- 2 Aralık 2022
- 144
- 15
-
- Konu Sahibi tststs3842
Yani görünmeyebilir mi bi iki yer okudum 8. Haftada bile zor görenler varmış sankiÖncelikle merhaba canım ben boş gebelik geçirdim kesem büyüyordu ama bebek oluşmamışti 8 haftaya kadar bekledik geç dolenme dedik olabilir ama değildi sonra kürtaj oldum zaten yani doktorumun 6 haftada bebeğin oluşması lazım di yolk kesesi bile görmemişti
Yani Doktorlar her ihtimale karşı 8 haftaya kadar bekliyor benim ilk de boş gebelikte yol kesesi bile gözükmedim ikincisinde bebek gözüktü hatta devlete gittim yok dediler bebek boş dediler sonra özele gittim bana bebeğin olduğunu ama kalbinin durduğunu söylediler yine bir hafta bekletti ama sonuçta iki defa kürtaj oldum doktorun sana tam olarak ne dediYani görünmeyebilir mi bi iki yer okudum 8. Haftada bile zor görenler varmış sanki
Daha küçük de olabilir boş gebelik de olabilir bakalım cuma günü dedi bişey söylemek için erken henüz dediYani Doktorlar her ihtimale karşı 8 haftaya kadar bekliyor benim ilk de boş gebelikte yol kesesi bile gözükmedim ikincisinde bebek gözüktü hatta devlete gittim yok dediler bebek boş dediler sonra özele gittim bana bebeğin olduğunu ama kalbinin durduğunu söylediler yine bir hafta bekletti ama sonuçta iki defa kürtaj oldum doktorun sana tam olarak ne dedi
Bekle canım banada öyle demişti sekizde kürtaj olmuştum benDaha küçük de olabilir boş gebelik de olabilir bakalım cuma günü dedi bişey söylemek için erken henüz dedi
6+5 de gittiğim de sadece kese vardi 1 hafta daha bekleyelim dediler 7+5de gördük bebisi umutsuz olmaselam arkadaşlar 6+1 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim karındandan alttan muayenede de bebeği göremedi kese var ama bebek yok dedi cuma gel bakalım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba sonradan görünür mü kese 20 mmEki Görüntüle 3513379
6+5 de gittiğim de sadece kese vardi 1 hafta daha bekleyelim dediler 7+5de gördük bebisi umutsuz olma
teşekkür ederim canım inşallah6+5 de gittiğim de sadece kese vardi 1 hafta daha bekleyelim dediler 7+5de gördük bebisi umutsuz olma
Bence sen olumsuz görüşlerini kendine sakla insanların durduk yere moralini bozma geçen sene de aynısını bana yapmıştın.Yani Doktorlar her ihtimale karşı 8 haftaya kadar bekliyor benim ilk de boş gebelikte yol kesesi bile gözükmedim ikincisinde bebek gözüktü hatta devlete gittim yok dediler bebek boş dediler sonra özele gittim bana bebeğin olduğunu ama kalbinin durduğunu söylediler yine bir hafta bekletti ama sonuçta iki defa kürtaj oldum doktorun sana tam olarak ne dedi
Beta degerin ne durumda düzenli artıyor muteşekkür ederim canım inşallah
19700 dü tekrar kan vermedim canım ben doktor istedi perşembe yaptırıp gideceğim gelmeden yaptır dediBeta degerin ne durumda düzenli artıyor mu
Değerin çok iyi istersen yarın bir sağlık ocağına git baktir. Artmaya devam ediyorsa büyük ihtimal sağlıklı gebeliktir. Güzel haberlerini bekleriz canim19700 dü tekrar kan vermedim canım ben doktor istedi perşembe yaptırıp gideceğim gelmeden yaptır dedi
İlk hastanede vermiştim de sağlık ocağı ile fark eder mi acaba bi bilgin var mıı ? İnşallah canımDeğerin çok iyi istersen yarın bir sağlık ocağına git baktir. Artmaya devam ediyorsa büyük ihtimal sağlıklı gebeliktir. Güzel haberlerini bekleriz canim
Mrblar tekrar Dr gittiniz mi bende bugün aynı şekilde kese var 19 mm ama bebek yok dendi bı hafta sonra tekrar bakalım dedi ama çok moralim bozulduselam arkadaşlar 6+1 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim karındandan alttan muayenede de bebeği göremedi kese var ama bebek yok dedi cuma gel bakalım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba sonradan görünür mü kese 20 mmEki Görüntüle 3513379
Verebilirsin çok fark etmiyor canım kimseye de kulak asma sakin 8. Haftada görenler oldu geçen seneİlk hastanede vermiştim de sağlık ocağı ile fark eder mi acaba bi bilgin var mıı ? İnşallah canım
Canım bebeği gördük kalbini de duyduk şükür.. Progestan verdi kahverengi lekem olduğu için vajinadan almam gerekmisssVerebilirsin çok fark etmiyor canım kimseye de kulak asma sakin 8. Haftada görenler oldu geçen sene
Ben gördüm bugün canım ama başka bi doktora gittim hem kalbini duydum Hemde gördüm şükür bozma moralini görünür SenindeMrblar tekrar Dr gittiniz mi bende bugün aynı şekilde kese var 19 mm ama bebek yok dendi bı hafta sonra tekrar bakalım dedi ama çok moralim bozuldu
Çok şükür cok mutlu oldumCanım bebeği gördük kalbini de duyduk şükür.. Progestan verdi kahverengi lekem olduğu için vajinadan almam gerekmisss
Hem sabah hem gece dedi canım inşallah sağlıklı olurrrÇok şükür cok mutlu oldumevet vajinadan içeri atıyorsun bir 10 dakika uzan özellikle akşam yatmadan evvel alırsan daha rahat edersin hemen kalkmaman lazım çünkü sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim canim