Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dilekcim bizim evde de net var ama pek girmiyorum yaaa bıktım artık sürekli bilgisayar başındayım zaten murat çıldırır heralde evden de girersem o akşam nihalden girmiştim nete zaten eve de çok sık gitmiyorum yaa biliyorsun ama artık bende hergün evime gidebilicem

gel canım ya, fırsat oldukça gece mece deme gel.
buralar sensiz olmaz :1hug:
evine git tabi. rahat rahat otur evinde en iyisini yaparsın.

haklısın canım, ilaydanın teyzelerinden onay almadan olmaz bu iş,
başlık parası falan da mı istesek naapsak :roflol:

kız senin eşin içgüveyi alacak desene delikafadulden, valla ben de öyle isterim, mavişim ayrılmasın benden ama şimdiki nesil pek havalı, kabul etmezler gibi geliyor. bakıcaz bakalım.

tabii onun çok teyzesi var hem biz kılzarımızı kolay bulmadık baya zor oldu hepside ona göre gelsin erkke tarafları diyem şimdiden
vallahi başlık parası konusunda sana takılıyorum bak benim dünür zengin malum ben isterim şöyle adana burması trabzon seti falan ,

vallahi eşim hep öyle diyor içgüveyi olacağım diye de ben de diyorum iklim bir gün adamın birini kolana takıp ben evlendim buda damadınız demezse iyi yeni nesil dediğin gibi bizi zor dinler çok arsızlar çokkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki

çıkar canım çıkar, bunalıyorlar bence.
mevsime uygun bir pijama altına da kısa çorap giydir.

uyku tulumu falan mı alsak ya, dırımkızı almış, fotolarını falan da koymuş hoşuma gitti valla biz de alalım ya, kışın özellikle üstlerini açarlarsa hasta olurlar Allah korusun.

canım o burun ilacı ne ki ya, neden kullanıyorsun, burnu mu tıkalı, hani şu deniz suyu spreyi falan diyorlar ondan mı, bide sen buhar makinesi almışmıydın, ben de kışa kadar almak istiyorum, kaloriferler odayı çok kurutuyor, kışın ben bile gece rahatsız oluyorum. o yüzden alıcam,
bide canım şu diş jellerinin isimlerini yazsana bana, bizim doktor şuan daha erken, gerek yok ama gerekirse yazarım dedi.

vallahi eşimde kızıyor ama hasta olur diye korkuyorum biizm ev birzda serin malum soba yakıyorum ben odasında ara ara geceleri kalktığında , uyku tulumlarını bende düşündüm olabilir hem bir kat giydiririz hem çocukta rahat eder biraz büyük alırız içinde rahat hareket etsin diye haftasonu çıktığımda bir bakim sana bilgi veririm bacım

canım biz ilk doğduğundan beri gifrer kulanıyoruz serum şeklinde burnuna sıkıyorum bizim kızın burnunun arka tarafı nesense hep dolu doktor özellikle gece yatmadan kullan dedi günde 3-4 kez kullanıyorum yoksa yatarken nerdeyse horluyor zorlanıyor ,
canım ben geçen sene buhar makinasını aldım iklimin sürekli dudakları çatlıyordu hem soba hem petekler ben çikonunkini aldım çok memnun kaldım odasına geceleri koyuyordum hatta geçen grip olduğumda kendim içinde açtım gece çok rahatlatıyor çok yararlı muakkak
canım diş jeli dentinox u kullsnıyorum buzdolabında muhafaza et dedi doktor serin serin iyi gelir dedi onuda günde 3-4 kez kullanıyorum yatmadan öncede ama artık buzdolabindan çıkardım havalar soğuduya bunada kendim karra verdim op.dr dilek laelaelaelaelae

canım valla maşallah aman nazar değmesin kuzuma,
ilayda 2,5 saat arayla yaklaşık 150 cc mama, muhallebi ve meyve karışımı yiyiyor.

