- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.321
ya çok tatlısın bacım ya alkisalkisalkisalkisalkisalkis
endişelenme hiçbir şey çıkmayacak allahın izni ile benim kızım atlattı hastalığı bu kadar iyi bakan bir annesi var ona herşeyden önce içini ferah tut bacım senin tüm düşüncelerin sütün ile bebeğe geçiyor testleri usg tertemiz çıkacak ,
bacım bende aptamilin devam sütü ile yaptım ablamda öyle dedi oda aptamil ile yapıyormuş bakalım yedi bizim kız vallahi 11:30 dan beri yatıyor bayada tok tutuyor sanırım uyutmadan biraz anne sütü verdim gerçi ama bu muhallebi tarzı şeyler tok tutuyor bacım sen muhalebiyi kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun ben aptamilin kini veriyorum ama çok pahalı 3-4 kere anca gider 9 ytl falan arkadaşım arı mama diye bir marka varmış onu ver diyor oda bebeğine veriyormuş kutusu 3 ytl falanmış ve daha tok tutuyormuş ondan mı alsam acaba sen muhalebiyi nasıl hallettin ay çok masraflı bunlar kahvaltı için cicibeb pekmez organik yumurta aptamil ayyyyyyyyyyy vallahi benim bukadar masrafım yok ,
canım dün aldım baya bişeyler kendime bende çıktıkça biraz biraz alıyorum ama bu sefer baya aldım bayram sonu indirimde vardı sorma benimde kuaföre gidip saçımı boytamam lazım ama üşeniyorum haftaya giderim belki biraz bakim kendime dün alış vreişte bir hatun gördüm bebeği 3 aylık bir makyaj bir bakım göreceksin ablam diyor bak kadına naısl bakımlı sen 70 yaşındakiler gibisin ayyyyyyyyy dedim ben bitmişimmmmmmmsositososito
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanladım şimdi bak minik prensese büyümüşte diş de patlatmış , biizm ikliminde alt damakları baya beyazlamış doktor az kalmış çıkacak dedi ben jel kullanıyorum günde 2-3 kez bir de doktor suda eriyen bir ilaç verdi diş için dişlerin çürümesini engelliyormuş onu kullanıyorum hergün
canım gözün aydın adet olduysan şöyle birz daha rahatlarsın piskolojik olarakta adet olamayınca ister istemez stres oluyorsun , inş. zorlamaz tatlım doğum öncesi nasıldı bilmiyorum adetin ama benim aynııs ağrılı ve kanamalı hiç değişmedi
yaprakcım dişiniz çıkmaya hazırlık yapıyor amanında amanın .. ay ne güzel ya.
kilotlu corapla yatırdığınızı söylemişsiniz bende kilotlu çorap giydiriyorum veyahut çift kat altlık giydiriyorum evler iyice soğumaya basladı .
bizde bgn sağlık ocağına gittik 5700 gr çıktı 200 gr giysileri dedi 5.5 kg olmuş .12 günde 500 gr almış baya sevindim .
yaprakcım etrafımdaki kişilerin çoğu hero baby kullanıyor ve memnunlar.
aptamile para yetişmez gerçekten de .ben şuan aptamil kullanıyorum gerçi ama gerçekten de pahalı bir mama
slm kızlar kaynatmışsınız maşallah işlerim vardı giremedim
kendinize meleklerinize iyi bakın iyi akşamlarrr
ayyy kşuuşm bugun ben ne unuttum diyordum
gmaili hiç açmadım ki bennnnnnn
hemen okuyup cevap yazıcam zaten sana yazıcaktım bende
bi şi dicem sana
çok sevindim mavişimin iyileşmesine
prensesim benim yaaaa kıyamam ben ona
dilek hn heyyyyyy dvir kriz devri hatun öyle ayrı ev tutamayız hem sizin orlar pahalıdır gelin kısmı kaynanayla oturur tamam mı söyle eşine de hazırlasın şimdiden kendini evlendiricek çocukları sonra iklim benim kızım olucak dizimin dibinde oturacak o kadar
bu böyle biline
kızlar az önce annem aradı biz samatyaya gidiyoruz gelirmisin dedi
ayyy var yaaa aklım çıktı
smaatya diyince aklıma ilk hastane geldi
yaprakcım sen bilmezsin belki burda samatya diye bi semt var ve orda büyük bi hastane noralde oraya gitmezler tabi ama aklıma ilk hastane geldi ne bileyim
sorma demez mi gezmeye gidiyoruz
ayyy ölürmüsün öldürür müsün
tabi büyük patrondan izin çıkmadı
kaçırdım bu sefer ki gezmeyi
bu arada yaprakcım samatya hani t.şoray-şener şen in oynadığı ikinci bahar dizisi vardı yaa o dizinin çekildiği yer bitanem
sorma sinemcim yaaa meydanı boş bulmuşlar baksana
geçmişi oku oku bitiremedim
ayyy yok yaaaa kırkbin kere maşallah sayfamızaaaaa
harikayız kızlar
tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?