Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım etrafımdaki kişilerin çoğu hero baby kullanıyor ve memnunlar.
aptamile para yetişmez gerçekten de .ben şuan aptamil kullanıyorum gerçi ama gerçekten de pahalı bir mama

ay canım inşallah atlatmıştır ya,
eşim randevu almış sabah çekilecek usg. hemen sonuç verirler mi bilmiyorum ama gelince yazarım. ilaç bitmedi gerçi daha tahlil yapılırmı bilmem.

sağolasın canım, senin kadar iyi bir anne olamadım henüz ama olma yolunda ilerliyorum,
senden çok şey öğreniyorum, iyi ki varsın, iyiki varsınız a.s.
oh iyi yapmışsın canım, al tabi kendine bişeyler, imkanın ve zamanın varsa hiç durma.
ya canım kardeşin de niye öyle diyor niye 70 yaşında gibi olasın, tek başına çocuk büyütüyorsun kolay mı, bu bir dönem ve geçicek inşallah bizim de öyle süslenip püslenip boy göstereceğimiz günler gelecek inşallah.
hem o bahsettiğin kadının annesi, kayınvalidesi falan vardır yanında yoksa çocukla o kadar mankenler gibi dolaşmak zor yani, tamam ben de dışarı çıkarken süslenirim ama öyle çok da ahım şahım değil yani.

canım ya, süt vermiyormusun sen artık, saçını boyatmadan dr a sor. ben de gölge, röfle tarzı bişey yaptırıcaktım, dr lar pek önermiyorlar, ayrıca birkaç kuaför tanıdık da var, emziriyorsan yaptırma dedi. ben de o yüzden önümüzdeki yaza yaptırırım diye düşünüyorum. tabi sütten kesebilirsem. gerçi artık epey azaldı sütüm ama geceleri ve sabah saatlerinde işe yarıyor yine de. sen de bir sor canım. ama iklim emmeyi bıraktıysa ve dr un da bişey olmaz derse boyat tabi. saç çok öenmli, kadını gösteren en önemli ıunsurlardan biri de saçtır. bir fön çektirince bile insana başka bir hava katıyor yani

evet canım, ama daha zamanı var sanırım. önce iklim ablasının ki çıkacak.
sen bana yine de şu jellerin adını yazarsan sevinirim.

evet canım çok şükür adet oldum sonunda, evet biraz rahatladım. çok şükür ağrım da yok. dün hafiften vardı ağrı, ben de artar diye korktum ve ağrı kesici aldım. bugün almadım ama çok şükür iyiyim. kanama miktarı da normal. doğum öncesi çok ağrılı oluyordu canım hele ilk gün birkaç tane ağrı kesici almak zorunda kalıyordum ama şu an iyiyim çok şükür.
bazılarının doğumdan sonraki ilk adeti miktar olarak çok oluyormuş ve çok zor geçiyormuş. ben de şimdilik normal. umarım bitene kadar da böyle olur.:Saruboceq:

evet canım darısı senin prensese inşallah ve umarım çok zor bir dönem olmaz. rahat geçirir miniklerimiz.

canım seninki sıkılmıyormu, bizimki çok sıkıntılı ya. dün de ev biraz serinleyince, kadife bir hırkası var bodynin üzerine onu giydirdim kudurdu sıkıntıdan. sonra çıkardım da rahatladı. o konuda babasına çekmiş bizimki, ben severim sıcağı, kedi gibiyimdir :hulya:ama bizimki sevmiyecek sanırım.

bizde bgn sağlık ocağına gittik 5700 gr çıktı 200 gr giysileri dedi 5.5 kg olmuş .12 günde 500 gr almış baya sevindim .

ay maşallah canım ya, senin kız bizimkilere yetişecek yakında, geçer bile belki.

ayın 9 unda bizde sağlık ocağına aşıya götürdüğümüzde kız tartmıştı. 6600 ama kıyafetleri çıkarırsak 6500 falan demişti. ama ben pek inanmadım açıkçası, sonra dr da tartınca yine 6600 çıktı. yani 20 günde hiçmi kilo almadı ya da hangisi yanlış tartıyor bilmiyorum ama bence dr un ki doğrudur diye düşünüyorum.

