canım ilayda dün gece de benzer şekilde zırt pırt uyanmaya başladı. eşime dedim. bunun bir sebei var çözmemiz lazım. havalar serinlediğinden beri bazı geceler kilotlu çorapla yatırıyorum ben bunu. aklıma geldi acaba sıkılıyormu diye. çünkü annem de tembih etmişti gece kilotlu çorapla yatırma diye ama hasta falan olunca üşümesin diye giydiriyordum. dün gece yine giydirmiştim ve sürekli uyanınca aklıma geldi ve çıkardım sadece pijamayla bıraktım ve sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maşallah.
aklında olsun canım, aklımıza her zaman kompleks şeyler geliyor ama bazen sebep bu kadar basit oluyor işte :uhm:
ay canım evet makinem sonunda tamir oldu. yoksa kafayı yemek üzereydim.
arife gününden beri bekledik gelmedikleri için birkaç kez aramak zorunda kalınca birden fazla kayıt yapmışlar eşimin adına. ertesi gün servise gelen adam tekrar geldi. servis yazdırmışsınız yine mi bozuldu makineniz diye :1shok:
yooo, gelmeyince birkaç defa aramak zorunda kaldık sadece dedim. bir sorun yok yani dimi dedi, hayır yok dedim, gitti sonra. yani ilginç bunlar çağırırsın gelmezler, çağırmayınca da kapıyı aşındırırlar