muhallebi hazır canım, bebelacın, sütlü pirinçli meyveli muhallebisi, bizimki sevdi. üzerinde 4. aydan itibaren yazıyor diye eşim onu almış. fiyat olarak da normal yani, 5 tl civarı sanırım. zaten mamamız epey pahalı bahsetmiştim ya 400 gr şey 19.8 tl. bide muhallebiye o kadar para veremem. hero baby ler var daha ucuz ama nasıldır bilmem. bide sevmez elşmde kalır. o yüzden hero babynin sitesine yazıp numune istiycem. isteyenler olmuş gönderiyorlarmış. bakalım ben de deniyeyim.

kahvaltınız da hayırlı olsun bu arada.
inşallah hep böyle yer ve yarar prensesime. bakalım biz de 2-3 hafta içinde başlarız. 5,5 aylık olunca başla dedi dr. tabi yavaş yavaş başlamak lazım. bi de her ürünü tek tek vermek lazım ki alerjik bişey oldu mu hangisinden diye anlamak lazım.
ha bide yumurtanın sadece sarısını veriyorsun dimi canım, beyazını verme sakın.
aman ben de tereciye tere satıyorum valla, kusura bakma tatlım :tomato:

ohhhhhhhhhhhhh maşallah miniğime iyi yiyor iklim ablasıda eskiden daha çok yerdi büyüdükçe azalıyor eskisi kadar mama almıyor artık tabii ek gıdaların rolü yüksek ama ,

ah bu muhallebi ömrümü götürdü bacım yemiyor bizim kız milupanın sütlü muzlu olanına aldım yok , sevmiyor çocuk ne yapacam bilmiyorum bide aptamilin pirinç aptamil sütlü olanı var yarında onu deneyeceğim ne yapim yemezse yemesin son kez deniyorum yemezse mam veririm akşam öğününde bir süre daha sonra çorbaya dönerim şöyle 8 ayında falan ablamda hiç vermemiş muhalebi bizimkide yemiyecek gibi,

saol teyzesi iklim hn sevdi yanlız pekmez bira ağır mı geldi ne ara ara öksürdü gıcık yapmış gibi biraz oranını düşüreceğim , canım peynir bebe biskivüsü pekmez yumurta tek alerji yapabilecek yumurta gibi geliyor bana ,
aşk olsun canım taiiki bilgilerimizi paylaşacağız iyikide söylüyorsun senle paylaşıp sendne fikir almak beni rahatlatıyor canım yumurta sarısını 4/1 kadarını kattım içine zaten az yaptım hepisindne miktar olarak bakalım alerjik şimdilik bir durum yok takipteyim yarın

anaaa ilsu da çıkmış, tuana uyandı herhalde,
ben yine deliler gibi kendi kendime yazıp duruyorum kafamçokkarıştı
nerde benim arifim verimlim delikafadulden

hiç uğramıyor son zamanlarda, mail de attım ona ama doruk paşasından ayrılamıyor herhalde son zamanlarda.

vallahi bacım çocuğu bakan biz binbir dertle uğraşan biz mama hazırla meyve sebze hazırla yoğurt hazırla yedir değişitr tüm iş bizde yinede en çok yazan yine bizz vallahi bu kadar işimin arasında hergün muakkak giriyorum geçen ütü yapcam aman dedim biraz kızlara takilim yaparım baya kalmışım kalkana kadar iklim uyandı ütü yalan oldu gecenin bir saatinde ütü yapıyorum deli gibi hem ne deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arif hocam birde bana baksan kötükedihüso

dilek hn heyyyyyy dvir kriz devri hatun öyle ayrı ev tutamayız hem sizin orlar pahalıdır gelin kısmı kaynanayla oturur tamam mı söyle eşine de hazırlasın şimdiden kendini evlendiricek çocukları sonra iklim benim kızım olucak dizimin dibinde oturacak o kadar
bu böyle biline

bana bak cadı kaynanalık yapma hiç sevmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahi eşim çok kızdı bizde fakire verilecek kız yok diyor ha ya alt katı alır oğlunu buraya iç güveyi yollar yada bu işi unutur diyor , haftanın altı günü bizde 1 günü evinde olacak bu böyle bilene diyor delikafaduldendelikafadulden

