Boş Gebelik Sonrası Hamilelik?

nanisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
8
1
30
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Geçtiğimiz yıl aynı aylarda 8 haftaya kadar sabırla ve umutla beklediğim hamileliğim boş kese ve kürtajla sonuçlandı. İlk gebeliğim olduğu için normal olabileceğini söyledi dr. 1 yıl aradan sonra tekrar hamile kalmayı denedim ve adet günü silik çizgi ile gebeliğimi öğrendim. Aynı gün yani 13 eylülde beta hcg baktırdım. 14 çıktı ve biraz ürktüm adetten 2 gün evel yaptığım idrar testi (erken test) negatifti ,14 beta sat günü için sanki biraz düşük mü? Doktorum daha çok ufak olduğunu 2 hafta sonra kontrole gitmemi söyledi. fakat 1 boş gebelikten sonra çok korkuyorum. Sizin fikirleriniz neler aranızda bu gibi durumlar yaşayanlar var mı?

Evet 14 beta düşük olabilir ama bu kişiden kişiye değişir. Gec döllenme olmuş olabilir

Hakli olarak. Ama bende şuan 4 buçuk aylık hamileyim benim ki de geç döllenme. Ben adetim 25 gün gecikti kan verdim 2200 çıktı

Bence 2 hafta bekle canım acele etme .

Merhaba aile hekimine mi gittiniz kan vermeye yani o mu dedi 2 hafta sonra kontrole gidin diye

Bebek oldumu sizde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…