İnşallah canım Rabbim hepimize kolaylıkla nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatİyi yapmışsın bence. İnşallah bunlara gerek kalmadan olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)
- Konu Sahibi fufucum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olabilir tabiki canım hiç regl olmadan hamile kalanlar dahi var yumurtlama ne zamandı biliyor musun Bi de kaç gün kaldı bataKızlar ben de size bir şey diyeceğim. Hamile kaldığım ay ki gibi hafif ağrılarım oluyor. Yani sağ yumurtamın orda olduğunu hissediyorum. Bazen ufak ufak agrı yapiyor. Daha adet ağrısı gibi agri yok ama o zaten bat a yakın başlıyor.
İlk aydan olur mu ki ya
Ama şu da var. Belki daha yumurta büyüme aşamasında olabilir de. Bugün daha 15. Gün. Ama yumurtlama akıntısı ve ağrısı 11. Gün oldu. Hamile kaldığım ay da olan yumurtlama sonrası ağrısını hissediyorum gibi geliyor. Bilmiyorum tabi. Bekleyip görecezKızlar ben de size bir şey diyeceğim. Hamile kaldığım ay ki gibi hafif ağrılarım oluyor. Yani sağ yumurtamın orda olduğunu hissediyorum. Bazen ufak ufak agrı yapiyor. Daha adet ağrısı gibi agri yok ama o zaten bat a yakın başlıyor.
İlk aydan olur mu ki ya
Belki de hissediyorsundur Bi de tecrübe var şu an artik anlamış da olabilirsin ya vardır inşallah benim regl ağrısıyla birebir aynıydı ya gebelik oldugunda. Öncesinde sadece akintim Bi tık fazla gibi gelmişti Bi de süt gibi Bi akıntıydi. Yani kişiye göre değiştiği için hatta ayni kiside hamilelikten hamileliğe bile değiştiği için kestirmek çok zorAma şu da var. Belki daha yumurta büyüme aşamasında olabilir de. Bugün daha 15. Gün. Ama yumurtlama akıntısı ve ağrısı 11. Gün oldu. Hamile kaldığım ay da olan yumurtlama sonrası ağrısını hissediyorum gibi geliyor. Bilmiyorum tabi. Bekleyip görecez
Tahmini yumurtlama dan sonra o akıntı da geldi ama bilmiyorum artık. Benim o adet ağrısı gibi ağrılar bat a yakın oluyordu. Nasip bakalım. Bu gebeliği ögrendigim de çenemizi tutamadik. Çevremize söylemiştik. Allah nasip eder yine olursa bu sefer kalp atışını duyana kadar söylemicem bakalımBelki de hissediyorsundur Bi de tecrübe var şu an artik anlamış da olabilirsin ya vardır inşallah benim regl ağrısıyla birebir aynıydı ya gebelik oldugunda. Öncesinde sadece akintim Bi tık fazla gibi gelmişti Bi de süt gibi Bi akıntıydi. Yani kişiye göre değiştiği için hatta ayni kiside hamilelikten hamileliğe bile değiştiği için kestirmek çok zor
Benim de adete 4 gün kala da sol yumurtalığımda böyle karıncalanma gibi hafif ağrılar olmuştu. Olabilir bence de neden olmasınTahmini yumurtlama dan sonra o akıntı da geldi ama bilmiyorum artık. Benim o adet ağrısı gibi ağrılar bat a yakın oluyordu. Nasip bakalım. Bu gebeliği ögrendigim de çenemizi tutamadik. Çevremize söylemiştik. Allah nasip eder yine olursa bu sefer kalp atışını duyana kadar söylemicem bakalım
Bende bugük folik asite başladım. Şimdi benim yumurtlama döngünün 19. günü oldu ya. Adet tarihim de bugünden itibaren 14 gün sonra mı yoksa yine aynı döngüsünde mi oluyor. İki uygulama kullanıyorum birisi de âdet tarihini kaydırdı. Birisi 12 ocak gösteriyor. Birisi 16 ocak( bu uygulamayı yeni indirdim)
İlk denemem değil canım ilk denememde gebe kalmıştımya zaten öncekinde de dediğim oydu. Bu ikinci defa olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah yine olur ama bu defa sağlıklı bi gebelik süreci olurArtık yarın da degerlendiririz kısmetse. Öbür gün nobet yine ara vereceğiz mecburen
Dene icinde kalmasjn neyin vesile olacagi belli olmaz İnşallah olumlu sonuc alirsin ilk denemede Ben de 2 ay femara+ovitrelle denedim nasip olmadı. Elimde femara var hala. Ovitrelle kullanmadan sadece femarayla bi arkadaşım hamile kalmıştı. İnşallah gerek kalmaz ama birkaç ay geçer hala gebelik olmazsa belki kullanırım elindekini ben de. Bugün jel kullandım bunu deniyorum bu ay. Gebelik oluşan ayda da kullanmıştım elimde de vardı kullanayım dedim
Jeli okuyodum genelde birilerinde kulluyorum kullandım gibi gibi ama nedir ne değildir bilmiyorum? Markası ne ne işe yarıyo ki?
Canım ümidini kırmak asla istemem ama bu bende de oldu, hatta geçen haftalarda da kramplar ve batışmalar oldu yazmıştım buradan hatta, gebelik başındaki gibiydi acaba mı diye kafamda soru işaretleri olmuştu. O yüzden adetin önceki günü test alıp yaptım negatifti, 2 gün gecikmem oldu ve dün periyod başladı zaten.Kızlar ben de size bir şey diyeceğim. Hamile kaldığım ay ki gibi hafif ağrılarım oluyor. Yani sağ yumurtamın orda olduğunu hissediyorum. Bazen ufak ufak agrı yapiyor. Daha adet ağrısı gibi agri yok ama o zaten bat a yakın başlıyor.
