- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.521
Yaprakcım iloşada geçmiş olsun bayradan bu yana hastalıkla uğrasıosun sen çok zor valla .Allah melekleri korusun tüm hastalıklardan .seninkide yürüme cabalarına girmiş masallah :))) şimdi erken sizin için canım yürütece binme olayı. babası da hevesleniyordur normal artık.benim kızda kalkmaya clışıyor ıh ıh diye boynunu kaldırıyor çok komik oluyor:)))
iklimsu yaprak geçmiş olsun canlarım melekleriniz nasıl umarım iyidir dün net yoktu işyerinde giremedim hatlarda sorun varmış sanırım canlarım aklım burdaydı ama :))
ben iyiyim bir yaramazlık yok iş güç uğraşıyoruz sizlere kolay gelsin allah güç kuvvet versin kızlar
ay canım benim ya, çok geçmiş olsun.
birkaç gündür gelmeyişini taşınma telaşına bağlamıştım ama demek minik prenses de hastalanmış.
salgın var canım ya, çoğu bebek ve çocuk hasta bu ara. havalar da bir soğuk bir sıcak bizler bile hastayız yani.
ilayda zaten bayramdan beri idrarda enfeksiyonla başladık, kırıklık, ateş, burun akıntısı falan şu ara biraz iyi ama burnu akıyor ara ara. benim de boğazım kötüydü, faranjitim tuttu yine, gargara, pastil, ağrı kesiciler, bitki çayları falan geçirdim çok şükür ama yine de sabah ilk kalktığımda ağrı oluyor. odanın havası kurutuyor sanırım.
o yüzden bu akşam çıkıp buhar makinesi aldık, hem ilayda hem de benim için çok iyi olacak. kaloriferler odanın nemini yok ediyor resmen ve artık önümüzdeki günlerde kombi yanar.
iklimsu canım, eviniz için tekrar hayırlı olsun diyorum. inşallah iyi günlerde, mutluluk ve huzur içinde oturursunuz. iklimde yeni evde büyür kocaman bir kız olur inşallah.
canım yardım edenin olmayınca bu işler zor gerçekten, hele bide bebek olunca 2-3 kat daha zor valla. Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin inşallah.
canım valla eşim şimdiden tutturdu, ilaydaya yürüteç alacakmış.daha erken diyorum da zor zaptediyorum. bak 7. ayın sonundaymış desene daha 2 ayımız var. bizimki de hiç yatmak istemiyor. devamlı ayağa kaldırıcam ben onu. ayakta durunca çok mutlu. bide ben ona aferin benim kzıma falan diyorum daha bir seviniyor. çok büyük iş başarmış gibi bir tavır alıyor görsen.
bide bugünlerde emekleme çabaları var. bizim yatağın üzerine atıyorum onu. sırtüstüyken, önce yan, sonra yüzüstü dönüyor, bunları 1-2 aydır yapıyordu zaten de şimdi yüzüstüyken bacaklarını karnına doru çekip tekrar sırt üstü dönüyor. bunu 1-2 gündür yapıyor. bazen ben de yardım ediyorum. böyle böyle gelişecek inşallah. bide bacaklarını karnına doğru çekince öne doğru sürünmeye çalışıyor falan. çok hareketli maşallah, nasıl kilo alsın. iştahlı da maşallah, ne versem yiyiyo ama az kilo alıyor malesef. bizimki de böyle işte.
geçen gün havucu haşladım, bir de semizotu vardı onu da haşladım, blendırdan geçirdim, biraz zeytinyağ biraz da yoğurtla karıştırdım ve o şekilde yedirdim. maşallah çok sevdi. aklında olsun canım, sen de dene. semizotu biliyorsun çok faydalı. omega3 kaynağı. ama artık mevsimi geçiyor. biraz alsam da buzluğa atsam kışın falan da yediririm diyorum.
ay canım sen şimdi birkaçgün yoksun demek. ay buralar da sensiz olmuyor ya.
diloşla, ilsu da pek gelmiyor bu ara, zeytin de arada geliyor. naapsın kız kimseler olmayınca da girmek istemez tabi o da haklı.
canım inşallah işlerini bir çırpıda kolaylıkla bitirirsin ve gönlünce yerleşirsin evine.
hadi kolay gelsin. aman dikkat et kendine ve iklime. :1hug:
uyyy iklim sürünmeye mi basladı süper ya... yürüteçe bi binsin heryeri haklar artık canavar. çok geçmiş olsun tatlım heryer herkes hasta inan , minicik yavrununda hastalık kapması normal inş kendiğinden atlatır.
mailini bekliyorum henüz gelmedi .msn deki mailime atabilirsin tatlım.
nereye tasınicaksınız canım? çok zor tasınma işi Allah kolaylık versin
oh oh maşallah meydanı boş buşdunuz tabi
bayağı sallamışisınız
canıma okumalar falan
yaprak hnm bunlar hep senin başının altından çıkıyor gözümden kaçtı sanma
kızlar nazar mı değdi gelinlerime yaaaa
kıyamam ben onlara
hemen iyileşsin güzel pamuklarım
kızlar ben iyiyim işte ne olsun
biliyorsunuz durumu
daha iyi olucam inş.
