Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

vay be kaynanaya bak be,
cadı kaynana :roflol:

kız içgüveyi alacaklar işte oğlunu, bir de ev vericeklermiş daha ne istiyosun delikafadulden

cadıyım tabi ne sandın
cadılık senin tekelinde mi akıllım
ama fıstık yaaa bak şimdi
ev alıcaklar falan dedin yaaa
ben bunu hiç düşünmemiştin
erken mi konuştum acaba yaaaa
ah ah ben nerde hata yaptım-tatlicadiarzu-

ay canım Allah korusun, aklına getirme öyle kötü şeyler ya,
hem o patrona söyle ayırmasın seni tosun paşadan bakalım, niye izin vermiyormuş, gelmiyeyim oraya kötükedihüso
sen de izin almasaydın ya diloşum, gittiğin yerden arasaydın ya da gelince ay unutmuşum canım, söz konusu doruk olunca gözüm bişeyi görmüyor derdin :1shok:

patronu hiç sorma yaa
yok aslında izin veriyorda dün burası biras yoğun ve karışıktı
artı kendi gelemiyor yaa kıskandı beni
pek sever gezmeyi
artı senin dediğini diyecek cesaret bende ne arar kızım
ben hala adamın ayaklarını yıkıyorum
haberin yok galiba
erkektir ne yapsa yeridir
akıllım ahhh zamane karıları sizikafamçokkarıştı

valla ben epey zorlanıyorum buraya gelmek için ama öyle böyle geliyorum işte.
bu arada birileri açım ben, bişeyler hazırlayalım diyor, 2 dak. şuraya oturdum ya batıyor :mymeka:. akşam da üst kat komşuya gidicez oturmaya, yani gece belki gelirim artık.

aferim sana kuşum
bırakma bizi sakın alkisalkisalkis

sus kızım sus
arif verimlinin kk şubesi
gel bize terapi yap dedik içimizi karartma şimdi.

dur ben de tek tek cevep vericem zaman kalırsa tabi de önce yazacaklarımı yazayım hemen.

ilaydaya üriner usg çekildi. çok şükür temiz çıktı. birşeyi yokmuş kızçemin.
ama tabi ilaç bitince tekrar tahlil yapılacak ve belli aralıklarla tahliller tekrarlanacak.

rotavirüs aşısının 2. dozunu da oldu, herkesler sevdi yine prensesimi.
doktor amcaları, doktor teyzeleri bayıldı. dün gece de komşuya gittik onlar da kucaklarından indirmedi. hadi sizler de gelin bursaya bakayım, öyle uzaktan sevgi olmaz.:tomato:

tabii onun çok teyzesi var hem biz kılzarımızı kolay bulmadık baya zor oldu hepside ona göre gelsin erkke tarafları diyem şimdiden
vallahi başlık parası konusunda sana takılıyorum bak benim dünür zengin malum ben isterim şöyle adana burması trabzon seti falan ,

vallahi eşim hep öyle diyor içgüveyi olacağım diye de ben de diyorum iklim bir gün adamın birini kolana takıp ben evlendim buda damadınız demezse iyi yeni nesil dediğin gibi bizi zor dinler çok arsızlar çokkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki

tamam kızım oğluma ev alıcaksınız sorun yok
verdim gitti
zenginlik konusunda çok heveslenmeyin derim
sadece trabzonlu olarak
trabzon burması alırım gelinime
altta kalmam yani
o zmaan anlaşalım siz ev alın
biz trabzon burması
bende bu oğlanı kolay bulmadın dünür hnm

vallahi eşimde kızıyor ama hasta olur diye korkuyorum biizm ev birzda serin malum soba yakıyorum ben odasında ara ara geceleri kalktığında , uyku tulumlarını bende düşündüm olabilir hem bir kat giydiririz hem çocukta rahat eder biraz büyük alırız içinde rahat hareket etsin diye haftasonu çıktığımda bir bakim sana bilgi veririm bacım

canım biz ilk doğduğundan beri gifrer kulanıyoruz serum şeklinde burnuna sıkıyorum bizim kızın burnunun arka tarafı nesense hep dolu doktor özellikle gece yatmadan kullan dedi günde 3-4 kez kullanıyorum yoksa yatarken nerdeyse horluyor zorlanıyor ,
canım ben geçen sene buhar makinasını aldım iklimin sürekli dudakları çatlıyordu hem soba hem petekler ben çikonunkini aldım çok memnun kaldım odasına geceleri koyuyordum hatta geçen grip olduğumda kendim içinde açtım gece çok rahatlatıyor çok yararlı muakkak
canım diş jeli dentinox u kullsnıyorum buzdolabında muhafaza et dedi doktor serin serin iyi gelir dedi onuda günde 3-4 kez kullanıyorum yatmadan öncede ama artık buzdolabindan çıkardım havalar soğuduya bunada kendim karra verdim op.dr dilek laelaelaelaelae

oy oy sayfaya bak be
op.dr.dilek
prof.arif verimli
aileden sorumlu devlet bakanı yapraknillllllllllllllllllll

vallahi bacım çocuğu bakan biz binbir dertle uğraşan biz mama hazırla meyve sebze hazırla yoğurt hazırla yedir değişitr tüm iş bizde yinede en çok yazan yine bizz vallahi bu kadar işimin arasında hergün muakkak giriyorum geçen ütü yapcam aman dedim biraz kızlara takilim yaparım baya kalmışım kalkana kadar iklim uyandı ütü yalan oldu gecenin bir saatinde ütü yapıyorum deli gibi hem ne deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arif hocam birde bana baksan kötükedihüso

sen umutsuz vakasın kızım
seni bakırköy paklarkafamçokkarıştı
tıp senin için yetersiz kalır

bana bak cadı kaynanalık yapma hiç sevmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahi eşim çok kızdı bizde fakire verilecek kız yok diyor ha ya alt katı alır oğlunu buraya iç güveyi yollar yada bu işi unutur diyor , haftanın altı günü bizde 1 günü evinde olacak bu böyle bilene diyor delikafaduldendelikafadulden

olur cnm olur
hay hay
ben söyliyeceğimi söyledim cnm
kötükedihüso

ne ev vermesi ya bacım evi diloş alacak hemde biizm alt katta biraz pahalı ama olacak okadar gelin almak kolay mı hem ben ona cadılığı gösteririm

yok bu işin sonu karakolda biter
susma hakkımı kullanıyorum
avukatımla muhatap olun bundan sonra :1ninca:
ters oldu galiba di mi yaprak kısss kafamçokkarıştı
şimdi bu dileğe nasıl cevap vermeliyim
akıl verrrrrrrrrrrrrrr

cadılık konusunda kime çekmiş acaba
servis elemanına yaptıklarını unutmadık daha yaprak hnm.
babasının tüttürmesine kızdı
hem baba olarak hem dr olarak
mail ne demek sana resmen destan yazdım
sanırım rekor kırdım bu konuda
aslında söyliyeceğim çok kısaydı
ama bende size benzedim gevezelik konusunda
üzüm üzüme baka baka misaliiiiii

bilmem valla biraz bana biraz da sana çekmiş.
o babasının tüttürdüğü sigaraları yediricem ben ona da biraz daha sabrediyorum.
söz verdi bırakacak inşallah.

kız hakikatten güzel bir destan olmuş. yakında yazarım. şimdi başlasam sabaha bitirirmiyim ki :1shok:

Back