- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.421
cimri karu seni
bir trabzona yok kız mız sana.
al evi, yap iklim prensesin üstüne
o zaman alırsın.
yoksa havanı alırsın
imza: ikinci kaynana :tomato:
tam curcuna sormayın ki gitsin saç saça baş başa ahhhhhhhh çok güzel olur demi dünürüm siz taşınırsınız biizm buraya sengözlerimebaksanab
canım demek aşıdan olabilir diyorsun.
ben de öyle şüphelendim, paranox fitil verdim.
yatağında uyumadı, ikide bir uyanıyor, ben de yanıma aldım, anakucağına.
arada ayağımla sallıyorum, yarım saat sonra da mama hazırlayıp vericem. 9 civarı yemişti en son acıkır yine, yedirir öyle yatırırım ben de yatarım.mirmirmirmir
evet aynen öyle ağırdan sat biraz kendini,
diloşlar taşınsın tabi, kaynana olmak kolay mı :içelim:
sorma bacım ya çok cimri çıktı benim adaş hem cimri hem çok bilmiş ne yapacağım bilmem bizim kızda ahada bu diloşun burcundan buna benzerse varya ben yanmışım bacım artık kesin arif verimli doktorum olur diyem sana
tabii önce ev alınacak sonra altınlar sonra kız sıra ile öyle kolay mı bacım kolay mı doğurdum ben onu beeeeeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae
vay vay vayyyyyyyyyy
neler okuyorum yarabbim
arkadaş dedik bağrımıza bastın
mazallah ilaydaya taip olsak demek
yanmışız
anam anam dilek bile daha insaflı pehh
bacım bu diloş kızı almaktan vazgeçecek sana söylüm bu sıkıntıya gelmez fazla
burçlarını yerim ben onların
evet koçlar aksi olur biraz diloştan belli değil mi delikafadulden
kız o kadarla kalma, benim listem var onlar da olmalı.
yatla falan bizde gezeriz tabi diloş bizi denize atıp boğmazsa akannehir
geçerse geçsin, erkek kıtlığı var deyip duruyor zaten. çok kıymetli oğlu var.
iklim gibisini nerden bulacak, istanbula gelip ben evlendiririm onları gizlice diloş da başını vurur taşlara, cimrilik yaptığıyla kalır kafamçokkarıştı
ya gördün mü yaprak bacımı nasılda kız anası olduğu belli vallahi ezdirmeyiz kızlarımız kızım sen bu kocanın ayağını neyin yıkıyon oğlunda anam babamın ayağını yıkıyor sende benimkini yıka falan derse varya o zman işte senden bilirim ne kötü alıştırın sen kocanı
sorma vallahi koç burcu zor burç ne yapcam hem dünür hem kız koç burcu ağlarım ben artık hergün tipik bir balık olarak vallahi ,
bacım sen listeni yayınla diloşu ikna ederiz
sağol canım,
inşallah tamamen kurtuluruz şu enfeksiyon illetinden.
aya iklim ablası, tuana ve maviş tozu dumana katacaklar, valla işimşz zor yani.
canım ansızın habersiz gelmeyin ya, haberli gelin de, size yemekler, pastalar börekler yapayım, bursayı gezdireyim. ay ne güzel olur ya. iklimle ilayda da oynar gamyoncuiremsu. süper olur. vereliniortak
ezdirirmiyiz hiç bacım sen merak etme,
kızlarımız çok kıymetli valla, anamız ağlıyor büyütürken yok öyle bir trabzona kız falan
bide ayak yıkayacak akannehir
diloş da ne osmanlı çıktı ha turkbayragi
ooo ben listeyi gündüz verdim diloşa
şok geçirdi :1shok:
hala da şok da sanırım, bu saat oldu yok hatun
canım evet okudum verdiğin linki,
boş gebelik gibi duruyor.
yani değerin epey katlamış aslında, hadi diyelim geç döllenme oldu ama embriyo olmasa bile yolk kesesi görünmeliydi diye düşünüyorum.
ama dış gebelik değil bence, o konuda için rahat olsun, kese büyümüş diyorsun.
dış gebelikte kesenin rahim içinde görüldüğünü duymadım hiç.
benim önceki gebeliğimde de öyleydi, kan değerlerim artıyor ama katlamıyor yani düzenli bir artış değildi ama benim kan değerim 5000 lerdeyken falan kanamam başlamıştı hem de progestan kullanmama rağmen. seninki epey yükselmiş aslında ama buna rağmen embriyo yok diyorsun. biraz daha bekle bakalım. yani bir kaç gün oluşacaksa oluşur zaten, oluşmazsa da sağlık olsun canım, hayırlısı böyleymiş. yani bizlerde benzer şeyler yaşadık ama çoğumuz hamile kaldık ve doğum bile yaptık sen de üzme kendini herşey olacağına varıyor malesef,
yine hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. :Saruboceq:
sorma bacım ya gecenin bu saatinde uyutucaz diye neler çekiyoruz zor vallahi kolay deil bu kızları büyütmek öyle kolay deil vallahi ömrümden 10 yıl gittik 6 ayda hesap et sen gerisini
vallahi ya bizim diloş gevşa ruhluymuşta haberimiz yokmuş ,:sm_cool:
ben kızım yapmaz haberi olsun şimdiden
dayanamadim acile gittim geldim dedigin gibi canim bos gebelikmis :çok üzgünüm: persembe günü doktorum kürtaj yapcak tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?