İlk aydan olur mu ki ya
inşallah olumlu güzel haberlerin olur ama olursa sürpriz olsun ama sen kendini çok heyecanlandırma hevesin kırılmasın sonradan diye paylaşmak istedim
Bazı kişiler hissediyor gerçekten ben iş yerinde mecburen söyledim ve yine olsa mecbur yine söylerim çünkü riskli işler var mazeretimi belirtmek zorunda kalıyorum ki yardımcı olunsun. İmkan olsa ben de söylemezdim ama 3 ay bitene kadar hattaTahmini yumurtlama dan sonra o akıntı da geldi ama bilmiyorum artık. Benim o adet ağrısı gibi ağrılar bat a yakın oluyordu. Nasip bakalım. Bu gebeliği ögrendigim de çenemizi tutamadik. Çevremize söylemiştik. Allah nasip eder yine olursa bu sefer kalp atışını duyana kadar söylemicem bakalım
Yumurtlamaya 12-14 eklemek gerek diye biliyorum benBende bugük folik asite başladım. Şimdi benim yumurtlama döngünün 19. günü oldu ya. Adet tarihim de bugünden itibaren 14 gün sonra mı yoksa yine aynı döngüsünde mi oluyor. İki uygulama kullanıyorum birisi de âdet tarihini kaydırdı. Birisi 12 ocak gösteriyor. Birisi 16 ocak( bu uygulamayı yeni indirdim)
İnşallah canım infertilite jeli bu. Farklı markalar var. Ben bir gebenin günlüğünden almıştım. İşe yarayanlari okumuştum. Bunu da denemedim demeyeyim diye aldım sırf. Eğer vesile olan oysa belki yine olur diye deniyorum bakalım. Benim bi de femara tedavisini bıraktığım aydı aynı zamanda. Ertesi ay etkisi devam ediyor diyorlar onun da faydası olmuş olabilirİlk denemem değil canım ilk denememde gebe kalmıştımya zaten öncekinde de dediğim oydu. Bu ikinci defa olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah yine olur ama bu defa sağlıklı bi gebelik süreci olur
Jeli okuyodum genelde birilerinde kulluyorum kullandım gibi gibi ama nedir ne değildir bilmiyorum? Markası ne ne işe yarıyo ki?
Bu jeller spermlerin daha tuplere daha hızlı ilerlemesini sagliyormus bir de içerdiği iyonlar vs ile daha uzun yaşamasına zemin hazirliyormus oyle okudumİlk denemem değil canım ilk denememde gebe kalmıştımya zaten öncekinde de dediğim oydu. Bu ikinci defa olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah yine olur ama bu defa sağlıklı bi gebelik süreci olur
Hangi uygulamaları kullanıyosun bilmiyorum canım ama p.c kullanıyorum. Doğrı sonuçları veriyo bende, bu ay 2 gün gecikme oldu sadece işte.Bende bugük folik asite başladım. Şimdi benim yumurtlama döngünün 19. günü oldu ya. Adet tarihim de bugünden itibaren 14 gün sonra mı yoksa yine aynı döngüsünde mi oluyor. İki uygulama kullanıyorum birisi de âdet tarihini kaydırdı. Birisi 12 ocak gösteriyor. Birisi 16 ocak( bu uygulamayı yeni indirdim)
Fotoğrafını yükleyebilir misin canım araştırayım içeriğinde neler var doktora danışayım yurtdışında da benzer şeyler vardır illa ki fikir olsun.İnşallah canım infertilite jeli bu. Farklı markalar var. Ben bir gebenin günlüğünden almıştım. İşe yarayanlari okumuştum. Bunu da denemedim demeyeyim diye aldım sırf. Eğer vesile olan oysa belki yine olur diye deniyorum bakalım. Benim bi de femara tedavisini bıraktığım aydı aynı zamanda. Ertesi ay etkisi devam ediyor diyorlar onun da faydası olmuş olabilir
Özelden yolladim canımFotoğrafını yükleyebilir misin canım araştırayım içeriğinde neler var doktora danışayım yurtdışında da benzer şeyler vardır illa ki fikir olsun.
Evet bende daha çok p.c. Kullanıyorum devam o zamanHangi uygulamaları kullanıyosun bilmiyorum canım ama p.c kullanıyorum. Doğrı sonuçları veriyo bende, bu ay 2 gün gecikme oldu sadece işte.
ya ben öğretmenim, sanki öğrencilerim anlamış gibi 2-3 kişi birden benim çocuğumun resmini çizdi, isimler yazdılar bebeğe uygun. Tabi söylemedim hiç birine ama hisseder gibi insanlar konuşuyorlar bakalım yeni maceralarımız nasıl olacakBazı kişiler hissediyor gerçekten ben iş yerinde mecburen söyledim ve yine olsa mecbur yine söylerim çünkü riskli işler var mazeretimi belirtmek zorunda kalıyorum ki yardımcı olunsun. İmkan olsa ben de söylemezdim ama 3 ay bitene kadar hatta
İnşallah gerçeği de olurya ben öğretmenim, sanki öğrencilerim anlamış gibi 2-3 kişi birden benim çocuğumun resmini çizdi, isimler yazdılar bebeğe uygun. Tabi söylemedim hiç birine ama hisseder gibi insanlar konuşuyorlar bakalım yeni maceralarımız nasıl olacak