• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet cimbomlu diloş hanım,
cadıyımdır, herkesi gaza getiririm
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm
herkesi hasta ederim, ishal yapar kustururum, bezdiririm

kız öyle bir saydırmışsınki bana,
kendimi domestos reklamlarındaki mikroplara benzettim valla kötükedihüso
dua et, şu dönem kıyamıyorum sana, yoksa cadılık neymiş görürdün sen.
daha sonra dünürünle beraber canına okuycaz senin :mymeka:

hadi bakalım gelsin müjdeli haberler,
sonra da paşamın mevlitini yaparsınız, hayırlısı olsun.

ikl,msu canım sana çok çok kolaylıklar diliyorum
Allah yardımcın olsun hayatım.
umarım netiniz çabuk bağlanır, ben şimdiden özledim valla seninle olan sohbetlerimizi.
biranönce yerleş de bir oh çek arkadaşım.

ilsu nasılsın canım, temmuz analarındasın sanırım,
zeytin de inatla ben de anne olacağım topiğindedir mutlaka
ay bianda dedektif gibi hissettim kendimi sengözlerimebaksanab :1ninca:

bu sayfaya da gelen giden olmuyorki
siz de haklısınız sürekli burada durulmaz.
ben de gidiyom zaten.
gideyim de başka topiklerde milleti gaza getireyim :icecream:
diloşun tabiriyle azcık cadılık edeyim :delphin:

evet canım orda takılıyorum bakıyorum kimsecikler yok :kedi::kedi:
nasılsın canım
iyi akşamlar kızlar öpüldünüz kocman

günaydın kk nın en güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız sayfayı ben kapatmışım ben açtım nasılsınız ilsu sana ve meleğine maşallah allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin ikinizede
yaprak sen nasılsın
iklimsuu taşındın mı canım
kızlar meleklerinize dikket edin hastalık havası grip salgın canlarım
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hamiş olmayanların göbüşlerini doldursun

herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım yarın taşınıyoruz çok yorgunum umarım hepiniz çok iyisinizdir ben herhalde net bağlanana kadar gelemem hepinizi çok öpüyorum meleklerimide öpün yerime kendinize iyi bakın telden görüşürüz . beni unutmayın ve özleyin küserim sonra

merhaba canım ,bugun tasınıyorsunuz demekki, kolaylıklar dilerim. birde sana yardım eden pek kimse yok tatlım işin zor olur .calışmasaydim gelirdim yanina kıs beraberce yerleştirirdik .yaramazlar rahat verirse tabiki:))),
yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın canım:nazar:

yaprakcık sorma temmuz analarına giriyorum bende orası genelde faal oluyor ..:)
inş kısa amanda şu illet hast. sizde kurtulursunuz güzel haberlerini verirsiniz

Merhaba ARKADASLAR,

Bugunler benim yumurtlama gunlerim dr un izni ile tekrar calısamaya basladık bakalım neler olacak :)

slm elifim hadi bakalım rast gele buay hamiş kalacan güveniyorum sana
ilsum iyiyim canım evin banyo wc si fayansları yapılıyoo kartonpiyerleri yapılıyo pencereler hazır takılmayı bekliyoo herhalde 1 aya kalmaz göçerim canım
ay ilsum meleğinden ayrılıp işe gelmesi zor geliyodur kim bakıyo meleğineee

walla bi numara bulup bu gecede benim adamı kandırmam lazım söylemiyorum yumurtlama gunlerim oldugunu stes olamsın diye

buay hamiş haberini alacaz canım senden içime öyle doğuyo sen genetik testlerini ne yaptın yaptırdın mı elifim

sinemcim evin masallah kolaylamıs fayanslarında cok guzel Allah gule gule kullanmayı nasip etsin arkadasım..

genetik testler daha cıkmadı canım ama dr gebe kal gel dedi cerrahapasa daki doktor

walla canımbu hafta biraz isler duruldu
bugun hic dısarı cıkmadım onumuzdeki hafta tuyapta ambalaj fuarı var orda olacam tum hafta
bugunlerde dinlenmem lazım cunku fuar gercekten asiri yorucu oluyor katılımcı odlugun zaman

kolay gelsin canım dinlen bu hafta
allah evi olmayan herkese nasip etsin ağız tadıyla oturmayı sağlıklı mulu bir şekilde yaşamayı nasip etsin

1 ekimde adet oldum canım işte bugunler snaırım yumurtlama gunlerim 30 gunde bir regl oluyorum ben

Back