- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.361
vay be kaynanaya bak be,
cadı kaynana :roflol:
kız içgüveyi alacaklar işte oğlunu, bir de ev vericeklermiş daha ne istiyosun delikafadulden
ay canım Allah korusun, aklına getirme öyle kötü şeyler ya,
hem o patrona söyle ayırmasın seni tosun paşadan bakalım, niye izin vermiyormuş, gelmiyeyim oraya kötükedihüso
sen de izin almasaydın ya diloşum, gittiğin yerden arasaydın ya da gelince ay unutmuşum canım, söz konusu doruk olunca gözüm bişeyi görmüyor derdin :1shok:
valla ben epey zorlanıyorum buraya gelmek için ama öyle böyle geliyorum işte.
bu arada birileri açım ben, bişeyler hazırlayalım diyor, 2 dak. şuraya oturdum ya batıyor :mymeka:. akşam da üst kat komşuya gidicez oturmaya, yani gece belki gelirim artık.
tabii onun çok teyzesi var hem biz kılzarımızı kolay bulmadık baya zor oldu hepside ona göre gelsin erkke tarafları diyem şimdiden
vallahi başlık parası konusunda sana takılıyorum bak benim dünür zengin malum ben isterim şöyle adana burması trabzon seti falan ,
vallahi eşim hep öyle diyor içgüveyi olacağım diye de ben de diyorum iklim bir gün adamın birini kolana takıp ben evlendim buda damadınız demezse iyi yeni nesil dediğin gibi bizi zor dinler çok arsızlar çokkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki
aferim sana kuşum
bırakma bizi sakın alkisalkisalkis
vallahi eşimde kızıyor ama hasta olur diye korkuyorum biizm ev birzda serin malum soba yakıyorum ben odasında ara ara geceleri kalktığında , uyku tulumlarını bende düşündüm olabilir hem bir kat giydiririz hem çocukta rahat eder biraz büyük alırız içinde rahat hareket etsin diye haftasonu çıktığımda bir bakim sana bilgi veririm bacım
canım biz ilk doğduğundan beri gifrer kulanıyoruz serum şeklinde burnuna sıkıyorum bizim kızın burnunun arka tarafı nesense hep dolu doktor özellikle gece yatmadan kullan dedi günde 3-4 kez kullanıyorum yoksa yatarken nerdeyse horluyor zorlanıyor ,
canım ben geçen sene buhar makinasını aldım iklimin sürekli dudakları çatlıyordu hem soba hem petekler ben çikonunkini aldım çok memnun kaldım odasına geceleri koyuyordum hatta geçen grip olduğumda kendim içinde açtım gece çok rahatlatıyor çok yararlı muakkak
canım diş jeli dentinox u kullsnıyorum buzdolabında muhafaza et dedi doktor serin serin iyi gelir dedi onuda günde 3-4 kez kullanıyorum yatmadan öncede ama artık buzdolabindan çıkardım havalar soğuduya bunada kendim karra verdim op.dr dilek laelaelaelaelae
ulan bi insana bu kadar yüklenilir mi
okudum canınıza
şimdi tek tek cevap vericem size
oy oy sayfaya bak be
op.dr.dilek
prof.arif verimli
aileden sorumlu devlet bakanı yapraknillllllllllllllllllll
vallahi bacım çocuğu bakan biz binbir dertle uğraşan biz mama hazırla meyve sebze hazırla yoğurt hazırla yedir değişitr tüm iş bizde yinede en çok yazan yine bizz vallahi bu kadar işimin arasında hergün muakkak giriyorum geçen ütü yapcam aman dedim biraz kızlara takilim yaparım baya kalmışım kalkana kadar iklim uyandı ütü yalan oldu gecenin bir saatinde ütü yapıyorum deli gibi hem ne deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arif hocam birde bana baksan kötükedihüso
bana bak cadı kaynanalık yapma hiç sevmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahi eşim çok kızdı bizde fakire verilecek kız yok diyor ha ya alt katı alır oğlunu buraya iç güveyi yollar yada bu işi unutur diyor , haftanın altı günü bizde 1 günü evinde olacak bu böyle bilene diyor delikafaduldendelikafadulden
ayyyyyyyyyyy bacım ne telaşe müdürüsün ha aynen ben nerden aklına geliyor hastane falan doruk paşam gezmeye gidiyor haberin ola artık büyüdü , patronada kızdımklava:
ilsu duydun zilin sesini vallahi tersi kötüdür diloşun kızdırma sakın kötükedihüso
ayyyyyyyy artık evdeysen girersin ara ara gel akşamları biz buralardayız kızları uyutup geliyoruz sende muratı uyut gel bacım .
ne ev vermesi ya bacım evi diloş alacak hemde biizm alt katta biraz pahalı ama olacak okadar gelin almak kolay mı hem ben ona cadılığı gösteririm
ya varya yapmak ne pratik zekasın bacım ya nerden aklına geliyor böyle şeyler laelaelaelaelae
canlarım çalışma saatim aynı kaldı allahtan yoksa c.teside gelmek zorunda kalacaktım :))
cadılık konusunda kime çekmiş acaba
servis elemanına yaptıklarını unutmadık daha yaprak hnm.
babasının tüttürmesine kızdı
hem baba olarak hem dr olarak
mail ne demek sana resmen destan yazdım
sanırım rekor kırdım bu konuda
aslında söyliyeceğim çok kısaydı
ama bende size benzedim gevezelik konusunda
üzüm üzüme baka baka misaliiiiii
hem zeki hem cadı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?