- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.561
ayyyyyyyyyyyyyyyy teyzesi kurban olsun ona kıyamam ben mavişime ,
ya bacım ben hiçbir halt anlamadım ne demek istemiş o doktor nasıl ya güvenilir deilse niye biiz satlerce bekletiyorlar yani ayyyyyyyyyy bu tıp veya bunlarda çıldırdı ...
ya ilaydanın tüm testleri usg si falan temiz nasıl bol miktarda oluyor anlamadım ya dediği gibi bu teste bişey var 1 hafta önceki usg den bu yana bu kadar çoğalması mümkün mü yani hem ,antibiyotik mi etkisini göstermiyor anlamadım keşke medikalde ki hastanede yaptırsaydın testlerini hem kendi doktoru daha aydınlatıcı konuşurdu ben nedense genç doktorlara karşı bir ön yargım var nitekim hepde haklı çıkdım eşim çok kızıyor bana onlar burda çalışmazlarsa nasıl bilgi sahibi olacaklar diye ama eğer kızımın sağlığı söz konuus ise onun bilgidsi benim için çok önemli bide işitme testi yapmıştık kız çok gençti 20 yaşında falan hiç içim rahat etmedi doktorunu söyledim bide kız çok uğraştı beceremedi yada zahmetli bir iş bimiyorum tekrar yapılsın dedim doktorda kendi bir iki teknik ile ses le test etti yok ben garanti veriyorum kıznız duyor dedi ben çok takıntılıyım ya ondan
kültürüde çıktı mı peki bacım dün akşam kültür çıkmamıştır daha bide onu bekleyin bakın öyle karar verirsiniz ,
miniğimin hastalığı bir yana yine didişicek bişey bulmuşsunuz ilaydamın çişi için bile kavga ediyorsunuz :dance:bi çişe sahip çıkamadınız ikiniz neyseki kızım erken yapmış size kıyamamış kızımın kıymetini bilin
bu arda eşin ilaydanın kendi doktoru ile konuşunca bizide bilgilendir merak ederim şimdi
valla canım ben de anlamadım, ya biz bişeyleri yanlış yapıyoruz ya da onlar yanlış anlatıyor yani
en iyisi dediğin gibi kendi dr u ile görüşmek. adam bize en son usg çekilsin böbrek ve idrar yolunda herhangi enfeksiyon kaynağı olabilecek bişey varmı bakalım demişti. çok şükür temiz çıktı, kültür de temiz e bu enkeksiyon nerden geliyor hiç anlamadım yani. genel durumu da iyi maşallah,
yemek desen cuk cuk ne versem alıyor mavişim cokacimcoook
dediğin gibi o poşetleri takıp saatlerce niye bekliyoruz madem güvenilir değil, sonda da rahatsızlık vereiciyse napalım yani. kültür pzt si çıkacakmış canım. bide onu bekliyelim bakalım orda bir üreme olursa ona göre antibiyotik verilir.
bide biz geçen sefer suprax diye bir antibiyotik kullanmıştık, kadın diyorki o supraxı da hakkıyla kullandığınıza eminmisiniz :1shok:
nasıl yani dedim ben de yani yine bu tahlil yanıltıcı olabilirmiş boşuna kullanmış da olabilirmişiz. ne demek ya sonuçta ordaki dr lar yazdı ilacı, sinir oldum sinir.
inşallah eşim ulaşır bugün kendi dr umuza da o çok tecrübeli biri en azından böyle saçma sapan konuşmuyor. eşime diyorum kadın beni çok sinir etti, o da sen kadını yatağından kaldırıp getirirsen öyle davranır tabi diye dalga geçiyor benle :tomato:
sorma canım biz her ortamda didişiriz ama ben onu çenemle bastırırım hep akşam da öyle oldu, söylesene sen bana öyle bişey dedinmi hı,
cevap ver bakalım diyorum :mymeka:
car car car mışım ben öyle diyor sadece laelaelaelaelae