Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kız ne fakiri, kim fakir, hepimizden zengin o
sadece cimri o kadar, bir trabzona olmaz bu işler
boğaza karşı ev, son model araba, bodrumda yazlık, e sürekli aynı yerde kalmak sıkar arada gezmek lazım o yüzden en güzelinden bir yat, bir de ağırlığınca altın. bu arada nikaha yakın iklime alabildiği kadar kilo aldırırsın hani altın miktarı artsın diye akannehir

ba ba baaaa
bayılazam şimdi
anam pes
sizinle yarışabilirmiyim ben
ağırlınca altın
yat
kat
ev hem de boğaz manzaralı
son model araba
yazlık hem de bodrum da
siz benim oğlum gibi damadı buldunuz da
az biras başlık parası bi tane de trabzona bitirelim işi

ah ah
ne diyeyim ki ben
nerde o eski hatunlar
anneannelerimiz babaannelerimiz
o zaman makine mi vardı
6-7 çocuk
tarla işi
yemek
bulaşık
çamaşır
ki bulaşık çamaşır evde
tv leri bile yok tu ki
bilgisayarları olsun
ahhhh ahhhhhh
laelaelaelaelae

valla o zamanlar tv bilgisayar olsaymış
o işlerin hepsi yatardı.
bu hatun milleti seviyor gevezeliği :delphin:

ba ba baaaa
bayılazam şimdi
anam pes
sizinle yarışabilirmiyim ben
ağırlınca altın
yat
kat
ev hem de boğaz manzaralı
son model araba
yazlık hem de bodrum da
siz benim oğlum gibi damadı buldunuz da
az biras başlık parası bi tane de trabzona bitirelim işi

cimrilik yapma bakayım
aç kesenin ağzını :mymeka:

sana güzeller güzeli bir aile kızı vericez
bir evin bir kızı, terbiyeli, uslu daha ne istiyon

1 tane trabzonmuş, insan utanır be akannehir

kizlar dis gebelikde kese görünürmü benim kesem var bebek yok ve doktor dis gebelik olabilir diyo ltf acil cvb yazarmisin cok kötüyüm

kizlar dis gebelikde kese görünürmü benim kesem var bebek yok ve doktor dis gebelik olabilir diyo ltf acil cvb yazarmisin cok kötüyüm

hayır canım benim bildiğim kese görünürse dış gebelik olmaz. dış gebelikte yumurta ve sperm rahim dışı bir yerde dölleniyor, mesela tüplerde, o yüzden de operrasyon falan oluyor genelde. ama çok erken dönemde ilaçla da müdehale edilebiliyormuş.
doktorun boş gebelik demiş olmasın, eminmisin dış gebelik dediğine veya görünen şeyin kese olduğu kesinmi? yani tabiki doktorun bizlerden çok daha iyi bilir tabi sadece sen mi yanlış anladın diye soruyorum.
ayrıca kaç hafatalık hamilesin, yani benim mesela 7. haftada kalp atışları görülmüştü ama ilk gebeliğimde 7-8 haftalık olmasına rağmen görünmemişti zaten kanama başladı ve düşük yapmıştım. inşallah görürsünüz canım, başka bir doktora daha git istersen emin olursun hem de için rahat eder.

canim öncelikle cvb verdin icin cok tsk ederim link vercem orda hamilelin basindan beri yasadim sorunlarimi anlattim ilgilenirsen cok sevinirim canim,7haftayi geckinim ama en son 6hafta 5günlükken ultrasona girdim sade keseyi görmüstü birde benim kan degerim ikiye katlamiyor sade yükselme var

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil.../314266-5-haftalik-hamileyim-dr-goremedi.html

canım evet okudum verdiğin linki,
boş gebelik gibi duruyor.
yani değerin epey katlamış aslında, hadi diyelim geç döllenme oldu ama embriyo olmasa bile yolk kesesi görünmeliydi diye düşünüyorum.
ama dış gebelik değil bence, o konuda için rahat olsun, kese büyümüş diyorsun.
dış gebelikte kesenin rahim içinde görüldüğünü duymadım hiç.
benim önceki gebeliğimde de öyleydi, kan değerlerim artıyor ama katlamıyor yani düzenli bir artış değildi ama benim kan değerim 5000 lerdeyken falan kanamam başlamıştı hem de progestan kullanmama rağmen. seninki epey yükselmiş aslında ama buna rağmen embriyo yok diyorsun. biraz daha bekle bakalım. yani bir kaç gün oluşacaksa oluşur zaten, oluşmazsa da sağlık olsun canım, hayırlısı böyleymiş. yani bizlerde benzer şeyler yaşadık ama çoğumuz hamile kaldık ve doğum bile yaptık sen de üzme kendini herşey olacağına varıyor malesef,
yine hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. :Saruboceq:

iklimsu nihayet gelmişsin canım,
ilayda huzursuz yine bugün, gündüz rota aşısı yaptırmıştık o böyle yaparmı acaba,
iklimde de olmuşmuydu?
eşim de yok, ablamla idare etmeye çalışıyoruz ama uyumuyor,
sen buralardaysan bir bakayım uyutunca gelicem. inşallah çabuk uyur.

