Canım benim de hep lekelenmeliydi, kanama aktif düşük yaptığım gün ve sonraki bikaç gün oldu, sonra lekelenmeye döndü ama kasılmalarım çoktu sonra dediğim gibi üşüttüm şiştim sancılandım ve yeniden aktif kanamam oldu onunla da serçe parmak kadar pıhtılı bir parça daha çıktı. Harici hep kahve lekelenme ama pıhtılı lekelenmelerim oldu. Sürekli bıçak gibi saplanıyodu, rahim duvarı kendini toparlıyo ve temizliyomuş o süreçte.
bi de kızlar yurtdışındaki doktorum dedi ki, benim ki tabi boş gebelikti bunu belirteyim her süreç aynı değil sonuçta belki cenin olsa farklı olabilir miydi bilmiyorum. Kürtaja sıcak bakmadı hiç lafını bile etmedi, doğal düşüreceksin her şey doğalında ilerleyecek kontrol edicem eğer parça varsa düşük ilacı vericem, yine olmazsa en son ihtimal kürtaj ama gerek kalmayacaktır düşünme sen onu demişti. ben batışmalardan dolayı parça kaldı diye çok stres yapmıştım ama iyi ki doktoru dinlemişim. Zordu düşük yapmak da hatırlamak dahi istemiyorum hatta ama sonucu iyi oldu şükürler oldu geçti bitti. Rahim bu şekilde daha hızlı toparlanıyor dedi, çok kadın var hamile olduğunu bilmeden düşük yapan ertesinde yine gebe kalan o yüzden doğalında ilerleyeceğiz demişti.
Tr de iyi bir kadın doğumcu arkadaşım var güvendiğim ona da sordum, kürtaj eskisi gibi değil metaller kullanılmıyor artık ama sormak lazım kullananlar da vardır asıl o rahme hasar veriyor beklemek gerekiyor gebelik için dedi, vakumlu yeni sistemde sorun olmuyor ama yine de doğal süreç olmadığı için hafif de olsa uygulama şekli de önemli tabi rahme dışarıdan etken sonuçta ufak da olsa hasar verebiliyor demişti. Oradaki doktorun doğru karar vermiş demişti içimi rahatlatmıştı o dönemde. Şimdi aklıma gelince size yazmak istedim.
ben endişeyle parça kaldı mı acaba diye doktora gittiğimde doktorum bana tertemiz olduğunu, ve hatta ovulasyon olduğumu yumurtam olduğunu bile söyledi maşallah.
nasıl rahatlayıp mutlu oldum o an yaşadığım acılar hafifledi resmen
o yüzden bana ara verme hiç dene diye cesaretlendirdi, olursa sürpriz olmazsa periyodun başlar dedi.
Doktorunuza karşı şüpheniz varsa
FireflyDream ,
P papatyamm13 ,
Tmd2020 kesinlikle başka doktor görüşleri de almanızı öneririm.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun çok güzel haberler alalım inşallah