ilsum konuştuğumuz gibi çok üzülüyorum cnm yaaa
çalışan anne ve çocukları için içim parçalanıyor
çalışan bi annenin çocuğu için bunun ne demek olduğunu o kadar iyi
biliyorum ki ama şu an çok faydasını görüyorum
eminim tüm bunları sırf onun için yaptığını anlıyacaktır gülüm benim
bu arada sizin maillerinize doruğun resimlerini gönderdim bakarsınız
bugun kontrolu var boyu 2 cm uzamış ve 13 günde 1 kilo almış dr ne kadar emiyor bu böyle demiş
2 saatte 1 emzir demiş kalça çıkığı için röntgen çekmişler çok şükür temiz çıkmış
bi daha ki kontrolu 3 kasım
herşey yolunda yani kızlar
kilo alımı falan iyi maşallah kuzumıun
bende şimdilik bu kadar kızlar
döncem ben size
yaprak iklim size hediye gönderdim yaprağınki görünüyr ama iklimde herhangi bişi çıkmadı acep yanlış kişiye mi attımkaydirigubbakcemile3
temmuz annelerinde 7,5 kg luk bebekler var biz minyonlar sınfında yer alıyos:)))
ama dr lar o bebeklere 6 aylık bebek gelişiminde demiş
oh oh maşallah meydanı boş buşdunuz tabi
bayağı sallamışisınız
canıma okumalar falan
yaprak hnm bunlar hep senin başının altından çıkıyor gözümden kaçtı sanma
kızlar nazar mı değdi gelinlerime yaaaa
kıyamam ben onlara
hemen iyileşsin güzel pamuklarım
kızlar ben iyiyim işte ne olsun
biliyorsunuz durumu
daha iyi olucam inş.
ilsum konuştuğumuz gibi çok üzülüyorum cnm yaaa
çalışan anne ve çocukları için içim parçalanıyor
çalışan bi annenin çocuğu için bunun ne demek olduğunu o kadar iyi
biliyorum ki ama şu an çok faydasını görüyorum
eminim tüm bunları sırf onun için yaptığını anlıyacaktır gülüm benim
bu arada sizin maillerinize doruğun resimlerini gönderdim bakarsınız
bugun kontrolu var boyu 2 cm uzamış ve 13 günde 1 kilo almış dr ne kadar emiyor bu böyle demiş
2 saatte 1 emzir demiş kalça çıkığı için röntgen çekmişler çok şükür temiz çıkmış
bi daha ki kontrolu 3 kasım
herşey yolunda yani kızlar
kilo alımı falan iyi maşallah kuzumıun
bende şimdilik bu kadar kızlar
döncem ben size
çok saol canım ya sorma naısl hasta oldu bende anlamadım hiçbirşeyi yoktu dün birden öksürmeye başladı bende anlamadım ama kış geliyor doktor sık sık karşılaşacağız dedi bu durumla vallahi yerlerden kalkmıyuor ondan hasta oluyor hava hafif soğuk olsa bile evden çıkmıyorum banyo yaptırdığım gün kesinlikle çıkmam ama ne kadar sakınsamda hasta ,
mavi boncuğum da çok şükür atlatıyor demek ay çok şükür bu bebekler hasta olunca insan 3 kat daha hasta oluyoruz dün hiçbir şey yemedi bende yiyemedim ay çok zor bizikide hala öksürüyor ,
canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizim hasta olmak gibi bir lüksümüz yok malum miniklerimiz var :gitme:
canım çok saol iyi dileklerin için allahım inş. sağlıkla sıhatle ve kızımın güzel günlerini görmeyi nasip eder yeni evde , biz bu c.tesi taşınmayı düşünüyorduk ama işler uzadı önümüzdeki hafta ortalarına doğru taşınacağız , bacım tek başına hergün bir yeri toparlıyorum fazla bişey kalmadı mutfak ve salon bende bittim iklim uyuyor hemen koşuyorum ne iş yapsam diye yoruldum yakında şarjım bitecek
canım yüreteç ilayda için çok erken daha çok minik o hem kasları okadar güçlü deildir biizm doktor 7.ayı doldursun dedi öyle alın bide en fazla yarım sat içinde kalsıın dedi 2 saat ara ile ve en fazla 2 ay diyor ay bu adam herşeye karışıyor beni sinir ediyor yoksa ben alacaktım şimdiye kadar hasta olunca hemen alim dedim yasakkelime
yerim ben mavişimi bak sen emeklemeye çalışıyor demek maşallah kızıma o da iklim ablası gibi herşeyi acele bizimkide artık odadan çıkıyor antreye ordan mutfağa yani baya ilerledi eğer ilayda ayağını içine doğru çekip poposunu kaldırıyorsa şöyle en geç 2-3 haftaya emekler yüzkoyundan sırt üstüne biizm iklimde yaklaşık 5 . ayında döndü ilerlemeleri hep aynı
oh oh yesin ttalım benim biizm kızda yeni tatlara açık ama bu ara hiç keyfi yok pek yemiyor boğazları ağrıdığı için sadec mam ve süt veriyorum diğer öğünleri vermiyorum yemek istemiyor 1-2 gün daha vermeyeceğim sonra tekrar başlarım ,
canım ben daha buraladayım ama taşındıktan sonra net ne zaman bağlanır bilmem senin tel aldım diloştan bir değişiklik gelişme falan olursa ararım
canım seni ve mavişimi çok öpüyorum ,
o teyzesi sorma artık jet hızı ile sürünüyor yerine koyuyor 1 dk sonra yok hep yerlerde kucakta durunca yere bakıyor nereye saldırsam diye bide yeni bişey öğrenmiş bağıra bağıra GEL GELLLLLLLLLLLL GELLLLLLLLLLL diye bağırıyor babası öğretmiş akşam babası gelince özellikle konuşmaya çok hevesli malum anasına çekmiş ,
yürüteç alınca bende rahatlarım biraz ,
saol canım biraz biraz atlattık daha iyi giibi
canım artık mail atmam telde konuştuk zaten öyle işte
tuanacığımı çok öp aman dikkat et saılgın var dediğin gibi biz kaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?