sus kızım sus
arif verimlinin kk şubesi
gel bize terapi yap dedik içimizi karartma şimdi.

dur ben de tek tek cevep vericem zaman kalırsa tabi de önce yazacaklarımı yazayım hemen.

ilaydaya üriner usg çekildi. çok şükür temiz çıktı. birşeyi yokmuş kızçemin.
ama tabi ilaç bitince tekrar tahlil yapılacak ve belli aralıklarla tahliller tekrarlanacak.

rotavirüs aşısının 2. dozunu da oldu, herkesler sevdi yine prensesimi.
doktor amcaları, doktor teyzeleri bayıldı. dün gece de komşuya gittik onlar da kucaklarından indirmedi. hadi sizler de gelin bursaya bakayım, öyle uzaktan sevgi olmaz.:tomato:

çok sevindim canım ya çok şükür bişey çıkmamış korkma tahlilide temiz çıkacak ,
benim güzel mavişim sevilmez mi be çok tatlı vallahi bir sabah ansızım gelebiliriz adaşım hiç beklemediğin bir anda hihoyyyt

iklimsu nihayet gelmişsin canım,
ilayda huzursuz yine bugün, gündüz rota aşısı yaptırmıştık o böyle yaparmı acaba,
iklimde de olmuşmuydu?
eşim de yok, ablamla idare etmeye çalışıyoruz ama uyumuyor,
sen buralardaysan bir bakayım uyutunca gelicem. inşallah çabuk uyur.

ay canım burdaydım iklim hn uyandı tekrar onu yatırdım bugün hiç keyfi yok kusra bakma cevabım biraz geç oldu ama
bizim doktorumuzda bu ay yaptı 3.dozunu zature aşısı ile beraber 2 güne yakın huysuzlandı doktor yapar da demişti zaten bende fitil 2 gün fitil verdim geçti birazda ateş yapmıştı normal yani telaş etme

tamam kızım oğluma ev alıcaksınız sorun yok
verdim gitti
zenginlik konusunda çok heveslenmeyin derim
sadece trabzonlu olarak
trabzon burması alırım gelinime
altta kalmam yani
o zmaan anlaşalım siz ev alın
biz trabzon burması
bende bu oğlanı kolay bulmadın dünür hnm

kız sen ne cadı kaynan oldun ne ev alcam be oğluna sen alacaksın hemde süper lüx olanlarından hemde benim alt katımda hem trabzon burması deil o adana burması kızım trabzon seti olur sen ne biçim trabzonlusun be naniknaniknaniknanik

çok sevindim canım ya çok şükür bişey çıkmamış korkma tahlilide temiz çıkacak ,
benim güzel mavişim sevilmez mi be çok tatlı vallahi bir sabah ansızım gelebiliriz adaşım hiç beklemediğin bir anda hihoyyyt

sağol canım,
inşallah tamamen kurtuluruz şu enfeksiyon illetinden.
aya iklim ablası, tuana ve maviş tozu dumana katacaklar, valla işimşz zor yani.

canım ansızın habersiz gelmeyin ya, haberli gelin de, size yemekler, pastalar börekler yapayım, bursayı gezdireyim. ay ne güzel olur ya. iklimle ilayda da oynar gamyoncuiremsu. süper olur. vereliniortak

kavga etmeyin bakayım.
senin susma hakkın falan yok ayrıca :1shok:

gelin bu işin orta yolunu bulalım fifty fifty yaparsınız olur biter.
diloş sizde iklimsuların apartmana taşınırsınız ya da onlar sizin oraya.
evi de ordan alırsınız. çocukları da iyice bunaltırsınız ne güzel olur dimi laelaelaelaelae

tam curcuna sormayın ki gitsin saç saça baş başa ahhhhhhhh çok güzel olur demi dünürüm siz taşınırsınız biizm buraya sengözlerimebaksanab

ay canım burdaydım iklim hn uyandı tekrar onu yatırdım bugün hiç keyfi yok kusra bakma cevabım biraz geç oldu ama
bizim doktorumuzda bu ay yaptı 3.dozunu zature aşısı ile beraber 2 güne yakın huysuzlandı doktor yapar da demişti zaten bende fitil 2 gün fitil verdim geçti birazda ateş yapmıştı normal yani telaş etme

canım demek aşıdan olabilir diyorsun.
ben de öyle şüphelendim, paranox fitil verdim.
yatağında uyumadı, ikide bir uyanıyor, ben de yanıma aldım, anakucağına.
arada ayağımla sallıyorum, yarım saat sonra da mama hazırlayıp vericem. 9 civarı yemişti en son acıkır yine, yedirir öyle yatırırım ben de yatarım.mirmirmirmir

Back