Boş Gebelik Olabilir mi? Yardım Lütfen

Hanfendigibiyim

hakiki tosun paşa benim
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
356
169
34
Kızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?

Kızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?

Canım hemen moralini bozma ben de adet tarihime göre 6 haftalık gözüküyordum geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden gidiyormuş 5 haftalıkken alttan muayene ile normal keseyi gördük 6 hafta 1 günlükken de yolk kesesi ve hafif kalp atışlarını duyduk alttan muayene ile git bence doktora eğer boş gebelikse de biran önce kurtulursun ilk gebeliklerde olabilir bozma moralini. Ben 10 yıllık evliyim 1 dış gebelik 5 kimyasal gebelik yaşadım. Bu zamana kadar kese bile görmemiştim hiç. Rabbim nasip edecekse oluyor.

4 haftalikta bebek gozukmezki zaten suan 6 haftayi gectyse hem keseyi hem bebegi gorursn kalp atışınida tabi.biz vok sabirsiziz azcik beklesek bole sikintilar yasamiycz ama heycan iste

Keseye benzemiyor yamuk yumuk bisey ne demektir ya.. aklı vicdani insanlığı olan adamları doktor yapsınlar nolur bi insanlık testinden falan geçirsinler.
Canım moralini bozma bebegin daha çok küçükmüş o zaman zaten görünmemesi normal. Bugün gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın o doktora da bi daha gitme. O nedir ya.

evet boş gebelik olabilir, ama olmayabilir de... keşke biraz daha bekleyip doktora öyle gitseydin. şuan herşey çok belirsiz olduğu için insan kendi kendini yiyor. ben 5 haftalıkken gittiğimde sadece yolk kesesi vardı, ve olması gereken ölçüden küçüktü. bebek yoktu. doktor iki hafta sonra kalp atışı duymamız gerek, duymazsak bebek gelişmemiş demektir dedi. çok şükür ki duyduk. inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sonuna kadar devam eder.

Keseye benzemiyor yamuk yumuk bisey ne demektir ya.. aklı vicdani insanlığı olan adamları doktor yapsınlar nolur bi insanlık testinden falan geçirsinler.
Canım moralini bozma bebegin daha çok küçükmüş o zaman zaten görünmemesi normal. Bugün gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın o doktora da bi daha gitme. O nedir ya.
kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum assla. bi onla kalsa iyi. '' boş gebelikse iyi ya geçen biri geldi 2 kolu yok ultrasonda. bide öyle olsa napacan'' bilmem ne. nerde salak salak şeyler var onları anlattı. 1 haftadır uyku uyumuyoruz. mahvetti bizi.

kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum assla. bi onla kalsa iyi. '' boş gebelikse iyi ya geçen biri geldi 2 kolu yok ultrasonda. bide öyle olsa napacan'' bilmem ne. nerde salak salak şeyler var onları anlattı. 1 haftadır uyku uyumuyoruz. mahvetti bizi.
Ben 5. Haftada gittiğimde kese görünmedi 6. Haftada gittim küçücük bi kese göründü 7.5 haftada bebeği ancak görebildim ve benim gittiğim doktor umut verecek şekilde olsun haftaya görürüz geç dollenmedir diyip beni rahatlatmaya çalıştı. Biz zaten hamileler olarak evham kraliçesiyiz bi de akıl sağlığı olmayan doktorlara rastlarsak sağlam olan bebeğimiz e stresten neler yapariz.

Böyle doktorlar beni deli ediyorlar işte. Durum kötü bile olsa azıcık insan olun doğru düzgün konuşun di mi? Ama en kötüsünü dan diye söylemek adetleri olmuş. Boş yere moral bozan bu insanlara Allah akıl fikir versin ne diyim

Canım sen o insanlıktan nasibini almamış doktora gitme bir daha. Sabret bir kaç gün daha ilk gittiğin doktora git. İçini de ferah tut.

Canm daha 5 haftalik kalp atışı ve bebek goren çok nadir dir yani sn moralini bozmadan bekle bn 5 ye gittim kese hiç yoktu 6 da gittm kese var yolk saç var bebk yoktu belki oda gelir dedi doktorum 8.hafta gittm bebkte yok yolksac ta kaybolmuş boş gebelik kürtaj oldm

Canim bozma moralini zaten 5 haftalikken cogu zaman bebek oluşmuyorki bende cok erken ogrendm gebeligimi. Benmkindede sadece kese vardi. 7. 8. Haftaya kadar kalp atisi duyulmayanlar var. Icini ferah tut

Bencede canim sakin bozma morini benim 4 haftalikken minicicik bi kese gorundu kalp atisini 7. Haftada duyduk dusun yani 2 hafta gec dollenme oldugunu soylemisti doktor cok sukur suan 2 gun sonra 15 haftalik olucaz insallah guzel haberlerle donersin doktordan

Bebeği görmemesi çok normal çünki daha erken bebek için ama yamuk yumuk kese biraz kafamı karıştırdı bozuk kese olabilir ama inşallah diildir o haftada bebeğin gorunmicegini bilmeyen doktor kesenin şeklini de anlamaz güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Cnm ayni durumu bende yasadim hatta suan gec dollenme oldugu icin son regl gore degil doktorun verdigi tarihle hesap yapiyorum 1hafta oynuyo arada bende gittim 4 haftalikmis kese yeni olusmaya baslamis gebelik var gibi gozuyor ama kan vericeksin bakicam dedi bos gebelikte olablir dedi kan verdim beta.1200 cikti kese daha olusmamisti dusun bir hafta sonra gittim gel gene kan alcam bakicam dedi gittim kese var bebek yok dedi git kan ver sinir oldum gittigim yer dogum hastanesiydi sonra ordan ciktigim gibi kizima gittigim ozel doktora gittim korkarak bebegim yok dediler surekli kan aliolr bide koymuslar kan alma yerine acemi stajerleri kolumu mos mor yaptilar damari bulamayip telasli bir sekilde doktoruma anlattim alttan bakti kese var bebek yok dedi kan aldilar dedim bos gebelik olablir dediler dedim hemen icerde hastasi vardi beni aldi bakalim dedi bebek varsa kesin gorurum yattim bebegimi gordun kucucuktu devletteki usg kotu oldugundan bebekte kucuk oldugundan gozukmemis bir hafta sonrada gittim kalp atislarini dinledim suan 18haftalik hamileyim gecen hafta oglumun cinsiyetini ogrendim korkma o bebegin kucuklugunden usg kotulugundende kaynaklaniyor.

X