- 13 Ekim 2022
- 4.543
- 6.170
-
- Konu Sahibi tststs3842
yorumunuz bana umut oldu resmen dünden beri çok kötü oldum inşallah bende görebilirimBen gördüm bugün canım ama başka bi doktora gittim hem kalbini duydum Hemde gördüm şükür bozma moralini görünür Seninde
Hiç bozma bebişi de üzme bende çok kötüydümyorumunuz bana umut oldu resmen dünden beri çok kötü oldum inşallah bende görebilirim
ya beni korkuttu kese de büyük 19 mm ölçtü işte bu kese boyutuna göre görmemiz lazım falan deyince ben tabi ki tmm boş gebelik dedim iyice helak ettim kendimi peki senin belirtin varmı canım bulantım falan da yok bendeHiç bozma bebişi de üzme bende çok kötüydüm
Başka bir doktora gittim karnımdan bebeği alttan kalbini duyduk merak etme erkendir daha hiç daraltma kendini
Bana da aynısını dedi 20 mm de görünmesi gerek cuma göremezsek kürtaj dedi ağlaya ağlaya bi hal olmustum farklı bir doktora gittim direk karından bakınca gördü bile makineden de farkediyor bak farklı yerde görün bide..ya beni korkuttu kese de büyük 19 mm ölçtü işte bu kese boyutuna göre görmemiz lazım falan deyince ben tabi ki tmm boş gebelik dedim iyice helak ettim kendimi peki senin belirtin varmı canım bulantım falan da yok bende
anladım canım bende bakıyorum makinaları ıyı olan bi yer bulup farklı bi doktora gidecem 1 hafta bu şekilde beklemek ızdırap olacakBana da aynısını dedi 20 mm de görünmesi gerek cuma göremezsek kürtaj dedi ağlaya ağlaya bi hal olmustum farklı bir doktora gittim direk karından bakınca gördü bile makineden de farkediyor bak farklı yerde görün bide..
Bulantım sadece sabahları var ama boş gebelik belirti göstermezmiş oralara takılma normal gebelik gibi ilerlermiş
Ben 2 gün dayanabildim valla pazartesiden bugüneanladım canım bende bakıyorum makinaları ıyı olan bi yer bulup farklı bi doktora gidecem 1 hafta bu şekilde beklemek ızdırap olacak
ben küçük bir ilçede oturuyorum ile gitmem lazım gitmeden randevu bulmam lazımki ona göre gideyim yoksa içim içimi yıyorBen 2 gün dayanabildim valla pazartesiden bugünegit hemen için rahatlar
Anladım canım sende görürsün inşallah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur umarımben küçük bir ilçede oturuyorum ile gitmem lazım gitmeden randevu bulmam lazımki ona göre gideyim yoksa içim içimi yıyor
İnşallah canım bir şey olduğunda yazabilirsin bana elimden geldiğince biliyorsam yardımcı olurumHem sabah hem gece dedi canım inşallah sağlıklı olurrr
Canım hiç sıkma canini aynisini yaşadım ve bunu çok insan yaşıyor maalesef doktorlar hemen de moral bozuyor ben 6+5te görmedim pek olumlu konuşmadı dr kurtajdan bahsetti ama tam bir hafta sonra kalp sesiyle beraber gördükanladım canım bende bakıyorum makinaları ıyı olan bi yer bulup farklı bi doktora gidecem 1 hafta bu şekilde beklemek ızdırap olacak
Desteğin için tşk ederim canım inşallah öyle olur burda sizlede paylaşırımCanım hiç sıkma canini aynisini yaşadım ve bunu çok insan yaşıyor maalesef doktorlar hemen de moral bozuyor ben 6+5te görmedim pek olumlu konuşmadı dr kurtajdan bahsetti ama tam bir hafta sonra kalp sesiyle beraber gördük
Teşekkür ederim canım çok sağol yazarım tabi kiİnşallah canım bir şey olduğunda yazabilirsin bana elimden geldiğince biliyorsam yardımcı olurum