsaydı bugün hiç çıkmazdı diye düşünüyorum. Elimde test kalmadı zaten. Mecbur adet zamanını beklicemregl olmadıysan beta tam sıfırlanmamış olabilir
kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar
benim bi tanıdığımda düşük yaptı regl olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrendi
yani hiç belli olmaz , 2 gün sonra bi daha yap bence varsa çizgi koyulaşacaktır
testin bitmesi bi yandan iyi sürekli yapıp kafan karışmaz bi yandna kötü tabiBende öyle düşündüm olabilir mi diye. Ama hem gebelik belirtileri var yumurtlamadan sonra oldu. Hem de dün buraya attığım test te resimde yoktu ama çıplak gözle görünüyordu çizgi. Bugün çıkan düne göre biraz daha fazla. O yüzden kürtajdan kalan bir şey değil bence. Eğer kürtajla alakalı olsaydı bugün hiç çıkmazdı diye düşünüyorum. Elimde test kalmadı zaten. Mecbur adet zamanını beklicemnasip diyelim artık.
Sağol canımtestin bitmesi bi yandan iyi sürekli yapıp kafan karışmaz bi yandna kötü tabi
sen sipariş ver istersen hazır olsn
umarım güzel olur sonu :)
Senin kaset testin hangi markaydı canım bende ondan sipariş vereyim olmazsatestin bitmesi bi yandan iyi sürekli yapıp kafan karışmaz bi yandna kötü tabi
sen sipariş ver istersen hazır olsn
umarım güzel olur sonu :)
Amin canım inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu. Kasıklarım da arada sırada ağrı oluyor Bağırsaklarım çok hareketli. Yumurtlama gününü oldukça iyi değerlendirdik takvime göre 20 Ocak‘ta adet olmam gerekiyor sabırla beklemeyi umuyorum. İnşallah benle bu hayırlı sonuçlar alırımÇok teşekkürler , darısı başınıza sağlıkla
Canım bu hangi Marka bir de ne zaman kürtaj oldun?Senin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Bugün dayanamadım yine test yaptım. Biraz daha net. Bu teste ne diyorsun ? Telefonum çok iyi değil tabi orası da var. Eğer kürtaj sonrası betam düşüyor olsaydı bugün düne göre iyi cıkmazdi sanıyorumkafam da karıştı
Yani bence görünüyor markası önemli ama ben bu şekilde test alıp maalesef kanları negatif gördüğüm oldu Nimo Marka testiSenin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Prodoktor. Son gebeligimi bu markayla ögrendim. Toplu almıştım. Daha önce gebelik yokken hiç göstermiyordu. 19 Aralık'ta oldum. Ama erken yumurtlama oldu. Beta sıfırlanmadan yumurtlama da olacağını sanmıyorum. Ama belli de olmaz tabi. Zaman göstericek.Canım bu hangi Marka bir de ne zaman kürtaj oldun?
Markası dediğim gibi prodoktor. Daha önce pozitif gösterdiğinde hamileydim. Ama daha çok erken test yaptım. Kürtaj sonrası beta değil bu. Öyle olsa dünden daha silik veya hiç çıkmazdı. Yeni gebelik gibi duruyor. He sağlıklı mıdır bilemem. İnşallah sağlıklıdırYani bence görünüyor markası önemli ama ben bu şekilde test alıp maalesef kanları negatif gördüğüm oldu Nimo Marka testi
gebelik testi laboquick canım. ben ovülasyonu da bu markadan aldım ve bir tane bile bozuk çıkmadı.Senin kaset testin hangi markaydı canım bende ondan sipariş vereyim olmazsa
ama bi şey dicem. yumurta çatladıktan sonra 14 sonra regl olunmuyor mu? yumurtalama geçeli 1 hafta olduysa bat 20 ocak nasıl oluyor. bilmediğim için soruorumAmin canım inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu. Kasıklarım da arada sırada ağrı oluyor Bağırsaklarım çok hareketli. Yumurtlama gününü oldukça iyi değerlendirdik takvime göre 20 Ocak‘ta adet olmam gerekiyor sabırla beklemeyi umuyorum. İnşallah benle bu hayırlı sonuçlar alırım
YaaaKızlarrrrçok korkuyorum
İlk teste de baktım koyulasmis benceSenin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
darısı başınıza canım benim :) :)Yaaacanım kan ver hadii hayırlı olsun çok çok sevindim darısı başımıza olsun
Ay nasıl dayanacaksindarısı başınıza canım benim :) :)
vermicem kan daha çok silik baksana
şimdi düşük çıkacak onu düşünücem
bekleyebildiğim kadar beklicem
aaaa onu yaparım bakAy nasıl dayanacaksintestle koyulasma takip edecek misin peki
Korkmakta haklısın ben de korkuyorum daha pozitif görmedim ama görünce de korku olacak biliyorum kolay Bi süreç atlatmadik sonuçta çok normal. Ve biliyorsun zaten regl sancisi ile aynı oluyor gebelikte deaaaa onu yaparım bak
yarın sabah bi daha yapıcam
yoksa duramam :) :)
bi yandan da kasıklarım ağrıyor. dün akşam tamam dedim regl olucam. korkuyorum sağlıkla ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?