Boş gebelik şüphesi fikir yazarsanız sevinirim

lusnica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
1.302
150
163
hanımlar merhaba Arkadaşımın bir gebelik durumu var 6+2 de bebek kesede görülmemiş Dr boş gebelik demiş ben 7. Haftada Görünür diye biliyorum sizce 6+2 görünmemesi normal mi cevap yazarsanız sevinirim tşk ler son adet tarih 21 Haziran

Arkadaşınızın içi rahat olsun 10 gün önce aynilarini yaşadım .6+2 doktor kese var bebek görünmüyor boş gebelik olabilir dedi.1 hafta sonra kalp atışını duydum merak etmesin.

Çok tşk ederiz inş o da duyar bakalım yarın Ayrıntılı ultrason ile belli olacak

Çok erken bunu söyleyebilmek için , benimde son adetim 20 haziran 5+5 de kese vardı ama içinde yolk sac nede bebek vardı 6. Haftanın sonunda gittiğimizde yeni yeni oluşmuş dedi çok kısa ve güçsüz bir kalp atış sesi dinletti.
8. Hafta da bile duyanlar var, stres yapmasın iyidir umarım. Doktor hcg nin 17 binlerde olması gerektiğini söylemişti tam anlamyla duyabilmek için.

Bende 8+2 de kürtaj oldum boş gebelikten canım kesinlikle 6.haftada falan küçük de olsa bebek görünür bana da küçük gözükmez dediler ama başka bayan kalp atışını bile duydu

Bende boş gebelikten pazartesi kürtaj oldum 9 hafta bekledik.. Malesef

Çok tşk ler Arkadaşımın bebeği renkli Doppler de Görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…