yaprakcım etrafımdaki kişilerin çoğu hero baby kullanıyor ve memnunlar.
aptamile para yetişmez gerçekten de .ben şuan aptamil kullanıyorum gerçi ama gerçekten de pahalı bir mama

evet canım ya bizde SMA kullanıyoruz mama olarak o da çok pahalı, aptamille aynı neredeyse çok eski bir mama ve kas kemik gelişimini arttırıyormuş. eşime ark. ları onu önermiş. çok kilo aldırmıyor gerçi ama napalım. sağlıklı olsun da.
biz ek gıdalara başladık ya canım, bebelacın muhallebisini de almış eşim, sütlü meyveli pirinçli. ama SMA ya da devam yani. karıştırıp veriyorum çoğu zaman, daha tok tutuyor.
ama hero baby i de denemek lazım. bakalım numune istiyeyim gönderecekler mi? göndermezlerse ben de almam banane delikafadulden

anaaa ilsu da çıkmış, tuana uyandı herhalde,
ben yine deliler gibi kendi kendime yazıp duruyorum kafamçokkarıştı
nerde benim arifim verimlim delikafadulden

hiç uğramıyor son zamanlarda, mail de attım ona ama doruk paşasından ayrılamıyor herhalde son zamanlarda.

ayyy kşuuşm bugun ben ne unuttum diyordum
gmaili hiç açmadım ki bennnnnnn
hemen okuyup cevap yazıcam zaten sana yazıcaktım bende
bi şi dicem sana
çok sevindim mavişimin iyileşmesine
prensesim benim yaaaa kıyamam ben ona

dilek hn heyyyyyy dvir kriz devri hatun öyle ayrı ev tutamayız hem sizin orlar pahalıdır gelin kısmı kaynanayla oturur tamam mı söyle eşine de hazırlasın şimdiden kendini evlendiricek çocukları sonra iklim benim kızım olucak dizimin dibinde oturacak o kadar
bu böyle biline

kızlar az önce annem aradı biz samatyaya gidiyoruz gelirmisin dedi
ayyy var yaaa aklım çıktı
smaatya diyince aklıma ilk hastane geldi
yaprakcım sen bilmezsin belki burda samatya diye bi semt var ve orda büyük bi hastane noralde oraya gitmezler tabi ama aklıma ilk hastane geldi ne bileyim
sorma demez mi gezmeye gidiyoruz
ayyy ölürmüsün öldürür müsün
tabi büyük patrondan izin çıkmadı
kaçırdım bu sefer ki gezmeyi
bu arada yaprakcım samatya hani t.şoray-şener şen in oynadığı ikinci bahar dizisi vardı yaa o dizinin çekildiği yer bitanem

dilekcim bizim evde de net var ama pek girmiyorum yaaa bıktım artık sürekli bilgisayar başındayım zaten murat çıldırır heralde evden de girersem o akşam nihalden girmiştim nete zaten eve de çok sık gitmiyorum yaa biliyorsun ama artık bende hergün evime gidebilicem

sağol teyzesi, iyi sayılır ama çok sıkıntılı hiç yatmak istemiyor
sürekli ayakta duracak cadıkaydirigubbakcemile
şimdi babasına sattım ama al sen bunu ben bir tüttürücem demesi yakındır, yani birden çıkabilirim.
tamam canım sen bak maile, müsait olunca yazarsın,
ne söyliycen bakalım merak ettim :sm_confused:

vay be kaynanaya bak be,
cadı kaynana :roflol:

kız içgüveyi alacaklar işte oğlunu, bir de ev vericeklermiş daha ne istiyosun delikafadulden

ay canım Allah korusun, aklına getirme öyle kötü şeyler ya,
hem o patrona söyle ayırmasın seni tosun paşadan bakalım, niye izin vermiyormuş, gelmiyeyim oraya kötükedihüso
sen de izin almasaydın ya diloşum, gittiğin yerden arasaydın ya da gelince ay unutmuşum canım, söz konusu doruk olunca gözüm bişeyi görmüyor derdin :1shok:

sorma sinemcim yaaa meydanı boş bulmuşlar baksana
geçmişi oku oku bitiremedim
ayyy yok yaaaa kırkbin kere maşallah sayfamızaaaaa
harikayız kızlar
tam gaz devam

valla ben epey zorlanıyorum buraya gelmek için ama öyle böyle geliyorum işte.
bu arada birileri açım ben, bişeyler hazırlayalım diyor, 2 dak. şuraya oturdum ya batıyor :mymeka:. akşam da üst kat komşuya gidicez oturmaya, yani gece belki gelirim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…