Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

gel canım ya, fırsat oldukça gece mece deme gel.
buralar sensiz olmaz :1hug:
evine git tabi. rahat rahat otur evinde en iyisini yaparsın.

tabii onun çok teyzesi var hem biz kılzarımızı kolay bulmadık baya zor oldu hepside ona göre gelsin erkke tarafları diyem şimdiden
vallahi başlık parası konusunda sana takılıyorum bak benim dünür zengin malum ben isterim şöyle adana burması trabzon seti falan ,

vallahi eşim hep öyle diyor içgüveyi olacağım diye de ben de diyorum iklim bir gün adamın birini kolana takıp ben evlendim buda damadınız demezse iyi yeni nesil dediğin gibi bizi zor dinler çok arsızlar çokkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki

vallahi eşimde kızıyor ama hasta olur diye korkuyorum biizm ev birzda serin malum soba yakıyorum ben odasında ara ara geceleri kalktığında , uyku tulumlarını bende düşündüm olabilir hem bir kat giydiririz hem çocukta rahat eder biraz büyük alırız içinde rahat hareket etsin diye haftasonu çıktığımda bir bakim sana bilgi veririm bacım

canım biz ilk doğduğundan beri gifrer kulanıyoruz serum şeklinde burnuna sıkıyorum bizim kızın burnunun arka tarafı nesense hep dolu doktor özellikle gece yatmadan kullan dedi günde 3-4 kez kullanıyorum yoksa yatarken nerdeyse horluyor zorlanıyor ,
canım ben geçen sene buhar makinasını aldım iklimin sürekli dudakları çatlıyordu hem soba hem petekler ben çikonunkini aldım çok memnun kaldım odasına geceleri koyuyordum hatta geçen grip olduğumda kendim içinde açtım gece çok rahatlatıyor çok yararlı muakkak
canım diş jeli dentinox u kullsnıyorum buzdolabında muhafaza et dedi doktor serin serin iyi gelir dedi onuda günde 3-4 kez kullanıyorum yatmadan öncede ama artık buzdolabindan çıkardım havalar soğuduya bunada kendim karra verdim op.dr dilek laelaelaelaelae

ohhhhhhhhhhhhh maşallah miniğime iyi yiyor iklim ablasıda eskiden daha çok yerdi büyüdükçe azalıyor eskisi kadar mama almıyor artık tabii ek gıdaların rolü yüksek ama ,

ah bu muhallebi ömrümü götürdü bacım yemiyor bizim kız milupanın sütlü muzlu olanına aldım yok , sevmiyor çocuk ne yapacam bilmiyorum bide aptamilin pirinç aptamil sütlü olanı var yarında onu deneyeceğim ne yapim yemezse yemesin son kez deniyorum yemezse mam veririm akşam öğününde bir süre daha sonra çorbaya dönerim şöyle 8 ayında falan ablamda hiç vermemiş muhalebi bizimkide yemiyecek gibi,

saol teyzesi iklim hn sevdi yanlız pekmez bira ağır mı geldi ne ara ara öksürdü gıcık yapmış gibi biraz oranını düşüreceğim , canım peynir bebe biskivüsü pekmez yumurta tek alerji yapabilecek yumurta gibi geliyor bana ,
aşk olsun canım taiiki bilgilerimizi paylaşacağız iyikide söylüyorsun senle paylaşıp sendne fikir almak beni rahatlatıyor canım yumurta sarısını 4/1 kadarını kattım içine zaten az yaptım hepisindne miktar olarak bakalım alerjik şimdilik bir durum yok takipteyim yarın

vallahi bacım çocuğu bakan biz binbir dertle uğraşan biz mama hazırla meyve sebze hazırla yoğurt hazırla yedir değişitr tüm iş bizde yinede en çok yazan yine bizz vallahi bu kadar işimin arasında hergün muakkak giriyorum geçen ütü yapcam aman dedim biraz kızlara takilim yaparım baya kalmışım kalkana kadar iklim uyandı ütü yalan oldu gecenin bir saatinde ütü yapıyorum deli gibi hem ne deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arif hocam birde bana baksan kötükedihüso

bana bak cadı kaynanalık yapma hiç sevmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahi eşim çok kızdı bizde fakire verilecek kız yok diyor ha ya alt katı alır oğlunu buraya iç güveyi yollar yada bu işi unutur diyor , haftanın altı günü bizde 1 günü evinde olacak bu böyle bilene diyor delikafaduldendelikafadulden

ayyyyyyyyyyy bacım ne telaşe müdürüsün ha aynen ben nerden aklına geliyor hastane falan doruk paşam gezmeye gidiyor haberin ola artık büyüdü , patronada kızdım klava:

ayyyyyyyy artık evdeysen girersin ara ara gel akşamları biz buralardayız kızları uyutup geliyoruz sende muratı uyut gel bacım .

ya varya yapmak ne pratik zekasın bacım ya nerden aklına geliyor böyle şeyler laelaelaelaelae

iyi gezmeler sana bacım gelmedin sanıırm henüz neyse ben kaçtım hepiniiz öpüyorum kendinize iyi bakın tabii yiğenlerimede

Günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim evle uğraşıyorum kapısı pencerei falan meleklerinize iyi bakın havalar soğudu kızlar öpüldünüz kocaman
diloşum nasılsın canım

ay bizim işçilerin çalışma saatleri değişti benim ne olacak tam belli değil 7:30 16:00 oldu işçiler c.teside gelecekler hayırlısı bakalım
diloşşş nerdesin canıkom
yaprak ilsu iklimsu melekleriniz yaramazlık mı yapıyo gelemediniz sayfaya canlarım

cadılık konusunda kime çekmiş acaba
servis elemanına yaptıklarını unutmadık daha yaprak hnm.
babasının tüttürmesine kızdı
hem baba olarak hem dr olarak
mail ne demek sana resmen destan yazdım
sanırım rekor kırdım bu konuda
aslında söyliyeceğim çok kısaydı
ama bende size benzedim gevezelik konusunda
üzüm üzüme baka baka misaliiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…