kızlar az önce annem aradı biz samatyaya gidiyoruz gelirmisin dedi
ayyy var yaaa aklım çıktı
smaatya diyince aklıma ilk hastane geldi
yaprakcım sen bilmezsin belki burda samatya diye bi semt var ve orda büyük bi hastane noralde oraya gitmezler tabi ama aklıma ilk hastane geldi ne bileyim
sorma demez mi gezmeye gidiyoruz
ayyy ölürmüsün öldürür müsün
tabi büyük patrondan izin çıkmadı
kaçırdım bu sefer ki gezmeyi
bu arada yaprakcım samatya hani t.şoray-şener şen in oynadığı ikinci bahar dizisi vardı yaa o dizinin çekildiği yer bitanem

ayyyyyyyyyyy bacım ne telaşe müdürüsün ha aynen ben nerden aklına geliyor hastane falan doruk paşam gezmeye gidiyor haberin ola artık büyüdü , patronada kızdım :oklava:

dilekcim bizim evde de net var ama pek girmiyorum yaaa bıktım artık sürekli bilgisayar başındayım zaten murat çıldırır heralde evden de girersem o akşam nihalden girmiştim nete zaten eve de çok sık gitmiyorum yaa biliyorsun ama artık bende hergün evime gidebilicem

ayyyyyyyy artık evdeysen girersin ara ara gel akşamları biz buralardayız kızları uyutup geliyoruz sende muratı uyut gel bacım .

ay canım Allah korusun, aklına getirme öyle kötü şeyler ya,
hem o patrona söyle ayırmasın seni tosun paşadan bakalım, niye izin vermiyormuş, gelmiyeyim oraya kötükedihüso
sen de izin almasaydın ya diloşum, gittiğin yerden arasaydın ya da gelince ay unutmuşum canım, söz konusu doruk olunca gözüm bişeyi görmüyor derdin :1shok:

ya varya yapmak ne pratik zekasın bacım ya nerden aklına geliyor böyle şeyler laelaelaelaelae

valla ben epey zorlanıyorum buraya gelmek için ama öyle böyle geliyorum işte.
bu arada birileri açım ben, bişeyler hazırlayalım diyor, 2 dak. şuraya oturdum ya batıyor :mymeka:. akşam da üst kat komşuya gidicez oturmaya, yani gece belki gelirim artık.

iyi gezmeler sana bacım gelmedin sanıırm henüz neyse ben kaçtım hepiniiz öpüyorum kendinize iyi bakın tabii yiğenlerimede

Günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim evle uğraşıyorum kapısı pencerei falan meleklerinize iyi bakın havalar soğudu kızlar öpüldünüz kocaman
diloşum nasılsın canım

ay bizim işçilerin çalışma saatleri değişti benim ne olacak tam belli değil 7:30 16:00 oldu işçiler c.teside gelecekler hayırlısı bakalım
diloşşş nerdesin canıkom
yaprak ilsu iklimsu melekleriniz yaramazlık mı yapıyo gelemediniz sayfaya canlarım

sağol teyzesi, iyi sayılır ama çok sıkıntılı hiç yatmak istemiyor
sürekli ayakta duracak cadıkaydirigubbakcemile
şimdi babasına sattım ama al sen bunu ben bir tüttürücem demesi yakındır, yani birden çıkabilirim.
tamam canım sen bak maile, müsait olunca yazarsın,
ne söyliycen bakalım merak ettim :sm_confused:

cadılık konusunda kime çekmiş acaba
servis elemanına yaptıklarını unutmadık daha yaprak hnm.
babasının tüttürmesine kızdı
hem baba olarak hem dr olarak
mail ne demek sana resmen destan yazdım
sanırım rekor kırdım bu konuda
aslında söyliyeceğim çok kısaydı
ama bende size benzedim gevezelik konusunda
üzüm üzüme baka baka misaliiiiii

Back